Ja bih rekao manje zahtevna i bolje je optimizovana. Meni leti sve na high u 1440pKako radi, jel zahtevna ko Alan Wake 2 ili je bolje optimizovana?
super radi. meni kombo high/ultra, FSR4 quality, 4K rez, 90-100fps, klizi.Kako radi, jel zahtevna ko Alan Wake 2 ili je bolje optimizovana?
Sam Njuork i nije nesto, ali ima specificnih manjih lokacija koje stvarno odlicno izgledaju, narocito ako imas HDR.Dobro radi ali realno ne izgleda nesto posebno. Prosek neki, plus okruzenje dosadno, ok New York, ali videcemo kasnije... Nesto me ne vuce da igram kao prvi deo
Open world curse strikes again. Oprostio bih im da su smislili nesto mastovitije za side-activites od "Aktiviraj tri satelita" i "pobij ove cobane budale"Meni se svidja ali me obeshrabruje sto je tolko dugacka, tacno duplo duza za main story nego prvi Control 11 prema 22 sata. Nove igre su sve duze sto nije dobro za nas koji bas i nemamo vremena da igramo cesto. Za mene je 8-12 sweet spot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari