- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 169
Pre par dana sa srpske scene nestao je metrohive public server (nadam se da ce se vratiti),nesto je crklo dobro mada to nije bitno bitni su ovi drugi.Tog dana ajde idem ja da igram na neki drugi public srpski server, prvi je bio Rebellion server ja connect kad ono moj steam tamo banovan razmislim ja malo sto sam banovan i skontam ,a da admin tamo ne zna kolko je 2+2 znaci nije do mene,probam ja na Zgubidani i gle cuda i tamo moj Steam banovan posle se setim ,a da imo sam skor 42 2 pa Admin bez imalo gledanja moje igre i nepoznavanja CSS-a kao igre me bana sa razlogom da imam WH.Posle odem na neki novi Zastava se zove ajde malo tamo ,Ja ne znam ko je tamo Admin ali ono je zesce smece od servera,igra se dust 2 ja mislim da se igro jedno 6 sati neprekidno ,a posle dust 2 bio vote opet za dust 2 tako da se ****ni dust 2 igro ceo dan:banana
a ne znas ko je veci bot igraci ili admin tamo).Ima jos par nasih servera ali oni ne valjaju za one koji bar nesto znaju o CSS.Ja se pitam zasto toliko public servera kad ni jedan nije normalan moj odgovor ,a i odgovor drugih pametnijih je Srbija.Metrohive super mape admini kako tako da ne hvalim ga puno ali server sigurno na balkanu n1 sto se tice mapa i igraca sad je on crko i ovi normalni nemaju gde igrati ako zele public.Ja sad nemam gde igrati jer ako odem na Zastavu ili bilo gde i malo potegnem igru bilo ko od boljih igraca bivce banovan zbog wh,aim itd.
Nadam se da ce Metrohive da se vrati jer ovo nema smisla:banana:
Nadam se da ce Metrohive da se vrati jer ovo nema smisla:banana: