Šta je novo?

Company Of Heroes

Sancez

Slavan
Učlanjen(a)
21.07.2007
Poena
309
Zna li neko moze li se igrati ova fenomenalna igra online. Samo da napomenem da sam ponosni vlasnik narodne verzije. ,)

Може преко hamachi-a! Ај договорићемо се да једном распалимо коју партију. Има још неколико ликова са овог форума који играју CoH, па ћемо видјети и са њима. Иначе игра је у mp апсолутно бриљантна.

Ma sta brilijantna, igra je po meni najbolja strategija napravljena do sada

Може преко hamachi-a! Ај договорићемо се да једном распалимо коју партију. Има још неколико ликова са овог форума који играју CoH, па ћемо видјети и са њима. Иначе игра је у mp апсолутно бриљантна.

Brate prvi put se susrecem sa hamachijem pa da li bi ukratko mogao da mi kazes ili das neki link da se malo bolje upoznam kako igrati preko njega u mrezi

Da li moram skinuti neki patch da bi igrao CoH preko hamachija

Ja sam za Coh preko hamacija pa ako budete pravili neki dogadjaj PM me.

Hamaci ti je softwer koji preko interneta pravi osiguran tunel ka drugim kompovima, koji se dogovore da budu na istoj mrezi, krajnji efekat je da se to ponasa kao klasican LAN.

Inace to je malo programce koje se instalira na next\next\next.

Najbolje da svi imaju poslednji pech.

Poslednja izmena:
E, hocu i ja COH preko hamachija, ajde patchujte igru na v1.71 pa da raspalimo neku partiju.
COH, best RTS ever!!!

moze ljudi da se dogovorimo pa da igramo, a koji patch da skinem. je li taj 1.71.

Skini ove:

EN_100_140_Patch.exe (106 Mb)
EN_140_170_Patch.exe (137 Mb)
EN_170_171_Patch.exe (10 Mb)

:wave:

Ok Dule hvala skidam vec :eyebrows: ajde da se ovih dana dogovorimo pa da picimo. i meni uvek vise odgovara navece da se igra. Evo upravo sam skinuo patch 1.4 i nemogu da ga instaliram izbacuje mi onaj iritirajuci prozor na kom pise
The file to be patched was not found or was not be able to be accessed. Please make sure that Company of Heroes is instaled correctly.

Zasto ovo......... ( inace imam instaliranu igru i redovno je igram)

Poslednja izmena:
Sto nemogu da instaliram patch:mad::mad::mad::mad::mad::mad:. Gde da proverim koja mi je verzija igre

Poslednja izmena:
Za englesku verziju engleski patch i igra mora da bude NE "izlecena" nego patch stavljash odmah posle instalacije na "oreginalno" stanje.

Desno dugme na RelicCoh.exe, pa properties pa Version tab i tu pise.

Poslednja izmena:
Ај ево и ја ћу да скинем patch 1.71 (до сада користио 1.3). Мени највише одговара касно навече, можда око 12 часова или 01h. Што се тиче hamachia, не мпже бити простије. Мораћемо само наћи некога са мало јачим uploadom јер је мој само 32кб.

@Sancez

Moguce da ti ne valja image, i kod sebe sam imao problema .. mislim da mi je isto prijavljivao. Problem sam reshio tako shto sam install original. Ah, *** ... trebao si da uzmesh MSI-evu 8800. :p

Za englesku verziju engleski patch i igra mora da bude NE "izlecena" nego patch stavljash odmah posle instalacije na "oreginalno" stanje.

Desno dugme na RelicCoh.exe, pa properties pa Version tab i tu pise.

Brate moraces ti to meni malo jasnije :) nisam ti ja bas strucnjak za ovo. Inace moja konekcija je 1024/256

Brate moraces ti to meni malo jasnije :) nisam ti ja bas strucnjak za ovo. Inace moja konekcija je 1024/256

Одеш гдје је игра инсталирана, нађеш "RelicCOH" кликнеш десним и изабереш опцију "version", и ту пише. После тога одеш на страницу гдје су patchevi, а коју је Дуле дао па онда само идеш редом са једне верзије на другу док не дођеш до 1.71-ја идем са 1.3 на 1.4 па на 1.70 и онда на 1.71.

Иначе конекција ти је екстра тако да ћеш ти бити сервер.

Сви upadate-и http://www.companyofheroesgame.com/updates/

Poslednja izmena:
Одеш гдје је игра инсталирана, нађеш "RelicCOH" кликнеш десним и изабереш опцију "version", и ту пише. После тога одеш на страницу гдје су patchevi, а коју је Дуле дао па онда само идеш редом са једне верзије на другу док не дођеш до 1.71-ја идем са 1.3 на 1.4 па на 1.70 и онда на 1.71.

Иначе конекција ти је екстра тако да ћеш ти бити сервер.

Сви upadate-и http://www.companyofheroesgame.com/updates/

skinuo sam ja patch i imam ga na desktopu ali nemogu da ga instaliram tu mi javlja onu poruku. Znaci treba mi pomoc oko instalacije patcheva. :wave:

skinuo sam ja patch i imam ga na desktopu ali nemogu da ga instaliram tu mi javlja onu poruku. Znaci treba mi pomoc oko instalacije patcheva. :wave:

Па који си скинуо и која ти је верзија игре?

verzija je 1.0.0.10332. Ja sam skinuo ovaj sa 1.40 do 1.70 sad cu skinuti i ostale

Poslednja izmena:
patchovo sam na 1.71. Samo jos da se nadjemo svi i ima da se przi CoH do bola :-devil-: :-devil-:

Imam instaliran hamachi. Kad sam instalirao patch 1.71 i pokrenuo preformance test u frapsu sam video da se fps nepenje iznad 60. Da li je blokiran fps u ovom patchu posto sam pre imao maximalni fps i 180 (sve na max i ultra).

Nazad
Vrh Dno