zak
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.08.2005
- Poena
- 319
...prodaje neku konfiguraciju za 13000 din bez monitora,naravno.AMD 4400+ 64 bit, 1G DDR2 RAM- i neka graficka sa 256MB ali ne pise proizvodjac A NE PISE NI KOJA JE MATICNA U PITANJU!. Dodje jos i HD od 160Giga itd. Zanima me jel to sto prodaju uopste vredi sta kao i da li cu moci da ga nadogradim u nekom comtrade shopu ( tv kartica, fire-wire itd) ili na bilo koji nacin a da ne izgubim dvogodisnju garanciju? Hoce li na tom cudu moci da radi recimo Premiere pro 2.0 ili nesto slicno a ne samo igrice?
Uzela bi ga moja devojka a ja poodavno nisam u tim vodama sta koliko vredi i da li vredi i da se dobije za dz pa da posle imas samo muke. Pokusao sam o akciji da doznam vise na prezentaciji comtrade-a al' tamo su samo vesti o tome ko ih je obisao i ko ih je pohvalio pa moram da se obratim vama. Raspitao bih se sam kako idu komponente al' treba vremena a zalihe su pri kraju pa ako je nesto povoljno da ne ispustim priliku A I UGLAVNOM NISTA NE PISE pa mi je tesko da to sve pronadjem i sracunam. Hoce li na tom cudu moci da radi recimo Premiere pro 2.0 ili nesto slicno a ne samo igrice?
Unapred zahvalan
Zak
Uzela bi ga moja devojka a ja poodavno nisam u tim vodama sta koliko vredi i da li vredi i da se dobije za dz pa da posle imas samo muke. Pokusao sam o akciji da doznam vise na prezentaciji comtrade-a al' tamo su samo vesti o tome ko ih je obisao i ko ih je pohvalio pa moram da se obratim vama. Raspitao bih se sam kako idu komponente al' treba vremena a zalihe su pri kraju pa ako je nesto povoljno da ne ispustim priliku A I UGLAVNOM NISTA NE PISE pa mi je tesko da to sve pronadjem i sracunam. Hoce li na tom cudu moci da radi recimo Premiere pro 2.0 ili nesto slicno a ne samo igrice?
Unapred zahvalan
Zak
Poslednja izmena: