Šta je novo?

Cooleri za procesore

Sad sam pogledao... Ipak će biti da je greška i da je stavljen pogrešan link, a i lepo piše Xigmatek HDT-D1264, iako je slika od 1284 modela! Tako da... Ništa od best buy Xigmatek-a za ispod 2k din! :D

edit: Preteče me va_milos!

Poslednja izmena:
Sad sam pogledao... Ipak će biti da je greška i da je stavljen pogrešan link, a i lepo piše Xigmatek HDT-D1264, iako je slika od 1284 modela! Tako da... Ništa od best buy Xigmatek-a za ispod 2k din! :D

edit: Preteče me va_milos!

I link je do 1284, svejedno je dobar kuler i za 3k:d

Ima kod nas Gladiator Max kulera vec mesecima za 3500din., to je vrlo slican kuler. Kuler takvih performansi za 2000din. bi bio pravi hit.

http://www.atom.rs/?sid=156

Poslao sam mejl na Atom sajtu, prijavio sam gresku u opisu...

Da je stvarno 2k dindži ne bih razmišljao. Ovako se :wall: koji da kupim za te pare. Nema svrhe da mi kuler košta skorokoliko i proc (E5200). Doduše, sad videh da ima i OCZ Vendeta za 2.050 dinti.

Poslednja izmena:
Kad bi jos moglo da se iskljuci zvuk a da fan radi punom parom :)

... ja sam ga uzeo pre neki dan...i mogu vam reci da je cooler...za te pare solidan...temp mi je skinuo za 8 stepeni...na najmanjem broju obrtaja...malo je bucan na max

Ja uzeo vendetu 2. Sad, dilema, posto mi je kuciste antec 300,napajanje dole, a izduvni fanovi gore nazad i top iznad procesora.Sto ce reci oba usisavaju vazduh iz procesora.
Interesuje me da li mogu da postavim kuler u bilo kom pravcu ka izduvnim fanovima ili moram ka zadnjem fanu ili sta je bolje....? Pri ovom na izduvni top misljah da iskoristim 12 fan na kuleru da vuce i sa graficke nesto toplote posto je tacno ispod zabodena PCI slot.
Svaki savet dobro dosao a posebno oni koji imaju mozda ovo kuciste i ovaj kuler pa imaju iskustva :)

Jos nesto,posto necu koristiti ovaj generisani silikon koji sam dobio uz kuler vec ovaj koji sam uzeo OCZ freeze, da li malo njega stavljam na kuler kao sto je opisano u uputstvu ili samo na povrsinu procesora?

Poslednja izmena:
Ma da vam kazem,to su gluposti.Kakve bre linije.Sasvim se normalno stavlja pasta samo sto ne mora preko cele povrsine jer je veca od povrsine kja zahvata procesor. Vrlo jednostano bez pametovanja.
A sto se tice same instalacije sad i NIKAD vise! Znaci horor!
Sve je islo ok dok nisam shvatio da kad stavim taj ogromni hladnjak+fan dva pritisni i okreni dugmeta se jedva vide a ni jedan nije dostupan.Iduci put kad budem kupovao kuciste kupicu srto vece da bih skratio ovo mucenje.I da, temp CPU je niza za nekih 6-7 stepeni ali moj entuzijazam je sprzen.

Josh da ga ima za te pare....

Nisam proveravao telefonom, vodim se onim što piše na sajtu. Doduše, par puta sam se baš na tu foru upecao kod njih. Treba proveriti, danas je nedelja, pa ne rade...

Nije bilo...a ta cena/item stoje mesecima ....

u *** al je ružan... bolje da su abortirali :d

a ni ona riba na flashu iznad nije ništa bolja... jeza :S:

Meni kuler nije ružan ali riba kad vidim tako nešto uvek se setim koliko je dobro biti rođen ovde makar to bio jedini razlog . Izvinjavam se ako je komentar bio off topic .

Zna li neko kakav je Asus triton 78 i koliko je dobar za phenom x3 8450

Prilozi

• CL8067A00000.jpg
    CL8067A00000.jpg
    13.8 KB · Pregleda: 42
Ja cenim da su ti Asus-ovi cooleri smece, bolje mazni neki Thermalright ili neki od gore pomenutih Xigmatek ili OCZ coolera! Za X3 je sasvim dovoljna neka Vendetta 2 ili Xigmatek HDT-S1283....

Da li je OCZ Vindicator dovoljan za Q9450 na 1.36V ili da prelazim na nešto bolje? Trenutno je na njemu 120mm Spire na 1500rpm ali nesto bas i ne 'ladi. Provericu jos jednom koliko je stegnut za ploču i kakvo je stanje sa pastom..

TRUE.

To sam i mislio.. nego..
IFX-14 or TRUE? Možda mogu da dobijem i Noctua NH-U12P pa da li njega razmatrati ili samo ova dva TR-a?
Ja pitao onako da se ne trošim sad pred more ali kanda neće moći bez minusa od 50-60e..

To sam i mislio.. nego..
IFX-14 or TRUE? Možda mogu da dobijem i Noctua NH-U12P pa da li njega razmatrati ili samo ova dva TR-a?
Ja pitao onako da se ne trošim sad pred more ali kanda neće moći bez minusa od 50-60e..

TRUE, nemoj da se razmišljaš. Mada i HR-01 Plus bi ti završavao posao odlično, ali da ne budem kao kad cigan hvali svoga konja. ;) TRUE je u svakom slučaju trenutno jedan od najboljih coolera na svetu.

Nazad
Vrh Dno