Istina! :dMa kapiram ali sta da radim... proba se ne placa!🙂
Vidis, to ni meni nije jasno... ja, kada sam procitao u tvom thread-u o nekoj novoj reviziji, pomislih da je to nesto extra frisko, ucukah onu oznaku na gugletu i dobio onih par linkova ka CM-ovom forumu... ali uopste nisam obratio paznju na datume postova, i vec sam poceo ovde da ti pisem "sta bre pricas ti, toga nema na sajtu, a tek se polemise o tome po forumima" 🙂 ... kad ono ispade matora prica, skoro godinu dana... a od realizacije nista.Cudno mi je sve to sa tim kucistem i navodnom revizijom. Cela prica je skoro godinu dana stara, a i dalje nema zvanicne informacije. Da oni ne spremaju novo kuciste a ovo da batale? Hm...
???Pa da, ali kako kapiram, neki su navodno dosli do te revizije, ali nigde nisam video neku sliku, odnosno dokaz da je vise od prazne price...
Ma lazu! :d:d:dA sto s linkova tice to su vise postovi na forumima gde ljudi navodno tvrde da su dobili reviziju, mada je za mene sve to prazna prica...
A resenje je... ? 🙂E pa Car-e 🙂, Cosmos S i TT TRUE 120 mogu zajedno i bez skidanja bocnog ventilatora. Malo moganja i puno proba i resenje je nadjeno.😀
Vratanca... koja vratanca? :dNego da te pitam, na tvom kucistu, ona prednja vratanca, jel se otvaraju na onaj klik ili imaju magnete?
Ma moze i onako, zasto da ne, samo da ima neki top exaust fan (koji ima)... ili napajanje na vrhu (koje nema :d), da uvlaci, tj. izbacuje topao vazduh.rotirao je true. nelogicno je da tako stoji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari