Šta je novo?

Cooler za i5 760

Bob Marli

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.09.2009
Poena
349
Treba mi preporuka za neki dobar i tih cooler za i5, jer planiram da ga klokujem.
Nesto da kosta 2000-4000din max.

Hahaha Ma nema sanse da ti bude zao kad poteras to cudoviste na 4GHz, vredi Megahalems svaki dinar 😀

Od prvog dana je sljakao na 4GHz i jace. Drzim ga na 4050MHz zbog podesavanja, 24/7 bez gasenja. Sta si ti mislio da je to max OC koje koristimo samo za benchmark ili nesto? hehe 😛

kad stigne masina i stavim MH poslacete mi setup u biosu, malo sam neupucen kako to ide na novim modelima ploca

Ne znam koji vent ide uz njega ali smanji mu slobodno brzinu obrtaja nekako, 2500rpm mora da pravi buku.

uzmi ovaj od 5950din

Nemaju nijedan na stanju.
Samo Mega shadow, otkud znam kakav je taj, uzimam samo provereno.

Koja je cifra za Megashadow?

Mislis, bez ventilatora? 😀
Ja ga nebih uzimao samo zbog cene jer nije nista bolji od MH ali ako ti se zuri ili bas zelis crni...
Dok uzmes dobar vent ode cena preko 7000. Ja sam MH platio oko 4300 pa mi sad to deluje mnogo, sta znam.

Poslednja izmena:
ni jedan ni drugi, nego Venomous X (Black) 🙂

Auuu poludela ti glava...
Ako vec hoces tolike pare dati onda kupi H50 i neka te komsije mrze. Ti si od 3000 pa dosao na 80e i jos se nisi resio 😛

Malo su skuplja a naucna je fantastika da ih nagazis, odu za minut.

Auuu poludela ti glava...
Ako vec hoces tolike pare dati onda kupi H50 i neka te komsije mrze. Ti si od 3000 pa dosao na 80e i jos se nisi resio 😛

Pare nikad nisu bile problem, samo zelim da uzmem nesto za moje potrebe sto nudi najbolje performanse. Ocu da mi radi i5 stabilno na 4ghz svaki dan kad igram nesto.
Sta uzeti Megashadow ili Nocuta D14 ?
Jel moze nesto na ploci da osteti tih 1,2kg Nocute D14 ?

Pare nikad nisu bile problem, samo zelim da uzmem nesto za moje potrebe sto nudi najbolje performanse. Ocu da mi radi i5 stabilno na 4ghz svaki dan kad igram nesto.
Sta uzeti Megashadow ili Nocuta D14 ?
Jel moze nesto na ploci da osteti tih 1,2kg Nocute D14 ?

Bas zato nisam nikad uzeo D14 - ne bi mi bilo prijatno da okacim kilogram i po o plocu 😀

Uzmi sta prvo nadjes samo uzmi konacno da te ne gledam vise 😀
True, Megahalems, D14, H50, svaki od njih ce ti zavrsiti posao. Bez problema ces imati 4GHz na dlanu. Uzmi sta ti prvo naleti po nekoj normalnoj ceni.
Ja bi okacio kilo na plocu, sta me briga, izdrzace bez frke.

Uzmi sta prvo nadjes samo uzmi konacno da te ne gledam vise 😀
True, Megahalems, D14, H50, svaki od njih ce ti zavrsiti posao. Bez problema ces imati 4GHz na dlanu. Uzmi sta ti prvo naleti po nekoj normalnoj ceni.
Ja bi okacio kilo na plocu, sta me briga, izdrzace bez frke.

Sto bi zurio sa kupovinom coolera ? Drugo da nemam ovog zmaja od stock-a pa ajde. :laugh:
Koji Nocuta 12cm fan ste bese kacili na MH ? Da znam koliko on kosta ?
Jel ste vagnuli MG sa coolerima ? 😛
Voda nece u moje kuciste, ne svidja mi se ta ideja nikako.
Uzeo bi D14 stavno, ali bez zezanja me brine ta tezina, sjebace nesto vremenom ?

Mozda mi je i ovo cudo dosta ? za 60e imam 3 vrhunska Noctua coolera i hladnjak
http://atom.rs/?sid=2520
http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=31&lng=en&set=2

Poslednja izmena:
Ma nece nista da se s****, imas backplate on ce rasporediti svu tezinu. Nisam ga merio niti imam nameru, toliko besposlen nisam posto jos uvek 🙂
P12 smo kacili, nije jeftin. Ja sad drzim Enermax Magma, on je malo jeftiniji i meni za 1 stepen bolje resenje.
Rekoh ti gore, bilo koji od nabrojanih ce ti obezbediti to sto zelis, ne moras da mozgas previse tu. 2-3 stepena gore dole ti ne znaci nista

Noctua U12P i C12P su dva dosta razlicita kulera, tako da obrati paznju koji uzimas. 🙂

Ja kad sam imao Megahalems, koristio sam jedan Noctua NF-P12 na 1300RPM i nisam ga cuo nikad 🙂 Jedini ***** je cena - oko 1600din samo jedan ventilator 🙂

Ako se dvoumis izmedju Megashadow i NH-D14, ja bih izabrao D14 - dobijes dva ventilatora plus vrhunski heatsink za manje-vise isto para kao MegaShadow + 1 ventilator.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno