Planiram da kupim Cooler Master Hyper TX ( Vidim da ga puno hvalite)
Moje pitanje glasi: koji cooler za chipset ? i dali cu moci da stavim i ovaj hyper tx i chipset cooler ( mislim dali ima dovoljno mesta na mojem biostaru 965 pt ) ?
Gledao sam chipset coolere ali neznam koji da izaberem a da je cena prihvatljiva ?
Za oko mi je zapao Cooler Master Blue ICE II...
koliko koshta ovaj cooler ?
Jel neko imao iskustva s njim ?
Slobodno pishite preporuke za druge chipset coolere....
Ja imam Cooler Master Blue Ice Pro i zadovoljan sam postignutim. Medjutim kada sam ga narucivao nisam bio siguran da li ce mi stati pored box coolera, ali reko ako ne stane 1000 din i nije tako strasno. Medjutim kad sam ga dobio sve je stalo ok. Nikad neces biti siguran da li ce stati dok ne budes imao oba u rukama i probao da ih stavis.
Evo kako on izgleda i njegove dimenzije pa vidi:
http://www.sundialmicro.com/cooler_...e1gp_northbridge_chipset_cooler_1732_764.html
Neznam chim ti mozesh da budesh zadovoljan ?
S tim shto svetli ? Mene nikakva plava dioda nezanima ja gledam performanse a i imam 2 plave neonke u kucishtu
.... Verujem da kad bi na mog pasivca stavio ventilator dao bi bolje perfomanse nego Blu ICE PRO
Slobodno pishite preporuke za druge chipset coolere....
A sto je Hyper 6+ bolji od dual fan Infinity-a?TR xtreme je odlican al ovi su ga iznamestali posteno ultra bolja od tuniq-a??? zalman losiji samo 2C od tuniq-a???
A sto je Hyper 6+ bolji od dual fan Infinity-a?:d :d
Tad je dobar i BOXhyper 6+ je opako dobar kad je proc na defaut naponu i kad proc nije ocovan, ali bas kida... nazalost samo je tako dobar![]()
Tad je dobar i BOX![]()
Ma bre, ja ti govorim uopsteno, za ono sto si rekao "kad je proc na defaut naponu i kad proc nije ocovan"... ako je tako, sta ce ti bolje od BOX-a, bacanje parama de je dobar pogledaj slike
gledao sam Hyper6+ ali nece mi on to dobro hladiti, imam par malih elektrana u kucishtu..jedino shto znam a da moze da se nabavi je Hyper6+,nije bash tako dobar,ali ovo ostalo se sve teshko nalazi...
Ili ovaj GeminiII samo ne znam moze li da ti stane u kucishte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari