rampl je napisao(la):Pazi ja sam je kupio u Desk-u i platio 515 din.(zvao sam 24.12 Imtel i nisu imali-kazu tek sredinom januara).Pre nje sam imao neku njesra pastu.Pre nanosenja nove,polir pastom sam ispolirao bakarni umetak na TT9(sada je kao ogledalo).Ventilator sam stavio sa nekog Speez-a(posto ventilator na TT9 urla na max. a kada ga mu smanjim broj obrtaja raste temp. kao luda) i gle cuda moj xp2000 se ohladio sa 50/59 na 37/43.Tako da je pasta odlicna ako mislis na CM PTK-002.
connta je napisao(la):jes ti siguran da si imao pastu pre te... 🙂
rampl je napisao(la):Pazi ja sam je kupio u Desk-u i platio 515 din
Imas sersch , znam da je bila bas duga tema nedavno o tome koja pasta za poliranje treba i koja smirgla ...pogledaj 😉joriq je napisao(la):Da ne otvaram novi thread, jel ima vise onog topica sa uputstvom za glachanje/poliranje povrsine kulera (zasluzio je 1 sticky!). Kuckam sa mob,pa ne mogu sad da nadjem, heh...
Bila je neka pasta,ali u izuzetno maloj kolicini(jedva vidljiva bela skrama)Gotovo da se nije lepila za prst kada predjes preko plocice na hladnjaku.connta je napisao(la):jes ti siguran da si imao pastu pre te... 🙂
Kada sam ocistio bakarni umetak na hladnjaku sa alkoholom bila je to samo mutna povrsina,a posle obrade polir pastom mogao sam se ogledati na istoj.GSM je napisao(la):515 dinara? Pa kakva je to cena 😡 Zar su tu uracunali i pdv pa na tu cenu porez od 20% i jos nesto pride da "zaokruze" cifru 😀 Deraci...
A to je stvarno izuzetno velika razlika u temperaturi koja nema sanse da bude samo do termalne paste. Pre ce biti da je na to vise uticala ta modifikacija coolera + glancanje 🙂 nego sama pasta...
Ma netreba ti nikakvo uputstvo.Samo poliraj sa pastom koju mozes uzeti u svakoj farbari.Neznam kakva su druga iskustva,ali smirgla ti apsolutno ne treba(sve vodene smirgle su po mom misljenju grube za takav posao(ja sam uspeo da nadjem najvise sa gradacijom 3000,a i ona ostavlja risove).Nego sto finije platno i samo polako.Kada ne budes video nikakva izoblicenja u odrazu,smatraj da si zavrsio posao.joriq je napisao(la):Da ne otvaram novi thread, jel ima vise onog topica sa uputstvom za glachanje/poliranje povrsine kulera (zasluzio je 1 sticky!). Kuckam sa mob,pa ne mogu sad da nadjem, heh...
rampl je napisao(la):Kada sam ocistio bakarni umetak na hladnjaku sa alkoholom bila je to samo mutna povrsina,a posle obrade polir pastom mogao sam se ogledati na istoj.
rampl je napisao(la):Ma netreba ti nikakvo uputstvo.Samo poliraj sa pastom koju mozes uzeti u svakoj farbari.Neznam kakva su druga iskustva,ali smirgla ti apsolutno ne treba(sve vodene smirgle su po mom misljenju grube za takav posao(ja sam uspeo da nadjem najvise sa gradacijom 3000,a i ona ostavlja risove).Nego sto finije platno i samo polako.Kada ne budes video nikakva izoblicenja u odrazu,smatraj da si zavrsio posao.
joriq je napisao(la):eto sad, taman sto sam kupio smirglu (800, 1600 i 2000), treba i polir pastu da nadjem?? Pa Sunce ti, sve to ce me izaci vise od samog kulera! :lupko: 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari