- Učlanjen(a)
- 21.07.2003
- Poena
- 410
Mislim sta reci,ako su ove informacije tacne,i jos ono da ce extrem varijanta raditi na 3GHz,bice ovo ledilo procesor.Problem koji je intel imao kad su igrice u pitanju,bice uveliko resen,ali za vreme dok bude izasao u prodaju,verovatno ce se resiti i neka pitanja oko termalnih problema ,ako postoje,jer jos uvek je nepoznanica kolika je overklokabilnost istih,a 65nm proces proizvodnje sigurno obecava.Opet ponavljam treba proci dosta vremena ,da bi se presleri prodali,a sudeci po onome sta je AMD uradio sa novim socketom,i koje su njegove perfomanse misim da ce u ovoj bitci biti krvi do kolenaaudiofreak je napisao(la):
F.E.A.R. gets its own page for a couple of reasons:
1) It's the only gaming benchmark that we're using that doesn't use an Intel provided demo. This is the same demo we use in our tests.
GIGAFAN je napisao(la):....A OVO mi je nesto mnogo sumnjivo :trust: :crash: :zgran: :smash:
The first of these that we have heard about is the server variant, and it will be a killer. It has 2x the floating point units, and sources tell us that it will push about 1.5x the floating point performance of the current chips in the real world.
Woodcrest is going to be an Int monster, but slightly weaker on the FP side. This chip, be it K8L or a new code name, should blow Woody out of the FP waters.
Stator je napisao(la):Koliko sam ja ukapirao nisu oni testirali CPU nego su dobili rezultate od Intela. Tako da ih treba uzeti sa rezervom. E da i ovoga nece biti na trzistu jos jedno 6 meseci... Videcemo mozda to stvarno bude come-back Intela...
stavrik je napisao(la):F.E.A.R. gets its own page for a couple of reasons:
1) It's the only gaming benchmark that we're using that doesn't use an Intel provided demo. This is the same demo we use in our tests.
Snejk je napisao(la):Već postovano u Conroe threadu, Audio..
starac je napisao(la):FEAR, igra koja se 99% oslanja na GPU i RAM, radi 40% brže na Conroe-u!
Zapitljivo?
ivanbo2003 je napisao(la):Ko zna sta i kako je bilo nabudzeno(intel je u pitanju...).
audiofreak je napisao(la):@Snejk:
Ma pusti ih, vidis da im je tesko :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari