Šta je novo?

CONDEMNED : Criminal Origins

Upravo sam zavrsio igru! Fenomenalna je!

E sada posto sam to odradio, bilo bi jako lepo da mi neko isprica pricu jer ja apsolutno nista nisam shvatio. :D Posebno poslednju sekundu igre.

Malopre i ja zavrsih igru (u po' bela dana). Mislim da mi nije bila frka ovako ni od jedne igre ili filma. Jedino moze da se poredi sa strahom prvog skoka iz aviona i jednog dogadjaja kad su matorci jedne ribice dosli kuci malo ranije :d

Inace je igra fenomenalna! Cista desetka!

Igracu je ponovo, za godinu-dve, kad malo zapobravim fore i kad nabacim neki monster 5.1 sistem za pun ugodjaj :-devil-:

Sad idem da lecim zivce :bottle:

A je l' si pratio i skapirao pricu? Meni je to mana, i kada zelim da je pratim mrzi me.

Naravno da sam je pratio, nije mi cilj da besomucno lutam i pucam, totalno nezainteresovan za razlog zbog koga to radim. Sto je prica bolja, to se vise udubim u igru, samim tim i dozivljaj je potpuniji.

Ali me tako mrzi da prepricavam, ako na tu kartu igras :p :d

Pomoc

Sta sa onim bossom kao is hellraisera? Kaze mi da uzmem levo rame. Ne mogu bre da ga unistim a deljem ga ko vola. (u pitanju je boss iz processing centra).

Poslednja izmena:
Sa tim bossom se koljes vise puta,mislim da treba da mu pridjes i iscupas jedan od onih klinova,i tako vise puta.

koristi "use" dugme kao kod oyvaranja vrata i kidanja sipi itd. :)

Zavrsio sam igru. Ja sam pokusavao use na E tasteru a nisam citao koji taster treba da pritisnem da bih mu izvadio sipke, vilicu...Aj vozdra, i hvala vi.

Poslednja izmena:
Za koliko vremenski moze da se obrne igra a da se ne igra dnevno mnogo?

pa zavisi ***. sta ti je "mnogo dnevno" ? ako igras po sat i po jedno 5-6 dana.

Primetno je kraca od slicnih igara. Da traje duze ne bi valjalo.

tek sada sam presao igru (ranije nisam hteo da je igram jer sam imao slabu karticu za ovu igru). po mom misljenju ovo je igra 2006 godine. pojavila se niotkuda i donela fantasticnu atmosferu i pricu ala film Se7en :) gameplay je takodje odlican, mlacenje sa cevima i slicne fore su extra...po mojoj proceni traje ~10 sati normalnog igranja, sto je neki prosek, ali nikako i malo...
btw. soft shadows izgledaju odlicno u FEAR endzinu...

Poslednja izmena:
a koja je kartica kad si uspio da ukljucis soft shadows? :) ja sam je odigrao na 6600gt, najzalije mi je bilo sto nisam mogao ni full screen FX da ukljucim. Odigracu je ponovo kad tad...

7900GTO@700/1600Mhz...
retko je islo ispod 30 sa svime popaljenim (bez AA zbog mekih senki i 16xAF) u 12x10...mnogo dobra igra...predjoh je za dva-tri dana, a obicno prelazim neku igru za par nedelja. bas me je vukla da je zavrsim...fantasticna igra...

trebace ti par dana da dodjes sebi :)

PS. Sweet dreams :d

da budem iskren, mnogo me je vise uplasio FEAR. ali to ne znaci da se nisam jedno 3 puta presekao u Condemnedu. prvi put kada mi je izletela ona riba iz ormana, drugi put u napustenoj robnoj kuci kada su se stvorile lutke oko mene i poslednji put kada me je onaj profa iz lockera dohvatio za ruku kada sam ga zumirao onim alatom u glavu...ah, mnogo je dobra igra. a pojavila se ni od kuda...sto nema vise takvih igara...:(

i meni se svidjala, jos kad se pojavila za x box 360, pa sam vrtio trejlere...

i mene je ova igra oborila sa pomenutim hororom koji moze da se meri sa FEAR'om...nista strasnije nisam igrao a znam da je igra stvarno dobra kada se najezim od na svakih pola sata a call of cthulhu nije ni u pola tako jeziva kao ova...

Takodje,kao ljubitelj horora mogu da kazem da je condemned vrhunska igra,i sto se tice atmosfere,i price,peglanje sa onim spodobama,grafika...ma vrh.E da,ne moze condemned da se meri sa F.E.A.R. po pitanju horora jer mu F.E.A.R. nije ni blizu ;)

meni je bas FEAR bio strasniji, ali to je pitanje subjektivnog osecaja. da nece nastavak ili mozda ima neka slicna igra?

pa kraj opasno smrdi na buduci nastavak...ali nije najavljen...ali nije ni fear extraction point bio do pred izlazak maltene :)

jel se ja lose sjecam, ili je u extraction point ostalo jako malo horor djelova? Samo onaj maestralni dio pred kraj, kad upadnes u bazen sa krvlju, pa ronis i propadnes u neke sobe, pa... Uh! :)

i meni je EP bio mnogo manje strasan od originala, iz prostog razloga sto te Alma maletene vise ne proganja...ali dobro, svakako vredi preci i EP, koji je nazalost mnogo zahtevniji od FEAR-a...

Vrh Dno