Šta je novo?

cooler master 690

General Tragg

Slavan
Učlanjen(a)
20.03.2007
Poena
319
link

deluje dosta interesantno. jel ima neko informaciju kada ce se pojaviti kod nas?

Isto je trebalo da se pojavi početkom oktobra kod lokalnih distributera.
Od tada ga ja vitlam, ali ga niko nema i neznaju kada će ga biti.
U jednom domaćem IT časopisu je bio rewiev i predviđena cena za naše tržište je ~70€, ali od toga nema leba pošto istog NIGDE nema.

Uskoro (ponedeljak) poćinje prodaja ovog kućišta...Jedva čekam...

koga ovde na benchmarku treba podmititi gajbom piva da bi uradio test ovog kucista? :D
eh, samo kada bih mogao da ga nabavim, istestirao bih ga za dz... :smoke:
i bar bih to uradio valjano, za razliku od vecine (stranih) testova po internetu... ,)

nakon desetak solidnih testova (npr. techgage.com, FPSlabs, hardwarezone.com, techpowerup.com, hexus.net, itd.), konacno se pojavio i neki video, doduse loseg kvaliteta, a i nije review, nego samo amaterski pregled...

odardiću ja "test" samo da mi stigne...a gajbu piva ako hoćeš možeš uvek poslati :D

Šta bi jeli stiglo :trust: Ja sam taman bio resio da se preselim u Centurion 532 (još pre mesec dana ali sam bio u gužvi pa nikako da ga nabavim :S:), ali me je sad ovo zaintrigiralo. Mislim ako cena stvarno bude oko 70 u šta sumnjam :banana:
Pogledao sam cenovnike većih dilera po BG-u i još ga niko nema.

Naručio sam u petak kućište, u prodavnici su mi rekli da ga očekuju od ponedeljka (danas), i čim ga dobiju javljaju mi.
Ja čim ga dobijem, kačim utiske i slike (mada slika već ima na netu dosta)

Sad pročitah test na hardwarezone.com. Stvarno interesantno kućište. Posebno mi se sviđa HDD kavez, bez obzira na zamerke koje su mu našli. Pa ne kače se diskovi baš svaki drugi dan a pretpostavjam da bi trebalo da umanji vibracije u poređenju sa nekim ranijim verzijama Centuriona.

Imate testu Digitalu ;)
stvarno odlicno kuciste za te pare :)
na foru je Antec nine hunded-a :);),):trust:
:wave: :smash: :type:

U Digitalu je opisan Cosmos, ovaj CM 690 liči na njega po tome kako je rešena unutrašnjost kućišta, samo malo umanjeno. Sasvim korektno izgleda.
@Neo - koliko para je kod nas i kod koga? Daj neki link :wave:

Linka nema, zato što naručujem u lokalnoj radnji koja robu dobija iz BG-a.
Ovo kućište im je "stiglo" kao promocija i ja očekujem da će cena biti i ispod 70€.

Ovo kućište im je "stiglo" kao promocija i ja očekujem da će cena biti i ispod 70€.
:hair:
Smatraj za svetu dužnost da čim ti jave da je stiglo napustiš posao, školu, faks ili čime se već baviš, odeš da preuzmeš kućište i javiš se na forum :)
Ne trebaju nam slike nego kakav je utisak uživo. I naravno cena.

Na faksu sam, i očekujem kućište danas da stigne, a pošto na faksu imam obaveze deo nekih 17h, mislim da ću šmugnuti ranije :D

ccc, na faksu i na benchmarku u isto vreme! :p
sa moje strane, kao svetu duznost smatraj i obavezu da obratis paznju na neke sitnice koje me zanimaju :smoke: i iz prve ruke nam kazes:

-kakav je kvalitet izrade kucista, posebno onih delova izradjenih od plastike?
-kuciste deluje prostrano. koliko je stvarno prostrano? da li sve komponente staju bez problema?
-kakva je cirkulacija vazduha? kakve su temperature?
-da li je bucno?
-i najvaznije: kolike su temperature hard diskova? ako budes imao prilike, probaj da naguras sto vise hddova u kavez i stavi ventilator napred...mislim, ako nije cimanje... :d

ajde, misli na gajbu piva cheers
puno pozdrava :wave:

:( Nije stiglo :(
Sve ću slikati prazno, polu prazno (ili polu puno), i puno, pa će vam slike sve reći.
Što se diskova tiče mogu da stavim jedan (toliko imam), ali vedeću da stavim još jedan, pa da vidim temperature.

E bre Neo čoveče, umresmo od iščekivanja svi zajedno sa tobom. Daj pripreti tom tvom prodavcu da će cela Benchmark komuna da ga zivka noću i neda mu da spava sve dok ti ne isporuči kućište :-devil-:

Možete i vi da mu pripretite pošto je on jedan od nas :D
Za one koji čitaju Digital! on je ona ulizica iz Sremske Mitrovice koja je od Digital!-a dobila Gemini.
:D

Sto ima sve brojeve doticnog casopisa? Aha, tu si tico! :-devil-:
Ja eto, jos nisam kupio krsteno kuciste iako sam nameravao pre par meseci.
Ostalo je jos da vidim ovo pa da kupim njega ili P182.

Poslednja izmena:
Iz svih testova koje sam pregledao na netu CM690 izađe mnogo bolje (isplativije) rešenje, zato ga i vitlam od početka oktobra.

Sta bi sa CM690 ??
Usput koji je br. tel. tog lokalnog dilera ili da idemo u posetu..:smoke:

Još ništa, danas sam i bio u većoj gužvi (kao i ovih dana) zbog ortakovog smrtong slučaja, tako da nisam ni zvao :(, mada mislim da ni danas nije stiglo...

Jel vise stiglo negde ovo kuciste?

Pa veliki (Pakom, Eurolink) ga još nemaju. Ovaj Neov iz SM je kanda pustio buvu iz samo njemu znanih razloga, a meni komponente rasute po stolu pošto sam utopio staro kućište :mad:

Još nije stiglo :(
Kod ortaka sam bio u radnji, kada je pregledao mail (od Desk-a) koji mu je stigao da će biti CM690 kućišta (kao opis su iskoristili stranicu iz Digital!-a) od sledeće nedelje.
Ovo je bilo u prošli četvrtak.
Toliko o Desk-u.

Interesantno je.Meni nedostaje jos samo kuciste,za konfu koju sam letos sklopio.Razmisljao sam o Mystique modelu CM-a,ali ovo ima bolje resenu ventilaciju iako mozda nije toliko lepo.Jednostavnih linija i uklapa se svuda.
Mozda ga i kupim.

Super, samo javi gde si kupio pošto se formirao priličan red, a NEMA GA NIGDE

U Mistik ne staju neke duze graficke kao sto su x1950pro...

Koliko jos treba da se ceka ovo sub-70€ kuciste ? cista kradja.Gde sve treba da se pojavi,ajde malo organizujite informacije.

Verovatno prvo u Desk-u s obzirom da su oni distributeri. Tako da najbolje da se prati njihov cenovnik.

Nazad
Vrh Dno