Što se tiče konstatacije sklapanja 1000 konfiguracija mesečno,ovu konfiguraciju bi i dete sklopilo za nepunih 30min sa pauzama za sokić i koji crtać,a ne tim stručnjaka i proizvodni proces koji ima CT.
Glupostima nikad kraja...znajući zakon CT-a da se gubi garancija ako se skine ne daj bože 1 šraf sa kućišta ili etiketa u kom slučaju,šta onda biva sa dogradnjom bilo kog optičkog uredjaja,TV karte,bilo čega??? a da kako sam glup,pa externo...
Nekom računicom da se sakupi nas 5,ne treba više(10 bi bilo previše),i da sklopi svako po 12 CT120 računara dnevno završili bi posao od 1000konfig. za 16 dana a preostalih 15 dana bi ladili j....na moru i brojali kintu:d ,naravno kad bi neko bio lud da kupi komp za eto 365eura...
Back on subject....
Ako telekom želi da obraduje narod brzim internetom,nek izvole bićenarod zahvalan...to cenim,ma i pokušaj cenim...to je bitno u Srbiji,da neko nešto želi, ali zašto osiromašiti i oteti pare narodu sa ponudom ____Velike IT firme____ Džaba im svi ISO standardi,sertifikati,preporuke Microsofta ma sve.
Eto mogu da podržim ulaganje telekoma u sve to sa ADSL paketima ali sam neverovatno razočaran što je CT umešao prste u celu priču(mada me ne čudi mnogo). BTW... Kupiti normalan komp-bolji od ovoga,sa sve monitorom i uplatiti kod bilo kog provajdera ADSL paket koji je plafon 20eura mesečno. Evo uporedite sami,banalan primer u attachu.
Sve u svemu... može CT da bude velik koliko god hoće,mislim da nesme uvlačiti narod u bedu(i to sa namerom!!!):wall:
P.s. umalo da zaboravim..... Gledajte 'DivX' filmove....reče reklama CT-a,na sve legalnom Windowsu,i legalnom office-u još jedan veoma legalan format,ima li negde da se kupi DivX film kod njih u prodaji,voleo bi da ga kupim,a ne na ulici kod osobe X. Komentar je suvišan....:lupko: