Golden je napisao(la):Koristite li (hladisu) Rain programce ?
Da li vama na AMD platformama radi ?
Ima li novije verzije od 1.0
Gloom je napisao(la):CPU idel se preporucuje i za amd K6 II ili III preko 350 bilo koja da je revizija jer se oni ispod 350 ne greju i rade bez ikakvog hladjenja ...... isto vazi i za neklokovanog celeronca 300A koji je hladan uvek...... Nestabilnost u radu moze da bude i zbog prevelike brzine pristupa nekim delovima visoke memorije shto nema nikakve veze sa CPU-om ili pak konflikt periferija ploca procesor ili radi ili ne mada moze neki deo core-a da prsene ( na PR MMX ili SSE ili 3D Now ) tako da samo igre ili multimedijalni softver pada ali pre ce da ti prsne cache na procesoru nego bilo shta od toga![]()
boggyman je napisao(la):oces da probas da ukljucis AMD 200 mmx bez kulera, pa da vidis sta ce da mu se desi ???![]()
![]()
![]()
mozes opusteno kaficu da skuvas...![]()
Meni je k6/2 300@333 radio oko 10h samo sa hladnjakom (bez ventilatora koji je crkao a ja to nisam primetio) i osim što se par puta zakucao ništa mu nije bilo.boggyman je napisao(la):oces da probas da ukljucis AMD 200 mmx bez kulera, pa da vidis sta ce da mu se desi ???![]()
![]()
![]()
mozes opusteno kaficu da skuvas...![]()
jddipqd je napisao(la):Meni je k6/2 300@333 radio oko 10h samo sa hladnjakom (bez ventilatora koji je crkao a ja to nisam primetio) i osim što se par puta zakucao ništa mu nije bilo.
Jel nasao neko fixed BIOS za ASUS A7V266-E ???austin je napisao(la):Kod kt133a plocha mozesh da setujesh odredjeni registar sa programcicem wpcredit koji ukljuchuje pomenuto hladjenje putem idle-a ali ti tada procesor ima 10-15 stepeni manju temp u idle-u nego kad radi(www.viahardware.com). Slicna stvar je regulisana bios-om kod asusovih plocha.(tzv. fixed verzije)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari