Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da malopre sam se igrao malo sa LED notifikacijama. Hteo sam da stavim da mi za whatsapp poruku blinka crveno, uocio sam da, kada mi je otkkjucan ekran i stigne mi poruka stvarno blinka crveno, ali kada mi je ekran ugasen, onda blinka zuto. Zuto sjaji i kada mi se telefon puni, iako je podeseno da sjaji crveno. Ne znam sta je u pitanju.
Molim vas dali mi netko može preporučiti rom. sada imam aosp v4. dali je dobar miui v6 od mickvip.
MOLIM vas da mi kratko opišete kako se instalira rom sa svim pratećuim koracima. Tri dana tražim, i samo sam sve više zbunjeni. nemogu se sjetiti kako sam prvog instalitrao.
Pod predpostavkom da i dalje imaš root i neki custom recovery je laganica. Baterija da je puna ( više od 80%)
1. Skini rom koji želiš i stavi ga na sd karticu (lakše je da ga nađeš)
2. Isključiš fon i uđeš u recovery tako što držiš vol+ i pritisneš power i čekaš logo da se pojavi
Tu odradi BACKUP OBAVEZNO. u slučaju *****a da imaš opciju b.
3. Odradi wipe obavezno-data, cash, dalvik, factory reset. Interna memorija tj slike bi trebalo da ostane netaknuta
4. Idi u install i nađi svoj rom na sd kartici. Stisni install
5. Kad završi izaberi reboot system i instalirao si rom
Ne paniči ako mu bude trebalo 5 minuta da podigne sistem. To je normalno za prvi put.
Miui od micvipa je skroz dobar rom, koristim ga ali isto pogledaj kako miui izgleda, mnogima on nije omiljena opcija
Poslacu ti ja posle detaljno upustvo. I ja sam mislio da je komplikovano, a u stavri nije. ako ti niko ne posalje do 17, ja cu ti poslati, na posli sam trenutno.
Imas li vec root?
muiu. ali izgleda da se buem vratio na aosp. dali se je znalo vama dogoditi da kada se putujete jednostavno zablokia gms signal. kaže mi da je puni signal a nitko me nemože dobiti niti ja nikoga nazvati. onda moram resitirati i onda radi.
Veoma retko, ali nikada mi ne stoji pun signal a da ne moze niko da me dobije vec mi prijavljuje da nema mreze, a kada ga restartujem onda povrati mrezu, ali to se desava jako retko. JA imam Dakokov AOSP micromax A310.
sad nije bitno više. imam još jednu pitanje ali to je valjda do pc, nemogu preko usb prebaciti datoteku sa pc na mob. mozda zna netko zasto. znaci krene da prebacuje i onda stane i stoji i ništa se ne dešava. imam win 8.1
Nema pravog lpom zato što nisu izbacili kernel ali ko voli coolui ovome rade poruke iz banke,ima split ekran i nekoliko kineskih aplikacija koje se lako uklanjaj,xposed i gravity box a nalaze se u opcijama o telefonu i napisano je na kineskom a kada se pokrenu su na eng.
Preporučio bi i miui7 sa needroma grčki koji odlično radi i ima srpski jezik
U poslednjih par nedelja telefon lažira vrednost baterije. Kada ga praznog stavim na punjač za par minuta pokazuje da je napunjen, kada ga skinem sa punjača vrlo brzo se isprazni (sa 100% na 0% u par minuta). Pre dva dana je stavljen na punjač, i prvog dana je pisalo da se puni ali kada god sam probao da ga uključim prikazivao je da nema dovoljno baterije za to. Od sinoć se polako puni i u poslednjih par sati se napunio do 100%. Šta se ovde dešava? Da li je baterija na umiranju, ili je softverski problem?
Može li se verovati ovim aplikacijama za merenje kapaciteta i ostalih karakteristika baterije? Battery doctor kaže da je napon 3,7 V na 80% baterije, drugi punjač mi stiže sutra pa ću probati sa njim.