Šta je novo?

COOLPAD F1

Imaš na modaco o F1 na prvoj stranici drajvere i kojim redom se instaliraju. Uključi i usb debugging .Sigurno ti je došao sa 036 verzijom 4.2.2 .Pročitaj stranice odpočetka ovde pa i na modaco i na telekinezi jer mnogo se tu pisalo.
Jeste klizav ja npr koristim nikkin case

Poslednja izmena:
I provjeri stižu li ti poruke od banke, taksija, parkinga... Meni je došao sa 036 verzijom i imao sam tih problema

Custom build version 62 ,4.2.2 android,kernel 3.4.39
Kako da mu udjem u recovery? Rutovan je tel

Poslednja izmena:
da li je to dolar ojacao globalno ili je dinar oslabio pa je sad 1usd = ~ 104rsd ???

Pa dobro, bolje i tako nego da samo mi placamo vise dolar. Valjda ce kinezi malo da iskoriguju cene.

Stigao mi je F1 danas, carina 5900! Sad se bacam na iscitavanje ove teme i pronalazenje pravog roma.

Au sine al te odrase.. Cestitam.

Prvi koji su narucivali prolazili su i za dz. posle toga oko 2,3 hiljade. Ja sam dobio 4300. Ovo je sada novo 5900 din ! ***....

Ma to je engleski ti si za**** idi u mobiluncle i ubaci pravi kada napraviš update recovery moraš da obeležis taj a on je uglavnom prvi odozgo i pise da je na sd ili exsd
Mislim da si ušao u stock recovery jer nemaš pun root,ili si pogrešio negde

Poslednja izmena:
Stigao mi je F1 danas, carina 5900! Sad se bacam na iscitavanje ove teme i pronalazenje pravog roma.

Jeeeeee... Vise nisam najgori "od svu decu"!! :trust: Sto se nisi zalio tebra?
Edit: Ustvari da das 450-ak kinte a dobio bi nazad oko 200 dinara, ne isplati se (ako je $102 cepili te kao sto si ga verovatno i platio $170 i uzeli 32+145 dinara na to)!?

Poslednja izmena:
Kako se kalibrise baterija? Ovom drugaru sto sad stigao brzo ode baterija. Kaze juce ujutru ga skinuo sa punjaca i u 1 vec je na 65% a uopste ga nije drndao zbog posla.

Nesto mu srce bateriju, ta kalibracija je glupost po meni.

Ajd videcu se posle sa njim pa cu proveriti sta moze biti. Ja sa mojim nikada nikakvih problema nisam imao sa baterijom pa rekoh da pitam za tu kalibraciju.

Kalibracija više ne pomaže. Jer li-ion i li-po baterije nemaju memorijski efekat, ne pamte. Neka instalira GSAM Battery Monitor, da vidi šta mu jede bateriju. Ili još bolje BBS

Kako se kalibrise baterija? Ovom drugaru sto sad stigao brzo ode baterija. Kaze juce ujutru ga skinuo sa punjaca i u 1 vec je na 65% a uopste ga nije drndao zbog posla.

Svakako da instalira neki od novih AOSP romova, pa xposed framework, tu onda imaš module koji detaljno prate potrošnju po aplikacijama.

Oce li mi ko rec kako da instaliram drajvere za ovaj tel,imam skroz nov XP reinstalirao sam ga specijalno zbog tih drajVERA i opet nece ,non stop mi instalira kineske drajvere tel kad ga prikovcam.kako ste vi rijesili problem?

Da li je neko imao problem sa mobilnim netom? Telefon mi je juce stigao i nisam ni provalio da mi ne radi net, prvo sam pomislio da mi nisu poslali kinesku verziju, ali verzija je dobra. Takodje cim probam da udjem u data usage izbaci mi settings has stopped. Pretpostavljam da postoji neka veza izmedju ova dva. Telefon nije rutovan i na njemu je originalni rom sa kojim je dosao (mislim da je 036). Btw probao sam update koji mi nudi ali mi izbacuje neki pri instalaciji, citao sam da nerutovana verzija moze ovako da se updatuje pa mi je sad cudno ovo.

Taj eror je redovan na tom 036 coolui ali nema veze sa tim sto nemas net. Jesil podesio apn?

Nisam, evo sad sam pogledao i ne postoje nikakve opcije, valjda gledam na pravom mestu settings->mobile networks->apn-> i kad izaberem operatera sve je belo.

Evo uspeo sam, tek posle nekoliko puta mi je proradilo menu dugme i dozvolilo da dodam novi apn. Hvala!!:)

Edit mobile usage opet puca...

Poslednja izmena:
***a...pa procitajte bar temu, o svemu ovome sa cime se srecete smo vec diskutovali i nadjena su resenja.
Mislim...brze je za vas, nego da cekate da neko ponovo odgovori.

Nazad
Vrh Dno