Šta je novo?

Counter- Strike 2

• Začetnik teme Začetnik teme sasa_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam da li je zafrkancija ali u novom updejtu su vratili retake i dodali da može trade up 5 crvenih za nož ili rukavice. 😀
Izgleda da sam se rešio skupljih skinova u pravom terenutku.

ja sam sinoc moro da otvorim prvo par kutija, tj da potrosim novac da bi mogo tek onda kutije stavljati na prodaju...nisam imo srece u otvaranju da naleti neko fensi oruzje...vidio sam da se moze rentati kutija na 7 dana, sto je simpaticno..

na anubisu me nesto krenulo na tt strani..neka fina ekipa bi..pricam za casual..i onda krenule prozivke da koristim wh..tip je otiso na moj yt i cak tamo pise u fazonu "zakljucan profil i trosim novica na wh"...cool..🤣

1761282466985.png
Хтедох да искоритим прилику и узмем пар "црвених" скинова, али цене су већ отишле у небо.

onaj kitchen/sendvic guy iz klipa... tacno se vidi da u zivotu nije prisao icemu nalik zeni...

cak se desava i na casual..najvise turci znaju trolati zensko..

Counter-strike-2-Screenshot-2025-11-15-20-40-47-16.png

AW2725DF 27" 360Hz QD-OLED...zvijer..

Klinac popio ban, koristio je neki cheat na drugom nalogu (za zezanje sa drugom) ali nije nikad na glavnom i sad mu banovali oba. Ima li sad sanse novi nalog ili je vezano za IP ili za masinu?

Pa probaj šta te košta, CS2 bazna igra je free... novi Steam acc. je free...

Klinac popio ban, koristio je neki cheat na drugom nalogu (za zezanje sa drugom) ali nije nikad na glavnom i sad mu banovali oba. Ima li sad sanse novi nalog ili je vezano za IP ili za masinu?

Vezano je za telefonski broj.

Drago mi je da je dobio ban.

Ti što se "zezaju sa drugom" uništavaju celu jednu gaming scenu. CS 2 u premijeru ima ogromnih problema sa čiterima a sve ih je više i na face it-u na koji smo svi bežali zbog bezbednije igre.

iz istog razloga nisam ni zeleo da pomognem odgovorom.

druga stvar - verovatno je dobio on ban za pravo cheatovanje, ali ako ovde predstavi problem kao da je to klinac uradio, jos se pritom onako opusteno zezao sa drugarom, pa bolja je verovatnoca da ce ga neko savetom vratiti na "lep" put.

Prvo, nisam ja sa tobom čuvao ovce pa da ti znaš da li sam ja igrao ili nisam, Šerlok.
Nisi trebao ništa da pišeš ako nećeš da pomogneš.
Ja sam pitao ovde jer računam da ima još normalnih ljudi koji hoće da pomognu jer ja niti igram CS2 niti igram bilo šta, mator sam za te gluposti.
Nego ja sad moram da se cimam sa tim a imam druge obaveze, mogu da rešim sam, zameniću ploču ako treba, nije mi problem ako je ban na osnovu serijskog broja itd.
Klinac ima 13 godina, zeza se, to je dete. Koliko znam nisu igrali ozbiljno niti smarali druge igrače a i da jesu, to je problem koji Steam treba da reši. On igra i preko Faceit i igra ozbiljno, ako sad ne može više da igra realno me zabole, naučio je lekciju.
Kao da niko od vas nikad nije upalio neki cheat u GTA i slično...

Neka mod obriše sve ovo.

Tacno ono sto bi neko ko je dobio licni ban napisao..

Da zamenim klincu plocu sto se "zezao sa drugarom"? Tacno bih ga terao da nauci sad da je napravi od sirovog silicijuma i da je sam zameni i da ga ubijam od batina za svaku sekundu dok ne proradi nov steam nalog. Titrate toj deci kao da su... pa ne kao da su , vec i jesu specijalni slucajevi.
Jel si se zezao? Eto sad vidis da svaka akcija ima reakciju/posledicu. U tvom slucaju ban, i sad ako hoces da igras ponovo nadji nacin sam.
Ili to ili tatica da ga drzi za rucicu do 75-e godine zivota... opet pod pretpostavkom da postoji klinac.

Ja kad sam kao klinac prvi put iz radoznalosti oborio sam svoj sistem cale se nije gurao da trci kod majstora vec je rekao - snadji se. I poprilicno dugo mi je trebalo da se snadjem i da shvatim sta se izdesavalo. A to je bilo vreme windowsa 95, koji se raspadao samo ako prebrzo pomeris kurzor u neku stranu. Interneta nije bilo jos godinama i to preko dial up-a koji je pucao cim jace trepnes. Potencijalno resenje je bilo ili kod ponekog drugara koji su bili iste srece kao ja ili u casopisima.

Poslednja izmena:
Prvo, nisam ja sa tobom čuvao ovce pa da ti znaš da li sam ja igrao ili nisam, Šerlok.
Nisi trebao ništa da pišeš ako nećeš da pomogneš.
Ja sam pitao ovde jer računam da ima još normalnih ljudi koji hoće da pomognu jer ja niti igram CS2 niti igram bilo šta, mator sam za te gluposti.
Nego ja sad moram da se cimam sa tim a imam druge obaveze, mogu da rešim sam, zameniću ploču ako treba, nije mi problem ako je ban na osnovu serijskog broja itd.
Klinac ima 13 godina, zeza se, to je dete. Koliko znam nisu igrali ozbiljno niti smarali druge igrače a i da jesu, to je problem koji Steam treba da reši. On igra i preko Faceit i igra ozbiljno, ako sad ne može više da igra realno me zabole, naučio je lekciju.
Kao da niko od vas nikad nije upalio neki cheat u GTA i slično...

Neka mod obriše sve ovo.

U tome i jeste problem, oni "ne igraju ozbiljno" ali ima drugih koji igraju pa ne mogu jer se neki klinac sa 13 godian zeza sa ortakom što je naravno smešno, niko ne čita sa drugarom već se zna kako to ide, jedan boosta drugog u kompetitivnom igranju i slično.

Valve je jako tj JAKO striktan sa banovima i nema ti tu nikakvog spasa niti zaobilaženja. Kada usledi ban, ban se dobija na svim accountima sa istim brojem telefona. Ni tu ti nema spasa.

PS samo da znaš, Letify mi kaže da sam za pola godine imao 110+ banovanih protivnika.... ja to prijavljujem bez razmišljanja i to nisam lenj nego ih prijavim na steam profilu (što ide Steam podršci i ti su završili karijeru, nisam lenj pa učitam i demo i napišem timestamp gde je očigledno da koristi čit), apsolutno podržavam svaki ban 😄... sreća tvoja pa nije FaceIt nalog, tamo samo nova matična ploča pomaže... ako mi je išta ogadilo CS (a igram od Beta 6 verzije za HalfLife) to su čiteri...

Ali valve čoveče koliko ih boli ona stvar, zvanično su najprofitabilnija firma na svetu po zaradi po zaposlenom i ne mogu da naprave anti cheat team, bukvalno neće da kle NE-ĆE.

A najpopularnija multiplayer igraca ne samo danas već ikada.

Kakve su to jajare ***.

Mislim i da ne mogu. Moralo bi to da bude kernel based a gameri nece bas rado instalirati nesto sto ima da im snifuje sve sto rade po sopstvenom kompu, zbog neke igrice.
Opet nije do njih nego do ljudi, tj igraca.
Da nismo svi stoka, anticheat ne bi ni morao da postoji, kao ni razlog da ja prljam svoj komp tim bloatwerom.
Ali je uvek vecina ispastala zbog nekolicine tih ... "pametnih"..

Problem je to što kernel level može samo na Windowsu, a CS2 kao i ostale Valve igre treba da radi i na Linuxu...

Ljudi kojima se igra čisto instaliraju face it anti cheat bez problema i siguran sam da se 99% njih ne pita niti razmišlja šta im to radi sa kompom.

Isto bi bilo i sa valve-om siguran sam...

Mislim i da ne mogu. Moralo bi to da bude kernel based a gameri nece bas rado instalirati nesto sto ima da im snifuje sve sto rade po sopstvenom kompu, zbog neke igrice.
Opet nije do njih nego do ljudi, tj igraca.
Da nismo svi stoka, anticheat ne bi ni morao da postoji, kao ni razlog da ja prljam svoj komp tim bloatwerom.
Ali je uvek vecina ispastala zbog nekolicine tih ... "pametnih"..

Nije kernel based pod moranje. CS:GO je imao Overwatch sistem koji je koliko toliko riješavao ono što VAC ne vidi na njihovim severima, ali MarcuS je apsolutno u pravu. Da zaposle 10 ljudi čiji bi posao bio da rade review in-game reportova slično kako je CS:GO Overwatch (ne Activision-Blizzard igra) funkcionisao mislim da bi situacija bila drastično bolja. No, izgleda da je to previše para da bi se kockarnica isplatila.

Hteo prvo da brisem, ali kada sam procitao kako neki pisu, zapitah se kako vas nije sramota?
Ajd da je neki novo registrovani clan pa ajd, kao ok je da napusavate coveka (nije) ali Djalfa, koji je 100 godina ovde i gde vec svi znamo njegovo porodicno stablo, koliko je vec covek pisao...
Kao da mi nikada nismo bili deca i pravili gluposti, sada njegov klinja vodja chitera kojeg treba kamenovati jer je on kriv za sva chitovanja u CSi sve propale partije zbog istih...
Insinuacije da je on sam cheater ne bih ni komentarisao... kada svi znamo da ce pre da obrne DJ seansu na plocama nego komp radi igre da upali...

Stvarno ste neverovatni...

@djalf ne brisem nista i necu te banovati 🙂

Nazad
Vrh Dno