- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
Bi li ovo cudo moglo pasivno da hladi Q9450 na 3.0-3.2 a da ne bude furuna u kucistu ? 
Poslednja izmena:
zanima me jel i ovaj kao i cm212+ i noviji cm cooleri moze da se okrene i da duva prema rear ventu i da se okrene da duva od nb-a prema gore ili na ovom cooleru moze da se bira na koje ce 2 strane coolera da se okace ventovi?
i moze li mi neko reci koji su ovo ventovi na ovoj slici
![]()
cena Hyper Z600 je negde oko 36eura V8 46eura v10 negde oko 92eura ,stim da v8 ima ugradzen TEC koji zahteva i jace napajanje t.e min od 800w real power pa na vise u zavisnosti od konfiguracije. nesto vise :
http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2273&page=5
Ma kojih crnih 800W, palamude...
A šta je TEC, ali onako, narodski?
A šta radi? Jel to neki aktivni hladnjak, možda kompresor kao za klime samo malo manji?
Stvarno me interesuje.
Ahahaha, nikad bolje objasnjenje ne videh/cuh/procitah!iliti narodski, kad ga ubodes u struju, sa jedne strane je ladan ko lav pivo, a sa druge vreo ko burek
Daje samo rezultate kada treba veliku količinu toplote odvesti sa procesora. Na hladnijim procesorima i nema neku funkciju. Predviđen za debelo OC-ne quadove koji gruvaju preko 200W.
Ahahaha, nikad bolje objasnjenje ne videh/cuh/procitah!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari