gx-x je napisao(la):lol overi ovo: (ne moras ni da pitas ko je ludak) http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=72091
klokovo sam ja i pre tog 6800 ko ludak (pogledaj benchmarck clocking sajt i rezultate za ti4200, durona 600 ne znam da li je paradigma ubacio, al ije bio 99% overklok :d )
ti stvarno imas para za bacanje. pazi da nesto ne sjebes :eyebrows:gx-x je napisao(la):lol overi ovo: (ne moras ni da pitas ko je ludak) http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=72091
klokovo sam ja i pre tog 6800 ko ludak (pogledaj benchmarck clocking sajt i rezultate za ti4200, durona 600 ne znam da li je paradigma ubacio, al ije bio 99% overklok :d )
gx-x je napisao(la):tebi karta throtluje kolko se meni cini, tj menja takt u radu sa veceg na manji, tu se cesto desi da se drajver za graficku zaglupi i da pocne posle sve da radi budjavo ili da se resetuje komp (auto restart u windowsu ako je iskljucen izadje BSOD sa memory dump informacijom i porukom koji je drajver puko).
Moja prosla karta je radila bez problema na npr. 420mhz, pa posle nekog vremena pocela da puca na tom taktu, pa sam spustio na 400mhz, pa posle nekog vremna nije htela ni tako, pa na 380mhz, pa je na kaju riknula...
Citizen X je napisao(la):pregrada je na plafonu vagona u kom si bio...
Civil je napisao(la):Pregrada... a zasto mi je onda pisalo da pronadjem dokaz kada sam izasao iz vagona... hmmm... sada sam se setio da se lik popeo na sediste i gore nesto cackao... mozda je tu... ali fora je sto ja ne mogu da ukljucim TOOLS sam od sebe nego samo kada mi igra da tu mogucnost, kada se nalazim blizu dokaza...
Ceiling znaci plafon a ja sam video da imaju neka vrata na plafonu ali kada pogledam u njih kao da hocu da se udjem kroz njih (imaju kao neke stepenice koje vode do njih) nista se ne desi...
Probacu...
gx-x je napisao(la):udjete u njega kroz plafon
Civil je napisao(la):meni je 1280x1024 na medium setovanjima sasvim, sasvim u redu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari