Šta je novo?

Corsair Graphite Series 600T

Očekujemo user review kad ti stigne :)

Hmmm, tesko da ces od mene procitati nesto pametno, ja sam vise covek od dela, a manje dosta od reci. :D Budem li ja sklapao garant cu ******* nesto. :crash:
Zezam se, ako vas zanima napisacu neke generalne utiske.

Koji smor, jos uvek nista, nesto je kilav G sa tim uvozom. :(

vise je kilava nasa Carina

Kuciste preuzeto. Prvi utisak blago razocarenje kvalitetom plastike. Ovih dana cu prebaciti komp u njega pa cemo videti kako sve to funkcionise. Ako hocete neke slike mogu da okacim.
Inace koji je fail sto su drzaci HDD od plastike. :(
Posle testiranje, da vidim dal je bucno ili ne, tad cu odluciti dal da ga prodajem ili ne. Mnogo je to bolje izgledalo na slikama. :(

Isto kao i CM 690 II Advanced...samo sto on nije precenjen ;) Ma dobar je 600T unutra. Lepo moze da se spakuje masina.

Ko je jos uzeo ovo kuciste u G ? Rekli su da su 2 prodata.
Ako bude tiho ostaje.
Necu sam da prebacujem masinu, em ne bi znao da namestim cpu hladnjak, em je u garanciji.

Moze jos neki feedback na kuciste? Dvoumim se duze vreme izmedju 600T i 690 II Adv, ne mogu da se odlucim, vec sam sam sebe smorio. Ae Bobe imao si oba, baci neki review, utisci....

Au matori rabota pocela, ne znam kad cu stici. Ne bi da bude nesto bzv, vec sa dosta detalja.
Neces pogresiti ni jednim, sa Corsom dobijas vise prostora, bolje ladjenje i malo lepsi izgled, dok CM ima malo bolju izradu i HDD dock gore zlata vredan.

Dobro Bobe jesi ti Marli ili mrljavi?
Prebaci li komp u Corsair?
Kako ti se cini?
Buka... huce li ventovi, narocito onaj prednji vel'ki?
Moze li se spavati sa njim u sobi kad je upaljen...?
Nemoj samo reci da si se predomislio i vratio masinu u CM?

Da li je neko imao priliku da gleda (poseduje) ovaj Corsair i Antec 182EU (ili P183), da ih moze porediti i reci kakaj je Corsair Graphite Series 600T u odnosu na ova dva Antec-a.

Nije jos prebaceno, na odmoru sam.:d

Jel moze nekako da se iskljuce one bele led diode na ventilatorima? Makar isekao neku zicu?

Jel proš'o odmor?
Učini li štogod pa prebacivanjem mašine u novu kućicu?

Prebacen je komp u 600T, nisam dobio ono sto sam trazio, kuciste mi je i dalje bucno, cak bucnije od Cm 690II adv.
Ono sto je sjajno je koliko mesta ima unutra i kako je dobro hladjenje, mesta za kablove iza ima koliko hoces, uspeo je serviser da mi slozi da se ne vidi nijedan kabl.
Ako hocete neke slike mogu da okacim, a da pisem neki review mrzi me, ima ih na netu koliko hoces.
Zakljucak je: ako trazite tiho kuciste zaboravite na 600T, takodje dobijate light show u sobi jer diode suludo jako svetle za moj ukus.
A ako trazite dobro hladjenje, mesta koliko hoces, predobar sistem kabliranja, fan controler, kuciste na koje svi kazu WOW kad ga vide necete pogresiti sa 600T.

Pa nisam ni ocekivao da ce da bude tiho sa stock ventovima. Ako je to jedini problem da se reshiti vrlo lako... :D Ostale stavke su mi bitnije....
Da sacekam da se pojavi 650D i 600T verzija sa prozorom pa da vidim shta mi je chiniti....:)

Pa koje ventove uzeti da nemaju ove glupave neonke i da su tihi i da su giant size od 20cm ? I ce se uklopiti u ovaj fan controler u kucistu.
Zaboravio sam da kazem da je sistem otvaranja stranica i skidanje prednje i gornje maske genijalan. Skines to izduvas i eto kucista ko suza za 2min.

Koliko sam citao neke review-ove po netu, to mu je glavna zamerka, prakticno je nemoguce zameniti fabricke ventilatore.

Koliko sam citao neke review-ove po netu, to mu je glavna zamerka, prakticno je nemoguce zameniti fabricke ventilatore.

Moracu onda uzeti onon CM Cosmos Pure, mada prvo moram da se raspitam dal je bucno.
Verujem da ce JBL naci nacin da zameni ventove kad dobije 600T.

Imao sam ja CM Cosmos 1000 isti je kao i CM Cosmos Pure, to je stvarno tiho kučište ali isto tako i pečnica.To kučište i nijma slična kao Corsair 800D su konstruirana za vodena hlađenja.

kupio sam kuciste corsair 600t graphite koji je bomba,ali prednji fan mnogo bruji cak ga sa slusalicama na glavi cujem i ako je na minimum.Planiram da sto pre stavim fan i ako ne znam kako se stavlja ali ce nekako biti stavljen.Preporuke i da li se vama to desava?

Ne cuje se toliko, nesto tebi nije uredu. Prednji i gornji vent su isti i vrte se na 750 obrtaja, sta tu ima da je cuje. Kada smanjis vent na minimum sa fabrickim kontrolerom on spusta napon sa 12 na 9V. Nisam siguran koliko je to obrtaja konkretno ali nema teorije da ga cujes sa slusalicama na glavi.
Otvori bocnu stranicu i iskljuci taj vent cisto da budes 100% siguran da on pravi buku. Ako jeste on ili reklamiraj ili ga menjaj. Vidi da ti nije zapala neka zicica unutra. Ja sam moje reklamirao jer mi nije radio fan controler. Spakovao kuciste kao za izlozbu i skontam da ne radi i aj rasturaj sve i nazad u kutiju pa ponovo sve s drugim :p

jok to se meni cini,posebno sa slusalicama :p.Vidim da se hvali ovaj xigmatek mada ga nema bez u inostranstvo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno