Šta je novo?

CONDEMNED : Criminal Origins

i jos se nisi opametio i dalje klokujes k'o divljak :D

gx-x je napisao(la):
lol overi ovo: (ne moras ni da pitas ko je ludak :) ) http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=72091

klokovo sam ja i pre tog 6800 ko ludak (pogledaj benchmarck clocking sajt i rezultate za ti4200, durona 600 ne znam da li je paradigma ubacio, al ije bio 99% overklok :d )

lol :D svaka cast matori samo izgleda da se shamino ne javlja da odgovori:d inace ako se malo razumes u elektroniku ko sto tamo navodis zaboravi bolje na pencil mod jer uz lemilicu i malo elektronike ide i mnogo bolja/dugotrajnija varijanta vmod-a;) jes da onda garncija ode skroz do:-devil-: -la al' to je to

gx-x je napisao(la):
lol overi ovo: (ne moras ni da pitas ko je ludak :) ) http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=72091

klokovo sam ja i pre tog 6800 ko ludak (pogledaj benchmarck clocking sajt i rezultate za ti4200, durona 600 ne znam da li je paradigma ubacio, al ije bio 99% overklok :d )
ti stvarno imas para za bacanje. pazi da nesto ne sjebes :eyebrows:

gx-x je napisao(la):
tebi karta throtluje kolko se meni cini, tj menja takt u radu sa veceg na manji, tu se cesto desi da se drajver za graficku zaglupi i da pocne posle sve da radi budjavo ili da se resetuje komp (auto restart u windowsu ako je iskljucen izadje BSOD sa memory dump informacijom i porukom koji je drajver puko).

Ne znam, moguce da drajver nesto zeza sa ovom igrom. Ko zna, videcu kako ce se ponasati u narednom periodu. Do sada je sve bilo savrseno. Bar da mi prijavi neku poruku nego ne, samo zablokira (a neposredno pre toga trokira, znaci ne blokira odmah, nego kao laguje).

Gde se iskljucuje restart Win-a? Mada se meni nije restartovao nego blokirao ali secas se da sam pisao da mi se pre toga resetovao pa sam onda iskljucio VSync pa je poceo da se blokira. :D

Moja prosla karta je radila bez problema na npr. 420mhz, pa posle nekog vremena pocela da puca na tom taktu, pa sam spustio na 400mhz, pa posle nekog vremna nije htela ni tako, pa na 380mhz, pa je na kaju riknula...

Sad' si me do jaja utesio. ;) Inace, u pitanju je 6600GT AGP i klokovao sam je na 550/1000 sto priznaces nije nista specijalno. Kazu da moze i mnogo vise.

@Ivke76:

rekao sam "basic knowledge in electronics" sto ne znaci da se "razumem" vec da sam laik :D Imam drugara koji lemi dobro, njegov lem bi se mogao skinuti bez problema za garanciju. Ne planiram da spalim, tj ne planiram da joj krkam 1.75V :D planiram oko 1.65V, sto je za te cipove maciji kasalj. Shamino mi je i rekao da napravim tread. Druga je vremenska zona, verovatno ce nocas postovati sta mu treba zumirati i iscitati sa karte.

@Chinaski

pa bas i nemam, ali znam sta g73 moze, a sta ne i imam dobro hladjenje na karti (i dobru garanciju) ;)

@Civil:

ajde kad vec znas gde blokira tacno, skini klokove, ukljuci taj v-sync pa probaj da li ce da izlece ponovo. Druge nema.

Zaglavio sam se. Stigao sam do neka dva vagona. Usao sam u jedan provalivsi vrata sa crowbar-om, nasao otisak cipele, poslao uzorak onoj ribi. Nakon toga, pise mi da mi je zadataj "Enter ceiling part of the car....." tako nesto, nisam siguran, ali cim sam izasao iz kupea i popeo se uz stepenice, zadatak mi je postao "Search area for evidence" . Ne znam sta dalje. Sve sam pretrazio, sve sam pobio, ne znam gde vise da trazim dokaze.

Prilazem sliku.

Prilozi

• condemned.JPG
    condemned.JPG
    26.7 KB · Pregleda: 62
pregrada je na plafonu vagona u kom si bio...

Citizen X je napisao(la):
pregrada je na plafonu vagona u kom si bio...

Pregrada... a zasto mi je onda pisalo da pronadjem dokaz kada sam izasao iz vagona... hmmm... sada sam se setio da se lik popeo na sediste i gore nesto cackao... mozda je tu... ali fora je sto ja ne mogu da ukljucim TOOLS sam od sebe nego samo kada mi igra da tu mogucnost, kada se nalazim blizu dokaza...

Ceiling znaci plafon a ja sam video da imaju neka vrata na plafonu ali kada pogledam u njih kao da hocu da se udjem kroz njih (imaju kao neke stepenice koje vode do njih) nista se ne desi...

Probacu...

Civil je napisao(la):
Pregrada... a zasto mi je onda pisalo da pronadjem dokaz kada sam izasao iz vagona... hmmm... sada sam se setio da se lik popeo na sediste i gore nesto cackao... mozda je tu... ali fora je sto ja ne mogu da ukljucim TOOLS sam od sebe nego samo kada mi igra da tu mogucnost, kada se nalazim blizu dokaza...

Ceiling znaci plafon a ja sam video da imaju neka vrata na plafonu ali kada pogledam u njih kao da hocu da se udjem kroz njih (imaju kao neke stepenice koje vode do njih) nista se ne desi...

Probacu...

Pasolutno isti problem i kod mene, zaglavio sam na istom mestu u vagonu i kao sto Civil kaze kada pogledam u plafon na vagonu nista se ne desava a stepenice su tu ali je nemoguce popeti se uz njih. Da li je ovo neki bug ili sta vec i kako preci ? Ako je bug, moze li neko da mi posalje save nakon ove pozicije kako bih mogao da produzim dalje?

