Šta je novo?

Company of Heroes Online

Може, ја сам за.

Малко сам се подсетио како то иде, Волкси су сада крајње употребљиви :).

I ja uglavnom igram najviše sa osnovnim pešadijskim jedinicama. One su jeftine i u kombinaciji sa bolnicom u polju možeš dobiti bilo koju partiju.

Па да швабе немају ништа осим Волкса да се бори против Рајфлса, само сад су Волкси доста јефтини и изгледа да се брже попуњавају, и разбијају са мп40.

Nisam siguran da li je anketa baš dobra, jer ima onih kojima je manje više svejedno.

Dobra ideja, mada mislim da je bitniji podatak ko sve igra, nego ko s kojom frakcijom igra.

Posle ankete sledi prijavljivanje

Anketu su uradili i Cleric i Dimco, međutim nisu ostavili komentar niti coh ime, pa bi ih zamolio da to i urade. Ako ih neko poznaje, neka ih podseti.

Ja ovde ne mogu da nadjem kako sta ide u ovoj igri , da li mi neko moze reci gde da skine igru i jel se placa nesto posto sam cuo da je total free?? :) Hvala unapred :)

Cekaj ovo nije neka posebna verzija CoH-a?? tipa CoH Online samo da se zove??? Ako je ovo Tales of Valor to mogu da nabavim i bez neta :D :) naravno ako radi??

Običan originalni coh tov.

Cekaj ovo nije neka posebna verzija CoH-a?? tipa CoH Online samo da se zove??? Ako je ovo Tales of Valor to mogu da nabavim i bez neta :D :) naravno ako radi??

Da se ne ponavljam, čekaj neko sniženje od 50 do 75 %, ili kupi od nekoga kome je ostao višak nalog za 500-600 din.

@TauCeti - moj skype je vlada.t1

Stvar je u tome što naziv ove teme buni. Postojao je COH Online, koji je bio besplatan, ali je ugašen marta ove godine.

Mi ovde igramo Company of Heroes (bez online). Na Steamu može vrlo povoljno da se kupi, svakih par nedelja bude sniženje, pa bukvalno za džabe možeš da uzmeš original (manje od 5e)

Ja sam je dobio od led1o-a preko poklona (gift) za 6.60eur. Takođe, ukoliko imaš "narodnu" verziju ne moraš skidati 9GB stand alone igru sa Steam-a, nego samo ubaciš ključ-broj. Naravno, igra NE SME BITI KREKOVANA.

Comander33 neka odgovori na frend rikvestove

ja cu biti ceo dan na netu, ako neko hoće da igra neka se javi CrniGrujan

zato menjas naloge? sta se desilo sa vladat1 nalogom? :)

Ja imam drugi problem....konstatno u zadnjih mesec dana u toku partije gubim konekciju sa serverom. Znaci igra mi radi, partija se nastavlja, ali UVEK kada je u pitanju automatching - konacan skor mi ne ulazi u statistiku. Pet partija za redom sam dobio - ni jedna mi nije zabelezena :(

Ima li neko slican problem? U cemu je trik?

Kako je bilo, meni je pukla veza pred kraj prve. Kako je bilo u drugoj?

ljudi...bilo je interesantno, ali moramo da se malo bolje organizujemo. igranje 4na4 je besmisleno, a jos ako je neizbalansirano po kvalitetu igraca, onda kvragu sve.....
kad se skupimo ovako, prvo treba da se izbrojimo i onda lepo sklopimo ko sa kime igra i koliko...da se ne bi ljudi susili, cekali itd... Dakle, izaberite termin za sledece druzenje, ali dajte da se unapred dogovorimo.....zmaj je popizdeo sto se susio 2 parije, putnik je odjednom nestao, vetar je bio iskuliran u momentu kada nas je bilo 9....steta...moglo je mnoooogo bolje da bude

@vladat1 u drugoj je osovina pruzila za 2% bolji otpor u odnosu na prvu partiju

evo nekih rezultata:

psyho, pupke, svarog VS vlayko, spaxon, 3maj86 1:0
psyho, pupke VS spaxon, vlayko 1:0
svarog, pupke VS spaxon, vlayko 1:0

(u prevodu, alies VS axis 3:0)

isto je bilo i u one dve partije 4na4, samo vise ne mogu ni da pohvatam ko je igrao sa koje strane, a takodje ne znam epilog meceva gde su bili vetar, komander, tau, led...i ne znam da li je jos ko tamo bio (to je nakon one dve 4na4)

Ја сам одиграо 3 и рекох да направим паузу од 15 мин, кад оно разбежаше се сви :)

У оним 4вс4 се није знало ко пије ко плаћа ко шваба тј нас. Много смо били слабији од савезника. Тачно се види ко пика ВП а ко анихилацију. ВП играчи имају боље уважбан микро.

Poslednja izmena:
Naprotiv....jenkiji su glat dobili samo na kvantitet. No, igra i jeste takva. Alijansa je u prednosti u samom startu igre. SA druge strane, ako se partija razzvuce do te mere da Osovina razvije teski oklop - epilog je jasan.

Mada....da smo igrali malo kompleksniju mapu, mislim da bi bilo daleko neizvesnije. Hocvald (ili kako se vec zove) je mapa 4na4, a ima manje resursnih polja (sektora) nego vecina 3na3 mapa. Ova mapa jeste interesantna za igranje 3na3, pa cak i 2na2, ali 4na4 ocigledno da je smece. Mada...mozda ja to samo kazem jer sam veceras imao sjajan odnos pobeda i poraza, pa mi radi sujeta....ne znam :S:

Тау и још неко су кумови то говори о томе колико добро познају своју игру и тактику, то је један велики плус у савезничком тиму. Плус када се на то дода одличан микро нема шта да се прича.

Сретох вечерас лика с`којим сам одиграо тону партија раније, па ћу га звати за 2вс2, да малко зачинимо ствари :D. Јер овако кад се састану 4 играча који се први пут виде тешко да ће да буде нешто позитивно.

Poslednja izmena:
Definitivno mora bolja organizacija da bude. Moramo neki group chat da napravimo, u igri je dosta losa komunikacija. I 4vs4 bitke su besmislene, prvo nemoguce ih je izbalansirati a drugo stvarno se posle ne zna ko koga :). Inace ja sam odigrao 4 partije, definitivno su saveznici bili jaci.

Ali svejedno lepo da nas se toliko okupilo, nadam se da ce biti jos :)

Vrh Dno