Šta je novo?

Counter-Strike forumaši

:) Ma juce je bilo zezanje, treba da me vidis kad igram cw protiv jakih igraca :) Napravicu uskoro klip pa cu okaciti ovde :)

Svaka ti cast, godine iskustva su ucinile svoje... Ako su ti i ostali saigraci kao ti ili bolji, pa ni nas 10 ne bi moglo da vas dobije. Nadam se da se nisanimo veceras okolo 23h.

Uglavnom bolje od mene pucaju osim snajpom, ja sam awper iliti snajperista u timu, uglavnom iz daljine resavam konfliktne situacije :)

Opravdano dolazim kasnije...imam neka piva da degustiram nadam se da me necete izbaciti ako upadnem kasnije :(

U 23 igramo, ostavicu ovde ip i pass, samo da vidim koji je server.

Nece da udje! Ja pola sat pokusavao, i na kraju re-install cs-a i opet nije pomoglo. Ne znam do cega je... :S

Vas 2,3 se zalilo da nece da udje.
Konkretno, nece da se konektuje ili nece da add-uje server??!

Niste mogli da udjete jer vam kolega godzilla nije ostavio ip adresu kako treba.

ip je 217.26.75.202:27082 pw: fncw nista, sutra se pucamo ;)

Moje veliko izvinjenje, jedan broj sam omasio ://
Stvarno izvinite ljudi.
Sutra u 23h, ovo sto je lanmi ostavio!

stvarno sam ispao coban.

Poslednja izmena:
Moje veliko izvinjenje, jedan broj sam omasio ://
Stvarno izvinite ljudi.
Sutra u 23h, ovo sto je lanmi ostavio!

stvarno sam ispao coban.

Hehe, ma nema veze. ;)

Dobro je samo da je CS u redu, vec sam mislio da je pobrljavio... :smoke:

ko mi sad pobeze sa servera? :) Neko sa nickom LCD ili tako nesto :)

udji na fragnation ja sam tamo da igramo malo...
veceras niko izgleda ne dolazi.

Ajde ljudi dodjite, fali nam igraca!

Gde nadjoste CS usred beer festa :d... ja sam za ali samo da prodje BF ili igramo iza 3 ili oko 9 :) do tada...

Sta je bilo? Niste se vise sigrali? Da dosao kuci pa sutra palim za zrenjanin tako da me nece biti par dana. opet ;)

U Zrenjaninu nijee BF nego DANI PIVA!!! I BF U BGu je cista kopija zrenjaninskih Dana piva.

neka je nama kopija, to nije razlog da se ne odvalimo 5 dana za redmo :D

Vidim da ovo organizovanje ide tesko... Takva su i moja iskustva kada sam hteo da organizujem CW sa nekim prijateljskim serverima. Dogovaramo se 7 dana a onda se pojave 2, 3 igraca.
Inace, head sam servera Karaula ip: 217.26.212.29:27045. Imamo i CW server 217.26.212.29:27022.
Mozemo organizovati neki mec protiv Karaule, meni nije problem da u svako doba imam 5 igraca. Mogu cak i da prilagodim nivo ekipe, imamo i klanove veterana (preko 30 godina) pa sve do pro igraca.
U svakom slucaju pozivam da bar navratite na pub.

Ja isto imam ekipu u svako doba dana i noci. Zzmm obrati mi se na pm pa da obrnemo koji cw.

ko hoce da igra moze me naci na msn [email protected] (posle 18h, neko mora i da radi :D).

E vako, ja malo zardjo tako da mi terba update. Koji CS se igra ... i jel zna neko gde sve potrebano mogu da DLnem. pa ako ima mesta da se prikljucim prvom prilikom.

Pa imas izbor CS 1.6 protokol v48 ili CSS... po meni old school rules i to je ono sto smo ovde dogovarali, ali i CSS ima svoje prednosti... recimo lakse pogodis u glavu ;)

Igru mozes da skines preko steam-a ili guglaj :)

Nazad
Vrh Dno