Šta je novo?

Company Of Heroes

partner za igranje

Zeli li neko da raspalimo coh u timu koordinirajuci akcije preko teamspeaka? Igram iskljucivo sa Nemcima,koristim blitzkrieg doktrinu.Imam original a nick u igri mi je ralosrogi kao i na xfire-u,mail za MSN mi je [email protected] pa ako je neko za da timski igramo neka me kontaktira !

Zeli li neko da raspalimo coh u timu koordinirajuci akcije preko teamspeaka? Igram iskljucivo sa Nemcima,koristim blitzkrieg doktrinu.Imam original a nick u igri mi je ralosrogi kao i na xfire-u,mail za MSN mi je [email protected] pa ako je neko za da timski igramo neka me kontaktira !

Dođi na tunngle. Downloaduj preko tunggle.net. Dosta dobtih igrača ima.

Poslednja izmena:
Их ма вас двојцу сам бројао у она 3 :D добро добро јос мало па за једну 3вс3 мапу.

Иначе ради овај тунгле и са орегиналом ево видим локалне парије :D

Биће нешто од тог филма сад су нешто ново избацили.

Poslednja izmena:
Пробао сам тунгл и за дивно чудо ради без фрке, видим да ће са тим настати експанзија MP народних игара.

Cek cek, a koja verzija radi sa tungl-om? 2.600?

Ok sledece pitanje za multiplayer da bi imao sve armije i modove igre jel moram da imam i originalni CoH + OF + ToV ili su samo Tales of Valor dovoljne? Znaci samo multi, single me ne zanima.

За мулти можеш узети и ванила COH. Сасвим је довољан за почетак док се не научи пикање само са Немцима и Американцима.

Vidim da je COH Gold na popustu na Steamu. Kakva je trenutna situacija sa brojem igrača, vredi li ovo još uvek uzimati?

Па у просеку увек има око 5000 на серверу, а у пиковима иде и до 10000 у преводу сасвим доста. Испеглали су све релативно добро, али чека се слећи печ због "кенгур" транспортера, "Г" колица :) и можда тигра јер је сад слабо користан.

Фокус игре већ дуже времена је на пешадији.

opposing fronts

Jel zna neko gde ima da se kupi opposing fronts i koja je cena,izigrao sam se vec sa Nemcima i Amerikancima,hocu malo da probam Brite I PE.Zanima da kako najjeftinije da dodjem do istih armija posto vec imam prvi COH,da li cu dobiti Brite i PE ako kupim opposing fronts i gde to mogu da uradim ?Tales of Valor mi je preskup

Jel zna neko gde ima da se kupi opposing fronts i koja je cena,izigrao sam se vec sa Nemcima i Amerikancima,hocu malo da probam Brite I PE.Zanima da kako najjeftinije da dodjem do istih armija posto vec imam prvi COH,da li cu dobiti Brite i PE ako kupim opposing fronts i gde to mogu da uradim ?Tales of Valor mi je preskup

Е бре деси ралос :D Ја сам малко био паузирао, дизао нови ОС па једно време нисам инсталирао COH.

Имаш na steam за 15е. OF ти даје британце и ПЕ, али не добијаш нова возила.

nemam nalog

Jel mi treba account za steam ili kreditna kartica posto nemam ni jedno ni drugo ?

Jel mi treba account za steam ili kreditna kartica posto nemam ni jedno ni drugo ?

Ma jok, ne treba ti ni internet ni kompjuter. :D Sala mala. ;)
Ako hoces da kupis igru preko Steam-a, moras prvo da instaliras Steam client, da napravis nalog i kupis zeljenu igru kreditnom karticom, tako da ti treba i jedno i drugo. :)
Nesto vise o Steam-u imas u ovoj temi.

Сви који хоће да узимају COH preko steam-a, не морате користити стеам после куповине игре. Одмах по почетку скудања игре са стеам-а, исти ће уписати кључ у регистре (међу првих пар мегабајта).

Прочитајте кључ из регистара, одустаните од скидања игре ( можете и обрисати комплет стеам) и осигурајте се да нема ничег у регистрима од стеам COHa. Скините народну ритејл ( DVD ) верзију инсталирајте игру само овога пута укуцајт свој кључ и то је то.

dule kad ce nastavak :)

Неће скоро, то је сигурно. Тренутно им цео тим ради на COH Online пројекту за источно тржиште. Биће интересантно пробати кад стигне у европу, поготово зато што је бесплатан.

cek cek cek, coh online? wtf, sta je to?

COH online је нова бесплатана верзија COH-а али за Кинезе. Доста је другачија од стандардног COHa, има RPG елементе као хероја, надограђивање јединица, куповина специјаних, напредовање у вештинама и тако то. Ваљда треба да има рат за територије или тако нешто.

После покретања у Кини требало би и у Европи да се заврти.

Пробао сам мало ал ме одраше кинези 100 им м... :D

Poslednja izmena:
A kako i mi da probamo malo?

Jel mogu nekako da igram sa Shvabama u skirmishu ili sam osudjen na Amerikance ? Kao mogu da biram izmedju Amera i Engleza ali za ove druge mi trazi da kupim 'Tales of Valor' - a Nemcima moze da igra samo kompjuter.

Nisam presao kampanju, niti nameravam, da nije mozda zbog toga ?

Можеш да играш ским год хоћеш кад имаш OF, са ванилом само са вермахтом и америма.

Иначе COH је пре пар дана постигао нови рекорд по броју играча, негде преко 12000.

Nazad
Vrh Dno