Šta je novo?

COOLPAD F1

Skupe su do jaja. Ja sam za 1000din uzeo odlicne panasonic bubice, odlican zvuk.

Skocila im je cena u zadnje vreme. Nisu bile skupe tada, narocito prema starom kursu dolara.

Verovatno im je dobro isla prodaja, pa su malo nabili cenu, ali vrede...

Nillkin case je izbačen iznad ekrana 2mm,ne klizi i savršeno leže da ga je teško skinuti a sve ostalo je već stvar ukusa.

Poslednja izmena:
Meni ne deluje bas kao dobra zastita, telefoni obicno prilikom pada udare bas u donju lajsnu ili padnu pravo na ekran, a cini mi se da kod nilkina nije izbacen okvir preko ekrana.

Izbacen je bar milimetar ispred ekrana.

Uzeo memorijsku 32GB, pri formatu koji file sistem da stavim?
Preko fona ne bi da je formatiram, negde sam procitao da ne bi trebalo...

Nepotrebno, formatirane dolaze koliko se ja secam i samo stavis u telefon karticu.

Skupe su do jaja. Ja sam za 1000din uzeo odlicne panasonic bubice, odlican zvuk.

Koje bubice i gde, sta znaci odlican zvuk po tebi (u poredjenju sa cim ili opisi malo "dobar bas bez brujanja, nije piskavo nista..."?

Ne znam, ove sam kupio i prekida mi stalno, čim se malo pomeri kabl.

732d98b185031b97b8a1db675c07f5ee.jpg

Screenshot_2015-01-29-22-24-14.png
Ja zadovoljan.

Za auto brightnes stavio Lux kad sam vidio kako se u stvari koristi.

Koje bubice i gde, sta znaci odlican zvuk po tebi (u poredjenju sa cim ili opisi malo "dobar bas bez brujanja, nije piskavo nista..."?
Panasonic RP-HJE125E

U odnosi na sansine bubice mnogo jaci zvuk. Cist, bas jak i bez brujanja. Sa mojim sansa clipom se jako lepo slazu, a dolazi sa 3 silikona za svacije usi. Za 1000din u Srbiji ne postoje bolje bubice.

Oce mi ko reci kako da maknem nesto sa strane jajastog oblika sa crticom kad to otvorim pojavi se messenger i video(onaj coolui)

Ima li koji brauzer da pusta flash player osim puffin?jedino on ima svoj FP ostali pretrazivaci necuda mrdnu na strimove

Poslednja izmena:
Nece ,isto kao na firefox ,chrome.samo radi puffin

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422805259163.png
    uploadfromtaptalk1422805259163.png
    38.1 KB · Pregleda: 126
Da li si ovako omogućio i koja ti je stranica koja neće

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422807436400.png
    uploadfromtaptalk1422807436400.png
    117.1 KB · Pregleda: 130
Ja sam ga pre koristio sada ovaj hrome jer ima i prevodilac i na srpskom je