<Mancha> je napisao(la):Ja u kucistu imam i dva 80mm, tako da je to sve zajedno tiho i hladi odlicno i sa overkokom. Sam za sebe ne verujem da bi bio dovoljan. Doduse i kuciste je specificno (oba 80mm fan-a su pozadi, jedan iznad drugog i onaj gornji izbacuje vazduh i u ravni je sa CPU kulerom, a donji ubacuje). Mozda sa otvorenom stranicom.
mikac79 je napisao(la):jer neko cuo za cooler raptor speeze ili sl
covek mi kaze da je prilagodjen za XP-ove? A posto sam kupio jednog XP1700+ ne bih da kupujem macku u dzaku pa me zanima koji bi tu cooler dobro legao?
Koliko te je izaslo napajanje?<Mancha> je napisao(la):U principu da, ali na mom kucistu nema mesta za fan napred. Evo danas sam uzeo i Enermax 431W,...
pa to ti je plafon, sumnjam da ima bolje od enermax-aLucas je napisao(la):Uh bre!![]()
mikac79 je napisao(la):jer neko cuo za cooler raptor speeze ili sl
covek mi kaze da je prilagodjen za XP-ove? A posto sam kupio jednog XP1700+ ne bih da kupujem macku u dzaku pa me zanima koji bi tu cooler dobro legao?
<Mancha> je napisao(la):Pa ima, ali je to vec malo previse. A i nebi da se oteglim i ovo sam jedva dovukao kuci.
Ovako izgleda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari