Šta je novo?

COOLPAD F1

Bio sam digao ruke da ce stici i namjeravao sam kad mi refundiraju novac iz bijesa da odigram na kvotu 5 pa ako dodje da kupim neki bolji tel ovdje i sad gledam usao u cg u subotu znaci sjutra najkasnije preksjutra imam ovu masinu u ruke :)

Hvala bogu da se završi ta španska serija :p varalice ,pa dobro došao u klub

Dakok ala si ga spržio svaka čast

Jos jedan Coolpad stigao u Jagodinu :) carina ovog puta 1333 dinara.

Znaci Jagodina vodi [emoji6] . koliko ih vec imate, 5-6 [emoji3] .
Varalice, sa srecom.

Mame im ga kako sad mogu 4 PUTA manju carinu da naplate a samo mene morali da oderu kao da su znali da sam isao do krajnje budzeta (i 1€ preko) kad sam ga nabavio, smradovi jadni jedni...

Hahaha pa i meni 3200 koknuli ko ima sreće taj ima jer tako je u mogućnosti. Banana država

Da se javim da sam se učlanio u klub. Naručen 23. 12. i isto u subotu bio u CG. Pozdrav svima i hvala za sve napisano do sad.

Meni su tri komada naplatili identicno, po 3200, sto i nije tako lose, ipak su ga carinili na 100$ sto je manje od realne vrednosti.

@Kiza
Ovi tvoji Vojvodjani su najgori, oni deru.

@zemljaci
Ovaj paket je poslat NL postom a ne azijskom tako da mozda nisu ni proveravali sta ima unutra vec poverovali napisanom na paketu. A to cu saznati ujutru kada drugar preuzme paket. 3 sam do sada narucio jedan placen 3800 drugi 2500 i ovaj sad 1338. Moj je donet direkt iz Kine cim se pojavio tako da me kostao 130€ kada nigde nije mogao da se nadje ispod 180€ plus carina.

Deluje li Vam ova ponuda kao prevara http://www.aliexpress.com/item/Orig...droid-4-4-Dual-SIM-GSM-WCDMA/32258682003.html ?
100$ i free shipping za f1 predobro da bi bilo istinito.

Imaš oči a ne vidiš :)

Kaže: Original Coolpad F1 Plus 8297w pa kaže

Bundle: MTK6592 Standard MTK6592 add 1battery MTK6592 Add 16GB TF

F1 Plus nema ovaj procesor a ni oznaku 8297w
Plus je MSM8916 Quad Core

Ni jedan ni drugi nemaju Display Resolution: 1920x1080

itd...

Na slici i nije coolpad...ko zna sta je [emoji6]

Evo sad uzeh ovaj tel ,oce li mi ko rec kako da upalim ovo cudo .na dugme on off ne reaguje?

@varalica3
Tebi stigao? čestitam!
Meni je još od 10. jan status "Prispjela u Izmjeničnu poštu". Stavi ga odmah na punjač, ali sačekaj prvo da se zagrije na sobnu temperaturu.

Vec sam izludio bio hvala brate:) reci mi samo ima pola baterije treba li da mu se formira baterija il sta?

Uključiš na punjač, dopuniš i posle koristiš normalno i to je to

Možeš ga i odmah koristiti, li-ion baterija nema memorijski efekt

A kako prebacujete slike na komp?on mi instalira neke drajvere na kineski al nikako da nadjem fajlove iz tel?

Ima li koja fora pa preko usb?imam neki kinguser update,smijem li ga apdejtovat?jedina mana mu je sto je klizav ostalih nema,sve pici kao ludo,35000 mi je pokazao na testu.odusevio me tel,mnogo je ljepsi uzivo nego na slikama

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno