Šta je novo?

CONDEMNED : Criminal Origins

probaj neke druge drajvere...ko zna sta ga muci...

Marac je napisao(la):
Probao sam full igru i stvarno je odlična. Nego šta se tiče optimizacije, meni na mojem kompu f.e.a.r. ide puno glađe nego comdemned. Postavke sam stavio potpuno iste sve max, 4xAA, 8xAF, ss off. U Comdemned-u mi na nekim mjestima pada i do 25fps, dok u fear-u nema šanse ispod 35fps-a prosjek je 60fps-a.

Jupi covek sa 7800gtx i 2gb rama ovako ocajne performanse. Mislim da covek treba dobro prvo da :wall: pre nego sto pocne da igra ovako nesto da se kasnije nebi razocaro i nedaj boze :crash: Bolje das pare na :bottle: ili :cigar: i budes :banana: .

ma nesto mu nevalja, mozda je ukljucio soft shadows ili nesto nebulozno, ko zna sta mu je, resice 100%, mora da siba na toj karti samo tako.

Evo sad ide normalno,mislim da je zbog uključenog V-sync.Sad sam stavio na off i leti.

meni demo zaista leti na 6600gt (40+ fps), al nema finih podesavanja grafike. FEAR se vukao na istoj masini. Vidjecemo kad nabavim ful verziju (trenutno imam tolko posla, da samo citam o igrama, a ne igram ni'ta :( )

Probao sam danas igru i poprilicno sam razocaran,grafika je ok,mozda malo lepsa od F.E.A.R.-a ali shibanje cevima?Presao sam 3-4 chaptera,neznam ni sam,ono kad padnes sa voza,totalno mi je bezveze da celu igru predjem sa nekim gaspipe-om u ruci.Jel stigao neko malo dalje?I dalje ne mogu da verujem da je cela igra jurnjava po metrou/kanalizaciji sa shipkama...pa bolje da su ubacili malo specijalaca,po kojeg nadrogiranog ulicara,neko novo oruzje i sve to spakovali u jedan F.E.A.R. expansion pack.

Ne mogu da verujem da se kroz celu igru cepas sa cevkama. Kamo utoke, shmajseri, dzepne atomke i drugo zanimljivo oruzije.

garant ce i ovo bolje da radi na x1600 nego na 6800 |>>>

obavestim vas kad skinem...

obrisao oblivion |( nisam mogao od pocetka da igram, kad sam vec razduvao save

Ima li jos nekog da je poceo da se igra sa doticnom? Zanima me jos neki utisak, nalozio sam se na one skrinsatove... :p Idem sutra da je potrazim...

EDIT: 'ladno nisam video drugu stranu threada. :type:

Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
ima utoka i jos nekih oruzja.
Ma znam da ima utoka i sacmara ali pokupis ih sa max 5 metaka,i nema nigde da se nadje municija.Ovo definitivno nije shooter,necu vise da smaram verovatno ima ljudi kojima ce se igra svideti,meni nije nesto.Nije lose da se malo izivljavas na onim skitnicama razbijajuci im glave cevima ali brate brzo dosadi.
Aj pozz i lepo se igrajte... :wave: :type:

Ljude niko ne može da zadovolji. Klasični fps ima je previše dosadan, traže nešto novo, pa kad spoje fps sa avanturističkom igrom odmah se žale kako to nije fps i zeznuto je za igranje. :)

Ma nije to nego... :)
Ne svidja mi se ovaj pokusaj spajanja avanture i fps-a.Nema ni avanture,a ni fps-a. :D
Od avanturistickih elemenata sve se svodi na :"Pritisni T kad ti se kaze,onda zumiraj po sobi,onda klikni...BRAVOOO"
A od fps-a ni traga ni glasa.
Ipak,igra ima dosta pluseva.Prica je zanimljiva i tera te da igras,horor je sjajan,sve je nekako bolesno napeto,mnogo strasnije nego F.E.A.R.,par puta mi je cuka preskocila(ozbiljno).

Cekaj, oces da kazes da ljudi sa slabom cukom mogu i da vrisnu dok igraju.
Nista od igre za mene, uvek sam zamisljao da ce cuka da mi stane dok jashem, a ne dok se igram za kompom :p :D :D

e u ocin |( ako je strasna igra necu ni ja da igram
hocu bre neku relaksirajucu igru za rokanje |))

nemojte da zezate da je strasnija od FEAR-a. FEAR je nesto najstrasnije sto sam doziveo. nemoguce je da je ova igra strasnija.
i sta na kraju ispade za zahtevnost? jel' manje ili vise zahtevna od FEAR-a?

igra mi je bolja od fear-a,nekako je atmosfera zesca,nema opustanja ni sekunde,"investigation" je uradjen super...
fps-a ovde ima u tragovima, sto je dobro jer bi se opet svelo na porokaj sve i predji igru

a zahtevnost? u poredjenju sa FEAR-om?

malo manje zahtevna od fear,mislim da 6600gt moze dobro da je gura..

Ja je igram 1024*768 sve max 2xaa,bez blooma koji me nervira,mada mislim da ne usporava.Oce nekad frejmovi da padnu ali zbog specificnog nacina borbe tj. nema nisanjenja moze opusteno da se igra ;)

hehe, ovo mi se svidelo, ali sto je najgore, prica ostade na pola, sad cemo mi kao da cekamo 2. deo : )

Prilozi

• kod zubara2.jpg
    kod zubara2.jpg
    95.8 KB · Pregleda: 116
Odlicna igra.
Ima filmski smek, grafika je skroz pomerena, na trenutke je jako mucna.
Ja nisam bas presao puno (stigao sam do podzemne), ali do sada bolja atmosfera od Farenh.

Sve naj, naj za igru i programere.

ps: Mozda je Silent Hill trebao ovako da izgleda!!!!

Doktor je napisao(la):
Mozda je Silent Hill trebao ovako da izgleda!!!!
Bravo,ovo je meni palo na pamet kad sam video prvi put igru,a posebno na nivou u skoli.

Gde bre nije zahtevna, aj vi kojima nije zahtevna premerite koliki vam je min fps. Meni sa 6800gs u 1280x1024, sve max, pada i do 15.
Znachi jedino u 800x600 moze da se igra sa +30fps.
Jel imate bagove sa senkama?
Kod prvog checkpointa pre prvog zombija kojeg ubijete u onoj prostoriji gde su panduri otishli kroz prozor senke mi neshto brljave. Ima neko slichne simptome?

DjoleNS je napisao(la):
Gde bre nije zahtevna, aj vi kojima nije zahtevna premerite koliki vam je min fps. Meni sa 6800gs u 1280x1024, sve max, pada i do 15.
Znachi jedino u 800x600 moze da se igra sa +30fps.
Jel imate bagove sa senkama?
Kod prvog checkpointa pre prvog zombija kojeg ubijete u onoj prostoriji gde su panduri otishli kroz prozor senke mi neshto brljave. Ima neko slichne simptome?
Moraces da probas sa najnovijim driverima.

A sto se tice zahtevnosti, mozda ti je ukljucen soft-shadows ili Vsync.

A za ovo sto ljudi pricaju da im ide glatko na kartama od 100 evra a sve na max ... bio sam kod druga pre neki dan ... covek je stavio sve na max, rezolucija 800x600 a na 9600xt, i kaze radi mu super. Ja gledam u njegov ekran, FPS spada negde i ispod 10,a 90% vremena je izmedju 15 i 25 ali njemu "radi super". I sta onda reci? :)
Uzimajte sa rezervom te komentare tipa "radi mi super".
Naravno, bez uvrede za ikoga :)

djole, pa naravno da ti je zahtevna kad si stavio setovanja "1280x1024, sve max", treba ti min. 7800gt za te rabote..

Haha pa naravno da su mi ukljucheni vsync i soft shadows! :)
Kada se pricha o zahtevnosti neke igre podrazumeva se da ce se testirati na max podeshavanjima, a ne sad ono stavim sve na minimum i kao "wow igra je ludilo uopste nije zahtevna". ;)
Ma skontao sam shta jede fps ovde.. - onaj glupi noise efekat (fullscreen fx), vishe rushi performanse nego soft shadows i vsync zajedno. Nije mi uopse jasno kako je sad odjednom noise efekat toliko zahtevan, a ranije u drugim igrama nije bio...
Nego shta je sa senkama, jel vam brljave bre?
Imam 84.43 drajver.

samo ti iskljuci soft shadows i frejmrejt ce ti se duplirati ;)
a vsync je nesto najgluplje sto postoji na svetu. on bese zakucava fps na 30 ili koliko vec bese?

sale prdez je napisao(la):
samo ti iskljuci soft shadows i frejmrejt ce ti se duplirati ;)
a vsync je nesto najgluplje sto postoji na svetu. on bese zakucava fps na 30 ili koliko vec bese?
Na koliko ti je osvezavanje monitora 75-85-100-120, malo li je, onaj gore kuka kakno mora da igra u 800x600 na karti od ~200e da bi imao 30+ fps, ispade da danas treba dati i do 400e samo da bi se igrale nove igre na full. A svojevremeno kad je izasao gf3, trebalo je 2 godine pa da dodje prva igra koja ne radi na max detaljima u 1280 na 60+ fps.

Nazad
Vrh Dno