***, treba da udjete u onaj skroz dole vagon, blize sinama, znaci udjete u njega kroz plafon (ima poklopac) i onda unutra drljate i istrazujete, pa na kraju vam riba kaze da pogledate na plafon gde je tip nesto ostavljao, pa tu pogledate i sta vec, pa posle toga izlazite iz vagona kroz poklopac na krovu sa druge strane od one koje ste usli. Mozda se udje i na vrata ali se ne secam, ali se izadje na krov to znam. Kad zavrsite istrazivanje po vagonu napasce vas one "the ring" devojcice zombiji sta li su vec

PAZNJA: ovo je bio :::: SPOILER :::: :d

Nisam siguran ali na tom ISTOM mestu gde ste nasli otisak cipele na sedistu treba da nadjete jos jedan dokaz mislim na nozi ''osobe'' koja je ispala iz otvora na krovu vagona i raspala se....

gx-x je napisao(la):
udjete u njega kroz plafon

Nisam jos probao, nemam vremena da igram ali ovo zvuci nelogicno. Da udjem kroz plafon!? A nalazim se na zemlji. Kako da dodjem do plafona?

@Makita Jesi li odradio?

@Civil
Nema sanse da se predje, 100% je bug u pitanju na verzijama igre koje ja i ti imamo jer nema ligicnijeg objasnjenja. Jednostavno, odradio sam sve sto treba, pronasao tragove u vagonu ali na plafonu vagona nece da se otvori poklopac kako bi se popeo. Radi se o etapi "Grid 4 Subway Tunnels" pa ako neko ima poziciju nakon ove neka se javi meni i civili na PM ili neka je okaci negde da mozemo da nastavimo dalje. Inace, igra ima svojih prednosti ali i mana a najveca po meni je to sto nema mogucnosti za skok u igri sto sam do sada vidjao na svega par debilskih igara koje sam do sada odigrao.

Ajde ljudi, pomagajte...

a jesi u tom vagonu pogledao pretenac u krovu iznad tebe negde pri sredini vagona ? Treba neke lutke da ispadnu odatle...

Neko procitao moj predhodni post....tamo gde ste nasli trag cipele (koji je ostavio matchmaker) na tom istom mestu imate jos jedan trag na onom cudu sto je ispalo iz otvora na krovu vagona...dakle uzmite tool i uperite ga u pod vagona i nacicete trag na telu

Bug! Prešao sam Condemned već poodavno i nisam primjetio niti jedan jedini bug.

Jao jeste ***, nista lakse! U tom vagonu kojem smo razvalili vrata i usli u njega, na sredini na plafonu ima COMPARTMENT koji moze da se otvori. Ne mogu da verujem da sam to promasio. Kao i uvek, resenje je smesno. :wall:

@Gx-x, ako imash drugara koji tako dobro lemi i ja se prijavljujem za voltmod! :D
Jedino ne znam ocel to izdrzati sa stock kulerom il da kupujem novi...

Djole, na PM da ne offtopikujemo ovde :) Za tvoje hladjenje ne znam, moje ce izdrzati sigurno posto full load posle par sati ne ide preko 60C, zapravo je oko 58C

Juce sam instalirao igru i mogu reci samo WOOW!!! Ne secam se kad me neka igra u zadnje vreme tolliko odusevila pa prvi pogled. Atmosfera, zvuci, borbe... :Klanjanje
Jedino sto je malo zahtevnija :S: pa igram na 1024, 2xAA, 4xAF, Bloom ON, Soft shadows OFF

Ma sta zahtevna, nije uopste zahtevna... u stvari, zavisi od toga kako ti ocekujes da igras igru... meni je 1280x1024 na medium setovanjima sasvim, sasvim u redu! Zvukovi su najstrasniji, bas se ispresecam tako da je ne igram mnogo odjednom. Pomalo... :zgran:

The whole thing i think it's sick........
Bas lepo optimizovano, prava pandurska igra.
I FEAR engine zaista moze dosta da pruzi.
Toplo preporucujem.

Offtopic:
Jel' moja grafika najslabija ili mi se chini?
'Bem ga!
Meni i ovako o.k.

Poslednja izmena:
Sinoc sam dosao do nivoa u onoj robnoj kuci, punoj lutaka. Prvo sam se izparanojisao kad sam izvalio da je jedna lutka sisla sa postolja i odsetala. Posle toga sam lutkama skidao glave, jedna je cak zakukala kad sam to uradio :-devil-: da bi vrhunac horora bila ona scena kad te nepomicne lutke opkoljavaju. Tu sam bio na kraju zivaca, totalno strung-out :hair:

@Civil
Koju grafiku ti imas, jel bese 7800GT?

Poslednja izmena:
@Falcon, a gde si ti kad sam ja hvalio igru a drugi je pljuvali.. ;)
Nije valjda da ne igrash sve na high?? Samo iskljuchi soft shadows, a sve ostalo popali, i u drajverima stavi na high performance, fullAA, i nema da nece da radi... ;)

Eh Djole, ne zalazim tako cesto u ovu sobu, a i naslov me nije nesto privukao :wall: Sreca, pa sam iz dosade skinuo igru, cisto da vidim kakva je i odusevio se :D
Sto se tice detalja, ponavljam, prefiram FPS over "eye-candy". Hardcore FPS gamer, sta ces :guitar:

Imam 6600GT AGP.

I da, ta scena kada te opkole lutke je ubedljivo najstrasnija!!! Bilo ih je jos ali sada ne mogu da se setim...

Nazad
Vrh Dno