Šta je novo?

cooler za graficku...

Clamaran

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Gde mogu da nabavim one male coolere za graficke karte?
Konkretno, za Innovision GeForce2 MX400.

Koliko je uopste cooler neophodan za ovako "slab" cip? (konfiguracija: PIII coppermine 933MHz, 256MB sdram, HDD 5400rpm, napajanje od 300W, nema dodanog hladjenja za kuciste).

Unapred hvala...

A sta ce ti nov kuler za tu graficku? Ako razmisljas o overclocking-u nemoj se dzabe muciti jer overclockovanjem GF2 MX chipa neces dobiti nikakvo poboljsanje u perfomansama.

Pa sve je to meni jasno, zato i pitam...
Na kartici je instaliran kuler koji je crkao, a ja ne vidim njegovu upotrebnu vrednost. Predpostavljam da tom cipu i ne treba kuler, vec da je on tu kao neka vrsta marktinskog trika. Dal da trazim novi iili da je ostavim samo sa hladnjakom?

Clamaran je napisao(la):
Pa sve je to meni jasno, zato i pitam...
Na kartici je instaliran kuler koji je crkao, a ja ne vidim njegovu upotrebnu vrednost. Predpostavljam da tom cipu i ne treba kuler, vec da je on tu kao neka vrsta marktinskog trika. Dal da trazim novi iili da je ostavim samo sa hladnjakom?

Pa vidi ako se bude grejala, stavi joj cooler, a ako ne onda ne stavljaj nista. A uzgred mogao bi da nadjes neki cooler od 486 ili ti od coolera od P3 procesora pa ga natakni nekako. Nabolje je da uzmes glue gun i jednostavno ga zalepis. Ja sam tako radio... Ali samo ako ti treba.:wave;

Vrh Dno