Šta je novo?

Counter-Strike Source Srpski Serveri

starivuk

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
25.09.2008
Poena
169
Pre par dana sa srpske scene nestao je metrohive public server (nadam se da ce se vratiti),nesto je crklo dobro mada to nije bitno bitni su ovi drugi.Tog dana ajde idem ja da igram na neki drugi public srpski server, prvi je bio Rebellion server ja connect kad ono moj steam tamo banovan razmislim ja malo sto sam banovan i skontam ,a da admin tamo ne zna kolko je 2+2 znaci nije do mene,probam ja na Zgubidani i gle cuda i tamo moj Steam banovan posle se setim ,a da imo sam skor 42 2 pa Admin bez imalo gledanja moje igre i nepoznavanja CSS-a kao igre me bana sa razlogom da imam WH.Posle odem na neki novi Zastava se zove ajde malo tamo ,Ja ne znam ko je tamo Admin ali ono je zesce smece od servera,igra se dust 2 ja mislim da se igro jedno 6 sati neprekidno ,a posle dust 2 bio vote opet za dust 2 tako da se ****ni dust 2 igro ceo dan:banana:(a ne znas ko je veci bot igraci ili admin tamo).Ima jos par nasih servera ali oni ne valjaju za one koji bar nesto znaju o CSS.Ja se pitam zasto toliko public servera kad ni jedan nije normalan moj odgovor ,a i odgovor drugih pametnijih je Srbija.Metrohive super mape admini kako tako da ne hvalim ga puno ali server sigurno na balkanu n1 sto se tice mapa i igraca sad je on crko i ovi normalni nemaju gde igrati ako zele public.Ja sad nemam gde igrati jer ako odem na Zastavu ili bilo gde i malo potegnem igru bilo ko od boljih igraca bivce banovan zbog wh,aim itd.

Nadam se da ce Metrohive da se vrati jer ovo nema smisla:banana:

vratiće se ne brini :D

Radi se na otklanjanju kvara... bice up ove nedelje ja se nadam sto se tice drugih servera igrao sam na par i prvo sto mi smeta je sto na vecini nije tick 100 nego 66 ili ko zna koliko a samim tim se gubi draz...a ti si Vuce banovan svuda jel si pro :D

Neka havarija je u pitanju, server je na servisu i momci iz neobee-a kažu da bi sve trebalo ponovo biti online sledeće nedelje. Tako da svi vi koji igrate css i cod4 na metrohive serverima nemate brige :)

A što se tiće stanja na domaćoj cs:s sceni moram se složiti sa Vukom, pošto je na metro-u ipak selektovana zaista kvalitatna grupa ljudi sa ex-yu prostora, koji se ne ponašaju kao mala deca i koji se zaista trude da server ostane čist od svih gluposti, a da pritom ne bude oštećen niko samo zato što ume da igra... I baš zato na serveru ima zaista kvalitetnih igrača, pa sve do običnih casual igrača.

Jedino nema dečurlije, pošto većina klinčadije misli da ovi malo kvalitetniji igrači "imaju nešto" pa se uglavnom naprave pametni i upale nešto, zato što i svi "ostali imaju" :bottle:

Ništa, pucamo se ubrzo :party:

Radi se na otklanjanju kvara... bice up ove nedelje ja se nadam sto se tice drugih servera igrao sam na par i prvo sto mi smeta je sto na vecini nije tick 100 nego 66 ili ko zna koliko a samim tim se gubi draz...a ti si Vuce banovan svuda jel si pro :D

Dimke znam da sam Pro ne moras to sad pred svima ali dobro kad si vec reko nek se zna:banana:
Znaci Ramo rulez metro opet opopop:banana:

Poslednja izmena:
Anblvbl Vuk anblvbl pucamo uskoro opet...

Ma Zastava rulez :d
na tom serveru sam prvi put cuo da "postoji" cheat za sva oruzija i zbog toga sam dobio ban.Kakvi degeni

Ako bog da, i sve bude išlo po planu, Metrohive će u ponedeljak ponovo biti online, na opšte zadovoljstvo.

Moze li neko od strucnjaka da mi odgovori na sledece pitanje.
Da bi neko napravio server, koliki upload mora da ima ?

zavisi koji tick, koliko igrača...

Jeeeeeeeee jedva cekam ponedeljak... jos samo da povratim account dam :(

zavisi koji tick, koliko igrača...
Tick?
Ma nas ima cca 10, neki znaju da igraju cs a vecina ne pa bi igrali malkice da ubijamo vreme, cisto rekreativno ali ne znamo sta je potrebno da bi neko od nas bio server i koliki upload mora da ima.

Metrohive će od danas opet biti online, na istom IP-u.

Poslednja izmena:
Metrohive će od danas opet biti online, na istom IP-u.

Jako bih voleo da znam odakle crpiš te informacije, ali eto.... ovaj put si u pravu.

Iako nisam dužan da vam se izvinim za sve ovo vreme koje sam vas ostavio bez "droge", eto ipak ću to uraditi.

Metrohive status: ONLINE

Poslednja izmena:
O vito druže moj, pa ja sve znam :,,:

Jeste to je taj Vita nas drugar :D

Nazad
Vrh Dno