Šta je novo?

Crazy Sempron - ponavljanje istorije

Dobro ...... trebalo je da dodje do 27 post-a da bi shvatili ......
:) :) :)
Svaka cast onome ko sa Zvezdare putuje u Zemun preko Shabca :d
Bitno je da je misterija resena.....

Pozdrav za Ricarda

Poslednja izmena:
VI ste ljudi mnogo oficijalni i ozbiljni.Ja po celi dan radim u servisu i vis ne znam koliko mi je racunara proslo kroz ruke i koliko sam ih spakovao, pa naravno da nesto moze da me razonodi i bude mi smesno na neki nacin. A naravno da AMD zna kolike treba kulere da projektuje za njihove procesore, tako da velicina hladnjaka i nije slucajna vec sa namerom.Opustite se ponekad, nemojte da mislite samo na posao i probleme, pa svi mi imamo poneku frku i tako to.
BTW no ni ovaj forum nije vishe bezbedan kao nekadasnji forumi, gde su se ljudi okupljali da rese svoje probleme i popricaju onako profesionalno a i ponekad neformalno, zabave radi.

ricardo je napisao(la):
VI ste ljudi mnogo oficijalni i ozbiljni....
BTW no ni ovaj forum nije vishe bezbedan kao nekadasnji forumi, gde su se ljudi okupljali da rese svoje probleme i popricaju onako profesionalno a i ponekad neformalno, zabave radi.

vidi pod Bench Clubbing (IT ćaskanje u neformalnom maniru...)

ricardo je napisao(la):
Nije, nikad ne znas kad ce neki manijak da te zaskoci iza coska :d
Pre je bilo bolje! :) Ah' ta danasnja omladina :D

Ricardo! Problem je sto si ti svoj tred nazvao "Crazy Sempron-ponavljanje istorije"!
Znaci ti si odmah naznacio da kanis pripovedati o PROCESORU, a ne o KULERU! A isplao je obratno!
Takodje, pitanje? Kakve istorije?? Pa AMD nije bas toliko davno poceo praviti PIB pakovanja sa kulerima, a pride, nikada nisu pakovali tako male kulere, na koje bi se ti eventualno mogao pozvati kao na nesto vec vidjeno!
Sve u svemu ovaj forum jeste i za opusteni i za ozbiljnu pricu, ali kad je u pitanju ovako krajnje konfuzna prica, onda ces tesko naci sagovornika!
Poz
Nedjo

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno