Marac je napisao(la):Probao sam full igru i stvarno je odlična. Nego šta se tiče optimizacije, meni na mojem kompu f.e.a.r. ide puno glađe nego comdemned. Postavke sam stavio potpuno iste sve max, 4xAA, 8xAF, ss off. U Comdemned-u mi na nekim mjestima pada i do 25fps, dok u fear-u nema šanse ispod 35fps-a prosjek je 60fps-a.
Ma znam da ima utoka i sacmara ali pokupis ih sa max 5 metaka,i nema nigde da se nadje municija.Ovo definitivno nije shooter,necu vise da smaram verovatno ima ljudi kojima ce se igra svideti,meni nije nesto.Nije lose da se malo izivljavas na onim skitnicama razbijajuci im glave cevima ali brate brzo dosadi.gx-x je napisao(la):ima utoka i jos nekih oruzja.
mikelebg26 je napisao(la):
Bravo,ovo je meni palo na pamet kad sam video prvi put igru,a posebno na nivou u skoli.Doktor je napisao(la):Mozda je Silent Hill trebao ovako da izgleda!!!!
Moraces da probas sa najnovijim driverima.DjoleNS je napisao(la):Gde bre nije zahtevna, aj vi kojima nije zahtevna premerite koliki vam je min fps. Meni sa 6800gs u 1280x1024, sve max, pada i do 15.
Znachi jedino u 800x600 moze da se igra sa +30fps.
Jel imate bagove sa senkama?
Kod prvog checkpointa pre prvog zombija kojeg ubijete u onoj prostoriji gde su panduri otishli kroz prozor senke mi neshto brljave. Ima neko slichne simptome?
Na koliko ti je osvezavanje monitora 75-85-100-120, malo li je, onaj gore kuka kakno mora da igra u 800x600 na karti od ~200e da bi imao 30+ fps, ispade da danas treba dati i do 400e samo da bi se igrale nove igre na full. A svojevremeno kad je izasao gf3, trebalo je 2 godine pa da dodje prva igra koja ne radi na max detaljima u 1280 na 60+ fps.sale prdez je napisao(la):samo ti iskljuci soft shadows i frejmrejt ce ti se duplirati
a vsync je nesto najgluplje sto postoji na svetu. on bese zakucava fps na 30 ili koliko vec bese?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari