Šta je novo?

CONTROL Resonant

Isto sve tako dobro ispolirano koliko cujem i veeeoma paranormalno, vreme je za flesbek prvog dela i tog vremena 💪

Oko 30 sati igranja kažu... Zbilja nisam tako nešto očekivao. Definitivno treba sada odigradi prvu igru sa svim dodacima.

Ljudi se po netu žale da je igra prelaka jer su je odmah na launchu olakšali. Ako sam dobro ispratio.

Pa ako uključe assist mode vjerovatno jeste prelaka. Regular je dosta zeznuta.

Regular + asist 115% damage i to je to 🙂 Bez "peča". I to nije potrebno na pocetku, ali prvi BOSS - mora.. Inace postaje SEKIRO

ja sam prekjuce odigrao malo i roknuo tog prvog - Artist-a, ali trebalo mi je, iz nekog 10tog pokusaja sam ga roknuo, veceras cu malo vise da se pozabavim igrom. uzeo je na instangaming na popustu za 42,50eur

ne znam, ja probao 🇸🇴 verziju, ne leži mi. Nisam izbrisao, ali ne verujem da ću skorije da joj dam šansu ponovo.

Mene vozi fino, zadovoljan sam. Plus do kraja godine ima samo još Phantom Blade zero od većih naslova tako da gazim ovo do kraja.

malopre sam pozivcanio od igre. fight mi ide super, ali jedan double jump na jednom mestu ne mogu da odradim, sve zivce sam pogubio. a moram da povezem energetska punjenja i naboj koji pokupim u oruzije, traje limitirano.
Igra mi je generalno odlicna

Kako radi, jel zahtevna ko Alan Wake 2 ili je bolje optimizovana?

Nazad
Vrh Dno