Probaj da kompresujesh neki video,da otvorish i radish u Photoshopu sa malo vecom slickicom...da slushash muziku online,da malo otvorish excel preradjujesh cenovnik i da igrash usput WOW...
e to na AMD-u nece da mozhe!
Probaj da kompresujesh neki video,da otvorish i radish u Photoshopu sa malo vecom slickicom...da slushash muziku online,da malo otvorish excel preradjujesh cenovnik i da igrash usput WOW...
e to na AMD-u nece da mozhe!
I meni je da ne kazhem pun...takvih koji su u zhivotu sastavili max 3 mashine i onda mi prodaju m..a za bubrege!
Izvinjavam se svima,ali ovo tipa pokrenem cetiri prime-a na AMD-u i juju svashta mi josh radi je lupetanje,to radi ali na Intelu kako treba a na AMD-u se vuche...znachi nema tog slide efekta...ja svake godine sastavim minimum 500 kompletnih rachunara i 200 upgrade-a..od toga bar 50 high tech mashina...i mogu reci da AMD nije imao shta da trazhi ni pored Q6600 do pojave 955 i 965 i ddr3 ...mozhda je to moje subjektivno mishljenje...no ono je takvo kakvo je ...znam kada sednem za pravi Intel da je to ono shto me chini sretnim...iako nazhalost 80% prodatog kod mene je AMD.
Uostalom pogledajte svoje mashine i zakljuchite koliko ste kompetentni da prichate na ovu temu...
X3 720 nikada nije Bog zna kako zazhiveo kod nas pogotovo jer je bio popularan u ddr2 eri...i zato mi nije jasno shto se porede babe i zhabe...
Pa pogledajte koliko to ljudi na forumu ima x3 720=minoran broj ... i sve ce vam se samo kazati.
Ja razumem da ti nemas pojma. C2Q su ti fizicki dva C2D procesora spakovana ispod jednog IHS-a. Nemaju specijalnu komunikacionu magistralu, vec se komunikacija izmedju ta dva C2D jezgra odvija preko cipseta. Cisto tako gledano, Phenom II je napredniji procesor, posto je tek sa i5/i7 procesorom Intel napravio native quad procesor. Ovo sto si ti linkovao nema nikakve veze sa ovom pricom.
Opet lupetas. Kao neko ko ima AMD kvad procesor mogu da ti kazem da on to jede za dorucak. Cak i iz zezanja, kad ga opteretim prajmom (sva cetiri jezgra) on se ne buni, vec i dalje mogu da slusam muziku, kuckam u vordu... Inace, kada sam testirao napajanje, na tri jezgra sam gario prajm a na cetvrtom cepao furmark. Nece da moze? Hoce, i pita ima li jos
EDIT:
Ne kazem ja da je C2Q los, samo me nervira kad dodju fanbojsi koji u zivotu nisu ni probali alternativu pa ti sole pamet.
Bambacuse ja sastavljam racunare to mi je posao, zato ti jos jednom kazem ne lupaj gluposti.
Ljudi ja mislim da bi on trebao da se preimenuje u Bamabakus zato sto "bamba"!![]()
I meni je da ne kazhem pun...takvih koji su u zhivotu sastavili max 3 mashine i onda mi prodaju m..a za bubrege!
Izvinjavam se svima,ali ovo tipa pokrenem cetiri prime-a na AMD-u i juju svashta mi josh radi je lupetanje,to radi ali na Intelu kako treba a na AMD-u se vuche...znachi nema tog slide efekta...ja svake godine sastavim minimum 500 kompletnih rachunara i 200 upgrade-a..od toga bar 50 high tech mashina...i mogu reci da AMD nije imao shta da trazhi ni pored Q6600 do pojave 955 i 965 i ddr3 ...mozhda je to moje subjektivno mishljenje...no ono je takvo kakvo je ...znam kada sednem za pravi Intel da je to ono shto me chini sretnim...iako nazhalost 80% prodatog kod mene je AMD.
Uostalom pogledajte svoje mashine i zakljuchite koliko ste kompetentni da prichate na ovu temu...
X3 720 nikada nije Bog zna kako zazhiveo kod nas pogotovo jer je bio popularan u ddr2 eri...i zato mi nije jasno shto se porede babe i zhabe...
Pa pogledajte koliko to ljudi na forumu ima x3 720=minoran broj ... i sve ce vam se samo kazati.
I moras reci IBMu da je u silnoj zabludi kada je u svoj Blue Gene stavljao Opterone![]()
I najvazhnije ...kada sednete za nativni Quad ...bilo to u 775,1156 ili 1366 podnozhju osecaj je nezaboravan...
AMD to nikada verovatno nece moci da nam prisuhti...ko je probao i koristi zna o chemu pricham.
Inache vidim da imash X4 620....za mog drugara smo sastavili bash taj cpu na Gigabyte-u 790-ka chipset sa 4GB DDR3 1600MHz (2X2GB kit) Patriot i pokrenuli dva Orthos-a....i kesa krenula da usporava,znachi nema klika i ono otvara sve brzinom svetlosti....toliko o moci ili nemoci...ochito imamo razlichito poimanje onoga "radi kako treba"...tako da je svaka rasprava izgleda suvishna.
Pentium G9650 i Phenom II X2 550 Black Edition kostaju isto! Ne vidim nacin da Pentium G9650 bude bolji izbor od Phenom II X2 550 Black Edition procesora, narocito ako pogledas Xbit Labos test po kome taj novi Pentium postize rezultate uporedive sa Pentium E 6500 procesorom!?Ne mozete tako subjektivno da poredite performanse procesora. To kad sistem koci, u 99% slucajeva je u pitanju hard disk, koji je najvece usko grlo.
On topic: od svih ovih Clarkdale procesora jedino mogu da budu zanimljivi Core i3-530 i Pentium G9650. Trenutno su cene vise nego sto treba jer su se tek pojavili, ali kad malo padnu cene mislim da ce ova dva procesora definitivno biti bolji izbor od AMD-ovih X3 procesora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari