Šta je novo?

CoolerMaster Cosmos S

drjackyll

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
630
Gde ima da se nadje doticno kuciste ali u novoj reviziji, dakle RC-1100-KKN2-GP?

Hvala!

Nema od toga nista, nema ga jos ni na zvanicnom sajtu... sve je ostalo na nagadjanjima po forumima...

Ma kapiram ali sta da radim... proba se ne placa!🙂

Cudno mi je sve to sa tim kucistem i navodnom revizijom. Cela prica je skoro godinu dana stara, a i dalje nema zvanicne informacije. Da oni ne spremaju novo kuciste a ovo da batale? Hm...

Ma kapiram ali sta da radim... proba se ne placa!🙂
Istina! :d

"Ko pita, ne skita" 😀😀
Cudno mi je sve to sa tim kucistem i navodnom revizijom. Cela prica je skoro godinu dana stara, a i dalje nema zvanicne informacije. Da oni ne spremaju novo kuciste a ovo da batale? Hm...
Vidis, to ni meni nije jasno... ja, kada sam procitao u tvom thread-u o nekoj novoj reviziji, pomislih da je to nesto extra frisko, ucukah onu oznaku na gugletu i dobio onih par linkova ka CM-ovom forumu... ali uopste nisam obratio paznju na datume postova, i vec sam poceo ovde da ti pisem "sta bre pricas ti, toga nema na sajtu, a tek se polemise o tome po forumima" 🙂 ... kad ono ispade matora prica, skoro godinu dana... a od realizacije nista.
Steta... bilo bi lepo da mogu da se ubudze veci tower cooler-i bez skidanja onog velikog ventilatora 🙂

Pa da, ali kako kapiram, neki su navodno dosli do te revizije, ali nigde nisam video neku sliku, odnosno dokaz da je vise od prazne price...

A meni kuciste zjapi... :d

Pa da, ali kako kapiram, neki su navodno dosli do te revizije, ali nigde nisam video neku sliku, odnosno dokaz da je vise od prazne price...
???

Imas neki link, da se uverim i ja u to?
Mada, bez slicke, realno ne priznajem(o)... :d

Ma zagrizo sam metak pa cemo videti veceras, ili on ili ja. 🙂

A sto s linkova tice to su vise postovi na forumima gde ljudi navodno tvrde da su dobili reviziju, mada je za mene sve to prazna prica...

Lepo, ali preskupo... nisam ti ja od tih Limited Edition navlakusa... ;-)

E pa Car-e 🙂, Cosmos S i TT TRUE 120 mogu zajedno i bez skidanja bocnog ventilatora. Malo moganja i puno proba i resenje je nadjeno.😀

Nego da te pitam, na tvom kucistu, ona prednja vratanca, jel se otvaraju na onaj klik ili imaju magnete?

E pa Car-e 🙂, Cosmos S i TT TRUE 120 mogu zajedno i bez skidanja bocnog ventilatora. Malo moganja i puno proba i resenje je nadjeno.😀
A resenje je... ? 🙂

Zarotirao si fan?
Nego da te pitam, na tvom kucistu, ona prednja vratanca, jel se otvaraju na onaj klik ili imaju magnete?
Vratanca... koja vratanca? :d
Nemam ti ja to! 😀

Ako mislis na one male srebrne sa strane - na klik.

P.S. BTW, ja jesam lozana, i uzeo bih onu "Limited Edition" navlakusu 😛... ali cekam da izbace Cosmos S u tom izdanju, obican mi nije interesantan 🙂

E pa moja vratanca su na magnet. 😉 Znaci ipak je drugacije kuciste...

A sto se tice instalacije, evo slike, mislim da ce ti biti jasno. :d

Naravo slikano je u "work in progress" pa nemoj da te cude kablovi, bila je samo proba.

Prilozi

• 27012009123.webp
    27012009123.webp
    153.9 KB · Pregleda: 64
  • 27012009127.webp
    27012009127.webp
    92.8 KB · Pregleda: 64
Uuuuuh... knap 😀
Nije mi bas najjasnije 🙂, posto mi je kuciste u kutiji, a ne mogu sad da ga raspakujem da utvrdim razliku :d, vidim samo da ti je stalo... onako, sto bi rekli "na guz", ali je stalo 🙂 ... pa mi reci, jesi li cackao nesto, obrtao fan, sta... ili ti jednostavno leglo tako kako jeste?

I koju ti verziju/reviziju imas onda kucista... onu standardnu, RC-1100-KKN1-GP?

EDIT. Wait a minute... sad malo gledam... ti ovo zarotirao ne fan, vec TRUE?

Poslednja izmena:
rotirao je true. nelogicno je da tako stoji

I ventilator i True su zarotirani, toliko da se ne dodiruju, jeste knap ali precizno.

Verzija je RC-1100-KKN1-GP, ali kao sto vidis malo drugacija...

Poslednja izmena:
rotirao je true. nelogicno je da tako stoji
Ma moze i onako, zasto da ne, samo da ima neki top exaust fan (koji ima)... ili napajanje na vrhu (koje nema :d), da uvlaci, tj. izbacuje topao vazduh.

Nazad
Vrh Dno