Šta je novo?

CONDEMNED : Criminal Origins

Najstrasnija scena: U robnoj kuci, posle neznamchega, izlazim iz neke sobe, vidim lutka se podbochila na shtap, i kontam kako debilno izgleda, ali kad me je ta ista lutka klepila....uuu, zabolelo me.

Drugim rechima: NE VERUJ LUTKAMA!
I ne veruj zeni koja laze:)

Inache, meni ova igra deluje previshe realno, bash teshka atmosfera...+ ona ptichica koja je onako lepo sekcirana...
I muzika je perfektno uklopljena, a tek zvuk kad oni narkosi umiru, znachi chak mi bude zao, ali sta da se radi, nismo plavi slemovi.

Poslednja izmena:
Meni je od zvukova najbolje ubedljivo to kako oni pricaju, svadjaju se, kako se to dobro cuje i kako zvuk fantasticno odzvanja u prostoru... sjajno!!!

Ponovo sam se zaglavio, ne znam kako da prodjem onu kapiju iza koje se nalazi ona zenska sto mi pomaze (onesvescena ili mrtva).

Poslednja izmena:
Civil je napisao(la):
Meni je od zvukova najbolje ubedljivo to kako oni pricaju, svadjaju se, kako se to dobro cuje i kako zvuk fantasticno odzvanja u prostoru... sjajno!!!

Ponovo sam se zaglavio, ne znam kako da prodjem onu kapiju iza koje se nalazi ona zenska sto mi pomaze (onesvescena ili mrtva).

Popnes se na merdevine sa strane...

Na merdevine!????????? E sad' cu da odem i ako zaista postoje neke merdevine ROKNUCU SE majke mi!!! Milion puta sam prosao i levo i desno od ograde i nisam video nikakve j....e merdevine!!!

postoje, i ja sam se malko zaglavio tamo, znaci kad gledas u tu kapiju sa desne strane zid pa negde na sredini tog zida (imas i goluba gore) ispod prozora imas merdevine izmedju polica. Malo su "uske" i zavucene

Auuuu kako je bolesna igra!!! Sinoc sam stajao najezen dok je ortak isprobavao igru a ja od 23h igram kod sebe i bojim se da nebih stao da nije svanulo napolju. Ovo ostavlja posledice po unutrasnjost lobanje :shock:
Stagod da je ostalo :d

ako neko ima igru a iz bg-a je neka mi se javi na PM

Evo koliko sam presao a i dalje mi nije jasno cemu sluzi "ono" sto se nalazi na donjoj desnoj strani ekrana. Cetiri "necega" sto je ocigledno beskorisno.

Ne znam covece, o tome se i radi, zar ne vidis NESTO na DONJOJ DESNOJ strani interfejsa?

ne znam ozbiljno te pitam sta ? postavi screen shot, nemam vise igru na HDD-u :S: igra je veoma jednostavna sto se statistika tice pa mi zato i cudno

Donji desni ugao...

Prilozi

• cetir'.jpg
    cetir'.jpg
    83.5 KB · Pregleda: 85
Nikako ne mogu da se setim toga da sam imao na ekranu.

pa to izadje , kao slide out fazon kad udjes u investigate mode.

Mislim da nisi u pravu mada nisam siguran. Provericu. U svakom slucaju, cak i da je tako, cemu sluzi a uz to i odvratno izgleda?

P.S. Kada se malo prisetim, mozda si ipak u pravu...

To izlazi kad udjes u investigate modu i biras 'alatke'.

Inace meni je vrhunac horora bio kada je u podzemnom metrou izasla ona riba iz ormarica :zgran: Ne da sam se najezio nego........

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!! :hair: :hair: :shock: :shock:

Jeb..ot..e..... Znaci, otvorim ormaric da slikam izbliza facu onog mrtvog lika kad' ono..................... ON SE PROBUDI I UHVATI ME ZA RUKU !!! :shock: :shock: A u sobi mrkli mrak.... necu vise da igram ovu igru, jos sam mlad da umrem!!! Necu, neeeeeecu!!!

@Dorry Ono sa slike je UVEK na ekranu ali tacno je da odatle izlaze alatke.

Poslednja izmena:
Ma ja sam pao na foru kad sam otvorio neki ormar a iz njega me mazne neka "zenka zombi" :lupko: Ma mi u Doom-u nisam naseo na onaj ormar sa sifrom 666 a sad kao pajser!!! Skratila mi je 2 god zivota. Ujutru sam poceo da trazim sede po glavi :d Odlicna je igra!

E bas ti hvala sto si mi pokvario uzitak (citaj: presecanje na smrt).

Sinoc sam i ja dosao do ormarica sa mrtvim likom unutra. Iako sam ocekivao da me zaskoci dripac, nisam ocekivao da me scepa i ne pusta. Nije svejedno :d

Nisam igrao Call of Ctulhu (izaziva mi nevidjenu muku u stomaku i u glavi, pricano je o tome ovde) tako da ne znam kakva je ali ako jue strasnija od ove onda svaka cast... igrao sam Suffering ali ovas je daleko strasnija... ovo je najstrasnija igra koju sam igrao...

jesi li igrao FEAR?

Daaa? :trust: Ali nesto se ne secam da je bila strasna. Strasan mi je bio Quake 4. A i DOOM3 ali njega nisam ni odigrao zbog toga. :D

mora da se salis? Q4 i D3 strasni. ma vazi...

Ok, lazem te. Nemam druga posla nego da dolazim na forum i da lazem kako su mi neke igre strasne a u stvari nisu. Meni su bile strasne, mozda tebi nisu, ti si hrabar a ja sam pi*kica. Ok? :D

nije to, nego mi je cudno da su ti te dve igre strasne, a FEAR ti nije strasan, koji je 38 puta strasniji od pomenutih...nema veze, ionako je offtopic :)
ali Q4...:D
sorry, jace je od mene.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno