Šta je novo?

Cooler Master Rounded IDE kabl

• Začetnik teme Začetnik teme garson
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

garson

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
20.05.2006
Poena
469
Gde kupiti? Bilo ih je u Desku, vishe nema. Moze i Thermaltake, ali samo ne u HG spotu gde koshta 550 din.:S:
Konkretno, treba mi zeleni ili narandzasti.
78e85afd8c81c2f8f55835af3efba492.gif

svugda ti je otprilike ta ista cena 50din. gore/dole
Pa i nije, Cooler Master je bio oko 250din, medjutim u desku ga nemaju vec neko vreme.A i nigde nisam uspeo da ga nadjem.Trebaju mi 2 komada, a ne daje mi se bash 1100 din za dva kabla.😛

ista prica i kod mene, nisam jos uzeo bas zato sto mi trebaju dva, a i to je bas skupo...

Lepo si rekao bio je i veruj mi nece ih vise biti,to su STARE (2006. god) promo cene koje su vazile samo za ljubicaste,crvene i jos neku boju (ostalo im neprodato) ako se dobro secam nikako za plave i zute.Neka normalna cena za CM round kabal bi bila tako 450-650 rsd.

video sam ih negde na buvljaku, drugi, treci red. ne znam za cenu.

Kako ne shvatate,garson ne pita jednostavno gde ima da se se kupi CM (moze i Tt) Rounded IDE kabl (sto je ionako tezak zadatak) vec gde ga ima po ceni od oko 250 (aj sad ovo pronadji).Kao sto kaze Stoske mozda na buvljaku ili kao sto kazem ja, Blok 70 (poznatije kao "kod kineza") ali sigurno ne Tt i CM vec bilo sta no name.A sta mislis kupis zilet i neku UV traku i sam napravis round kabl,izacice te tu oko 300 din (malo vise nego sto si planirao da das,ali svakako lepo,uz to zanimas ruke i mozak).

Poslednja izmena:
Ako ti odgovaraju crveni CM kablovi, javi se na PM, ostala su mi još 2 komada. 299,00 din. po komadu.

Hmm,Crveni,ovo potvrdjuje samo ono sto sam napisao na mom prvom postu.Pa ne bi trebalo da odgovaraju vidis da kaze Konkretno sta treba,a opet 299 (recimo 300) nije oko 250 din :

Konkretno, treba mi zeleni ili narandzasti.

Poslednja izmena:
OK, ne mora CM ili TT, moze i neshto drugo ali ne bash neki levi no name.Vidjao sam neke Rotronic, zna li neko neshto o tome.E sad ne znam da li imaju zeleni ili narandzasti.

Hmm,Crveni,ovo potvrdjuje samo ono sto sam napisao na mom prvom postu.Pa ne bi trebalo da odgovaraju vidis da kaze Konkretno sta treba,a opet 299 (recimo 300) nije oko 250 din :

Iskreno, nisam ni znao da postoje narandžasti kablovi 🙂 osim ako se ne misli na bledo crvene UV sensitive kablove? Nudim ono što imam, pa ako je to nekome od pomoći, onda super, a ako nije...pa opet super 😀

Iskreno, nisam ni znao da postoje narandžasti kablovi 🙂 osim ako se ne misli na bledo crvene UV sensitive kablove? Nudim ono što imam, pa ako je to nekome od pomoći, onda super, a ako nije...pa opet super 😀
Pa da, UV su narandzasti (onaj na slici gore), mada mislim da ce raditi posao i crveni.😀

Poslednja izmena:
aj kad vec prichate o kablovima...

`de da kupim rounded kabl, nije bitno koje boje (bela/siva bi me najvishe usrecila), nije mi bitan kvalitet nesh preterano (nakachim i ne michem), a da je shto jeftiniji? 😀 konkretno ime firme, ili pozicija na buvljosu....mada mi vishe prija centar 😀

Ja sam pre nekih mesec dana kupio CM rounded ide kablove (UV)(crveni i zeleni), i jedan crveni za flopi, uzeo sam ih u plato-u (knjižara na kraju kneza), cena je bila oko 270 din po komadu.
Pre par dana sam tamo svratio i imali su još par komada, boje se nesećam.

Poslednja izmena:
I kupim danas rounded kabl, neki prozirni, za 290 din...dodjem kuci, ne radi... 🙁

Koliko para ? i ti ocekujes jos i da radi :whip:
Vrati obavezno i trazi im odstetu,taman skupis za firmiran kabl.

nisam znao da je to tako deficitarno,... ja kada sam kupovao bilo je toga, a ima i u HR sharkoon kablova samo nisu bas jeftini...

djolez, kako to mislish "i ti ocekujesh josh i da radi" ? dakle, po tebi sve shto je ispod 500 din od kablova moze odmah u vatru da se baci? ......

ceo zivot radim sa flat kablovima od 1-2 eura...i od jednom, flat kabl u crevu za 300 dinara po tebi i ne treba da radi 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡

Poslednja izmena:
Ja sam pre nekih mesec dana kupio CM rounded ide kablove (UV)(crveni i zeleni), i jedan crveni za flopi, uzeo sam ih u plato-u (knjižara na kraju kneza), cena je bila oko 270 din po komadu.
Pre par dana sam tamo svratio i imali su još par komada, boje se nesećam.
Nazalost nema, bio danas, imaju samo za flopi.:S:
I kupim danas rounded kabl, neki prozirni, za 290 din...dodjem kuci, ne radi... 🙁
Gde si kupio? Obidjoh ceo Bg i nigde nema.:S:

Poslednja izmena:
Salim se ja malo nema ljutis,ali realno nije normalno da ocekujes da nadjes round kabl renomiranog proizvodjaca ispod 6 eura = 500 din,toliko i vise kostaju u svim zemljama gde putujem po hardware (Nemacka,Austrija,Holandija,....)

Garson, firma je Bartec, blok 45...do skora su imali CM za 240 din...hoces kupish ovaj od mene, da se ne cimash na nbg? 😀 😀 😀 😀

djolez, pa shta je to spec, kabl u crevu 🙁

Garson, firma je Bartec, blok 45...do skora su imali CM za 240 din...hoces kupish ovaj od mene, da se ne cimash na nbg? 😀 😀 😀 😀

djolez, pa shta je to spec, kabl u crevu 🙁
A, da, video sam na Berzi da oni imaju. Nego, uzeo si CM ili neki drugi?
I meni nije jasno zashto bi ovaj bio 500 din a za flopi je 250din?

Logicno da je za floppy 250 din kad niko vise ne ugradjuje floppy drive u nove masine (ni u Svetu ali ni kod nas) i samim tim nema potrebe za floppy round kabl,pa kako mislis da se rese te netrazene robe,jedino niskom cenom.Plus floppy round kabl je kraci i ima samo 2 konektora (jeftiniji je materijal za izradu).

Logicno da je za floppy 250 din kad niko vise ne ugradjuje floppy drive u nove masine (ni u Svetu ali ni kod nas) i samim tim nema potrebe za floppy round kabl,pa kako mislis da se rese te netrazene robe,jedino niskom cenom.Plus floppy round kabl je kraci i ima samo 2 konektora (jeftiniji je materijal za izradu).
Znam i ja to, ali i IDE diskovi idu u penziju.😉
Pa dobro, nije bash da je dupla razlika u duzini.😛

Nazad
Vrh Dno