Šta je novo?

Counter- Strike 2

• Začetnik teme Začetnik teme sasa_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim i da ne mogu. Moralo bi to da bude kernel based a gameri nece bas rado instalirati nesto sto ima da im snifuje sve sto rade po sopstvenom kompu, zbog neke igrice.
Opet nije do njih nego do ljudi, tj igraca.
Valorant and League of Legends (Riot Vanguard) i Fortnite (Easy Anti-Cheat) odličan primeri anticheata koji je kernel based i zbog toga tih igara nema na linuxu (samim tim i steamos). I možda najbolji primer generalno sam Fortnite odnosno Fortnite VS PUBG. Setite se samo koliko je PUBG bio popularniji od Fortnite. Ali nikad nisu sredili kako treba anticheat sistem. Bukvalno u jednom vremenskom periodu nisi mogao da odigraš game a da te neki čiter ne ubije. Dok to kod Fortnite nije moguće, baerm ne u toj meri.

A što se STEM-a tiče, ne koristite telefon koji je bio povezan sa nekim banovanim nalogom. Banovaće vam i novonapravljeni nalog.

U redu kad vidis citera sa wallhackom i aimbotom ali sta reci za ove nove generacije monitora sa ugradjenim opcijama da ukljucis nisan, slusalicama sa namenskim fps equalizer profilima, invertovanjem boja u grafickim podesavanjima.. cak je i samo koriscenje veceg osvezenja monitora je prednost u odnosu na nekoga sa 60hz itd..
Mislim da vise nema smisla pokusavati da isterate neku pravdu i pravednu igru u bilo kojoj online igrici, jednostavno je nemoguce kad postoje "legalni" nacini da dobijete prednost u odnosu na druge.
Tako da uzmes odigras partiju dve opusteno bez gledanja na rezultate i nema stresa. 🙂

Pa čekaj porediš wall i aim hack sa opcijama nišana i osvežavanje ekrana na monitorima 😅

mislim da ne poredi..vec samo kaze da ko ima para za nove igracke koje je naveo, ima finu prednost...i zbog te navodne prednosti neko sa druge strane ekrana misli da doticna osoba koristi wh zbog dobrog skora..u sustini meni nije jasno da neko igra CS2 na 60hz monitoru..osim ako bas bas nema love...

evo sad jos malo izadje logitech pro x2 superstrike mis, ima da pobijes sve ko svarcneger u commando..🤣 "Speed wins moments, winning moments win matches"
nema potrebe da skidas wh..

Ne poredim, vec hocu da kazem da smatram da fps multiplayer igre sve vise gube smisao u nekom obicnom takmicarskom pogledu.
Bilo da su to klinci sa wh i aimom ili pro gejmeri koji imaju miseve sa makro skriptama, tastature za strafing, slusalice sa ovim ili onim.

Evo od ove godine stizu monitori koji pored opcije nisana, sad imaju i esp da ti markiraju protivnike i sprecavaju da ti neko baci flash...

1768298514703.png

A vidim ja malo manje čitera zadnjih par dana 😂

svi presli na arc raiders. 😉

Kakav je Arc Raiders?

poseti temu na forumu pa proceni sam.
licno nakon 55levela od 60 i nesto, mislim da je nedovrsen u smislu balans itema i gameplaya, ali je tehnicki bombona (grafika, optimizacija, fizika, zvuk narocito...)
ne cudi me sto se batale ostale igre zbog nje, ali mislim da ce se utegnuti to kako treba verovatno za godinu dana.
do tad mozda malo i oslabi hajp, jer stvarno ima previse igraca tako da se dobri itemi razgrabe za cas. a kakve sam srece svakog koga ubijem je freeloader koji ima samo djubre neko.. bukvalno.

Смурфова, читера и сл. свакако не недостаје, синоћ сам са својом екипом силвер пензоса одиграо пар партија, и буквално у свакој је био понеки неранкирани преварант са свежим налогом.

svi presli na arc raiders. 😉
Nije mi to to, jedina igra koja može da parira CS2 je Valorant, ali na specifičan način, no Varlorant ima druge probleme, na stranu grafika, ali ljudi koji igraju su uglavnom još luđi nego oni koji igraju CS2 😀, koliko god čudno zvučalo. Osim toga Valorant zaista ima "ozbiljan" ranked - competitive mod, gde se ljudi (pod uslovom da preskočite prvih par rankova) trude da pobede... i verovatno jedina igra koja je rešila čitere (ali zato smurfova ima poprilično no to je bar čist skill)... e sad sve to na stranu kada je fizika dosta lošija nego u CS2 i najluđe od svega su hitboxovi tolike veličine da sve bude HS. Takođe igra ima 128 tick servere što se zaista oseti.

Anyway uskoro je rank reset u CS2, vraća se Anubis.

CS2's new season, Premier Season 4, starts January 19, 2026, following Season 3's end, bringing major updates like the return of Anubis to the Active Duty map pool (replacing Train) and potentially new content and balance changes, with the competitive year ramping up after the summer with events like the Esports World Cup 2026 and culminating in the PGL Major Singapore 2026. Key Details for the New Season (Premier Season 4):
  • Start Date: January 19, 2026, coinciding with the end of Premier Season 3.
  • Map Pool Change: Anubis returns to Active Duty, with Train leaving the pool.
  • Rewards: Players need 25 Premier wins in Season 3 and a visible CSR (CS Rating) at season end to earn their medal.

Poslednja izmena:
jel vam sjecka sa novim updejteom...meni cak na mrdanjem misa lijevo-desno..

Ради очајно, од синоћ озбиљни проблеми са звуком (неко не чује саиграче, неко не чује звуке унутар игре...). Изгледа једино читови раде како треба.

odo igrat roblox dok ne srede..

Imam jedan problem sa cs go
Laguje fps cas 90fps cas 180fps ne znam zbog cega tj sta se desava sa igricom ?
Spec
Ryzen 5500
16gb 3200 mhz
vega 56 8 gb
Cim poginem padne fps dosta cak 50 fps

Mozda throttle CPU ili GPU? Instaliraj MSI afterburner podesi da prati clock, usage, temp, power, fps i vidi sta se desava u momentu kad krene da laguje.
Ako nije to onda mozda problem sa instalacijom, drajverom ili ga neki drugi program zez.

Moguće da je do AMD drajvera. Meni sa starijim procesorom i slabijom grafičkom CS2 radi bolje nego njemu (1080p, high, 2 x MSAA, 100-180 fps uglavnom, preview pada i na 70fps kad zadime mapu). Ne verujem da 16GB više RAM-a pravi razliku u ovom slučaju.

neko vece uletim u nvidia app..iskljucim par stvari i mogu reci da mi je pomoglo..

pod graphic - odjenom mi je bila automatski ukljucena game optimizacija..iskljucio
pod settings - feautures - game filter photo mode, iskljucio
automatic download driver, isljucio
scan location- pod view and modify (bio ukljucen/dodati program files i x86, zatim steam) - kliknete na view/modify i izbrisete da vam ne skenira
automaticaly optimised newly games/apps - takodje iskljucio
pod settings - features - about - iskljucio opt in to access beta
iskljucio takodje configuratin, performance and usage data

igrica se smirila malo...inferno dobio duzi balkon, zatvorili onu terasu za groblje...negdje procita da se vratio cs:go..

u consoli malo obrati paznju na ovu tabelu..ranije mi je pod p99 i p94 islo i preko 40..sad kad je ispod 10, meni je mnogo mirnija igrica

ScreenshotPen (95).PNG

Nazad
Vrh Dno