hahahahah

E al nemam tu A-Datu vise u masini, imam 512+256. Nisam ja govorio o kesovanju i swapovanju, vec ovako normalno kad je sve ucitano. Iskreno, nisam ni probao da spustam sve setinge, smao sam palio/gasio fullscreen FX, AA i softshadows, sa softsh on/of kod mene nema razlike u fps, ali sa FSFX ima, ali cini mi se da minimum fps ostaje osti. Naravno AA se oseti da uspori, ali sa 2X i nije strasno, mozda 4fps.
E sad, nisam ni igrao igru od kada sam okacio post da sam probao igru, tada sam igrao nekih 5 sati, a sad mi se ne igra jer mi , eto, ne radi kako treba. Sad ce neko reci "pa sta bi ti" ali sobzirom da je u pitanju fear engine, znam da ce igra dobiti 10-15fps ako stavim teksture na medium, ali tada to nije to, a sve ostale opcije ne donose nikakva poboljsanja u FPS-u (kod mene) sem skidanja rezolucije, a to isto ne dolazi u obzir jer imam TFT 17"
i opet kazem : nije mi jasan taj fear engine uopste. Na ovoj masini CoD2 sa svime na max, teksture na extra, rezolucija 1280x960, 8xAF, FPS ne pada ispod 30 nikada, a iznad 40fps je 80% vremena...