Pa rekoh gore da sam video u HG spotu TT za 550 din shto je mnogo za jedan kabl.
Pa i nije, Cooler Master je bio oko 250din, medjutim u desku ga nemaju vec neko vreme.A i nigde nisam uspeo da ga nadjem.Trebaju mi 2 komada, a ne daje mi se bash 1100 din za dva kabla.😛svugda ti je otprilike ta ista cena 50din. gore/dole
Konkretno, treba mi zeleni ili narandzasti.
Hmm,Crveni,ovo potvrdjuje samo ono sto sam napisao na mom prvom postu.Pa ne bi trebalo da odgovaraju vidis da kaze Konkretno sta treba,a opet 299 (recimo 300) nije oko 250 din :
Pa da, UV su narandzasti (onaj na slici gore), mada mislim da ce raditi posao i crveni.😀Iskreno, nisam ni znao da postoje narandžasti kablovi 🙂 osim ako se ne misli na bledo crvene UV sensitive kablove? Nudim ono što imam, pa ako je to nekome od pomoći, onda super, a ako nije...pa opet super 😀
Nazalost nema, bio danas, imaju samo za flopi.:S:Ja sam pre nekih mesec dana kupio CM rounded ide kablove (UV)(crveni i zeleni), i jedan crveni za flopi, uzeo sam ih u plato-u (knjižara na kraju kneza), cena je bila oko 270 din po komadu.
Pre par dana sam tamo svratio i imali su još par komada, boje se nesećam.
Gde si kupio? Obidjoh ceo Bg i nigde nema.:S:I kupim danas rounded kabl, neki prozirni, za 290 din...dodjem kuci, ne radi... 🙁
A, da, video sam na Berzi da oni imaju. Nego, uzeo si CM ili neki drugi?Garson, firma je Bartec, blok 45...do skora su imali CM za 240 din...hoces kupish ovaj od mene, da se ne cimash na nbg? 😀 😀 😀 😀
djolez, pa shta je to spec, kabl u crevu 🙁
Znam i ja to, ali i IDE diskovi idu u penziju.😉Logicno da je za floppy 250 din kad niko vise ne ugradjuje floppy drive u nove masine (ni u Svetu ali ni kod nas) i samim tim nema potrebe za floppy round kabl,pa kako mislis da se rese te netrazene robe,jedino niskom cenom.Plus floppy round kabl je kraci i ima samo 2 konektora (jeftiniji je materijal za izradu).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari