Šta je novo?

Company of Heroes Online

ja cu biti tu u 16h....navio sam sat :)

Bezveze, samo nas je trojica bilo u 16h :(

kako mogu da se naprave klanovi?

Poslednja izmena:
odlicna akcija, samo predlog da se termin najavi ranije, nismo svi u punoj igrackoj snazi kada imamo gomilu slobodnog vremena koju mozemo posvetiti igrnju :)

p.s. mozemo li ocekivati na e3 najavu o coh2 ? :)

Ne znam ništa o tome. Šta je e3?

Uh i ja se nadam :) Relic treba da objavi novi naslov, Ja naravno navijam za COH 2. U COHu na zalost nema klanova

Uh i ja se nadam :) Relic treba da objavi novi naslov, Ja naravno navijam za COH 2. U COHu na zalost nema klanova

Homeworld 3 (nadam se)! Izvinjavam se COH fanovima, obe igre su mi drage ali mi je Homeworld drazi.

Solidan broj godina unazad, skoro ništa značajno u vezi PCG se ne objavljuje na E3-u. Ako se nešto PC-related objavljuje na sajmovima, to će biti na Gamescomu, jer je Nemačka PC orijentisana.

First E3 is this week and despite the fact there are a lot of PC games, including PC exclusive titles, at the show some in the industry still consider it to be a console only show. Why do you think there is that perception?

E3 is a show conducted by the ESA. ESA membership is comprised of by game developers and publishers who's primary focus is retail game sales and distribution for the game consoles that were released in 2005/2006... Retail buyers attending E3 view the best upcoming games and / or consoles that will be on shelf in time for the holidays. PC Gaming has been breaking away from E3 for several years and now has diversified to larger events like: ChinaJoy, G-Star, Gamescom, and Penny Arcade Expo. The PC is a connected device that does not rely on retail buyers to stock the shelves with DVD's instead it counts 300 million gamers + as an online frontier that doesn't need an arena with circus acrobats to help convince people of its importance.

Poslednja izmena:
tacno tako, totalno sam zaboravio da e3 vise nema veze sa pc igrama :|

Ajde, još jednom, meni neupućenom recite šta je to e3 ?

ipak se prikaze po koja pc igra, ali tipa 10ak posto max

gledao sam live stream, bf3, ghost reacon future soldier i tako ... mozda nekim ludim slucajem iscuri nekakav info :)

Al me iqliraste sinoc. Ja usao u igru tako oko 11h uvece i rekoh aj mozda ce neko da dodje i krenuo malo po kampanjici, rekoh cimnuce me neko kad dodje da odigramo neku partiju, jer mogu iz kampanje odmah da iskocim i uletim u pravu borbu.

Kad ja izadjem iz kampanje tu Vlajko i Psiho i jos po neko i svo krenuli da igraju, a niko ni da se javi :)

Mene su razbili juče, ja krenuo sa shamjserom da igram. Nisam se proslavio, iznevirao se i prekinuo. Bila nova mapa 2 na 2 .... nije molje polje. Ja više gotivim 4 vs 4.

Ujedno se i izvinjavam W3Industry jer sam izašao iz partije.

Mene su razbili juče, ja krenuo sa shamjserom da igram. Nisam se proslavio, iznevirao se i prekinuo. Bila nova mapa 2 na 2 .... nije molje polje. Ja više gotivim 4 vs 4.

Ujedno se i izvinjavam W3Industry jer sam izašao iz partije.

Ma videlo se da smo pukli, plus nas stavio sa nekim mnogo dobrim igracima.
Nemoj se nerviras, duze ce zivis :d

Al me iqliraste sinoc. Ja usao u igru tako oko 11h uvece i rekoh aj mozda ce neko da dodje i krenuo malo po kampanjici, rekoh cimnuce me neko kad dodje da odigramo neku partiju, jer mogu iz kampanje odmah da iskocim i uletim u pravu borbu.

Kad ja izadjem iz kampanje tu Vlajko i Psiho i jos po neko i svo krenuli da igraju, a niko ni da se javi :)

Ah crap... nisam znao da mozes da vidis poruke dok si u SP... Nista nisi propustio, igrao sam prvi put nakon sto je patch izasao i dobra je runda bila ali izgubismo na kraju :)

Bice bolje, drago mi je da ima aktivnih igraca. :)

Jesam izdao, priznajem i sramim se :smackbum:

Usli burazer i ja da odigramo jednu 1na1 i - puff, nismo mogli da se ulogujemo. Udjoh posle da vidim da li radi...odigrah jednu na automatch-u, olesio me lik (mrzim PE) i smorih se i izadjoh. ***** je u tome sto ne mogu da se uskladim i posaljem "whisper" dok sam u igri. Nije prvi put da na ovaj nacin "iskuliram" nekoga ko me zvao.

Sorry

Elem, veceras nisam tu, ali sutra uvece oko 21h sam tu, pa ako ima zainteresovanih...

Ma videlo se da smo pukli, plus nas stavio sa nekim mnogo dobrim igracima.
Nemoj se nerviras, duze ce zivis :d

Nisu bili mnogo dobri, ja jenostavno nisam poznavo mapu, a i nekako mi ne ide 2 na 2

Sada je 18:45

da li je neko rapoložen za igru ?

Poslednja izmena:
Šteta što ne postoji opcija za automatch 4v4 sa random igračima, kao što je bila u COHO. Alternativa za to je da neko od nas hostuje igru, što znači da svi igrači zavise od brzine interneta onog koji hostuje, a obzirom da retko ko ima dobar net (ja prvi imam sporu konekciju), ne završi se na dobro. Ako se dobro sećam, vladat1 je hostovao jednom 3v3 partiju koja je lagovala do nepodnošljivosti, igra je tekla kao slideshow. :) Vidiš, mogli su random automatch 4v4 da ubace sa novim patchom, ili barem 3v3 sa random saborcima...

To se desilo greškom, jer mi se uključio torent, inače imam 4mb/512kb net.

Ko je rspoložen danas za igranje - dogovori ?

tebaju mi "3 debela nemca" :D

Jeste bila dobra partija, pravi je uspeh što smo uspeli da razbijemo britansku artiljeriju. Mada prava je sreća, što se Britanac nije bolje ukopao i koristio morture. Ipak protiv Britanaca mora da se bori i pancer elite, to im je kontrateža. Prelomna tačka u igri se desila kada je neko - nisam siguran za ime, uspeo da zaustavi nadolazeće tenkove. Računala braća da pošalju tenkove u bazu i završe partiju :D

Uskoro posle toga su dropovali cheers

Šteta što ne postoji opcija za automatch 4v4 sa random igračima, kao što je bila u COHO. Alternativa za to je da neko od nas hostuje igru, što znači da svi igrači zavise od brzine interneta onog koji hostuje, a obzirom da retko ko ima dobar net (ja prvi imam sporu konekciju), ne završi se na dobro. Ako se dobro sećam, vladat1 je hostovao jednom 3v3 partiju koja je lagovala do nepodnošljivosti, igra je tekla kao slideshow. :) Vidiš, mogli su random automatch 4v4 da ubace sa novim patchom, ili barem 3v3 sa random saborcima...

Meni je net 4/512 i do sada nije lagovalo kad sam hostovao. Mozemo da probamo i meni su draze partije 3v3 i 4v4.
Dobro bese sinoc i pored toga sto su Shmajsera i mene odrali dvaput. Nego jer pukla nekom konekcija ka serveru nesto pre 12, taman me P$ych0 cimnuo za mec kad crce igra, cak mi je trazila CD kad sam ponovo pokusao da udjem.

@VlataT jednog, doduse mrsavog WH-a si nasao :d

Poslednja izmena:
Bitno je da si naš :happy:

Jeste bila dobra partija, pravi je uspeh što smo uspeli da razbijemo britansku artiljeriju. Mada prava je sreća, što se Britanac nije bolje ukopao i koristio morture. Ipak protiv Britanaca mora da se bori i pancer elite, to im je kontrateža. Prelomna tačka u igri se desila kada je neko - nisam siguran za ime, uspeo da zaustavi nadolazeće tenkove. Računala braća da pošalju tenkove u bazu i završe partiju :D

Uskoro posle toga su dropovali cheers
Gomilu savezničkih tenkova smo izvalili da dolaze još preko sredine, imao sam spremnu artiljeriju ali je bila beskorisna jer su im tenkovi još uvek bili u pokretu, ispred baze koju su hteli da nam napadnu ih je sačekalo nekoliko naših tenkova, dovoljno taman da ih zaustavi na nekoliko sekundi. Artiljerija ih je blago rečeno razorila, a nekoliko jedva preživelih neprijateljskih tenkova su dokosurili naši tenkovi. :) Zanimljivo je bilo to što su nam protivnici preko chat-a čestitali na uspešno odrađenoj akciji, iako je od tada već bilo jasno da su poraženi. Inače, strancima koji igraju COH, definitivno fale maniri. Ili me napušavaju protivnici koji gube ili random teammate ukoliko mi krenemo da pucamo partiju. Koliko se sećam u COHO nije bilo toliko nadrkanih likova.

Evo i ja da dam komentar ,mnogo dobra partija adrenalin je radio maksimalno , dobro su nas bili sabili ali onda veliki preokret,treba nam jos vezbe definitivno ,treba da neko vodi partiju da govori gde da napadnemo gde da branimo ,igrali smo svi napadaju na sve strane i tako smo se branili na sve strane kako smo stigli. Bice bolje samo da se uvezbamo.

Bolje rečeno, igrali smo kao indijanci.

Ja sam za formiranje tima. Tačno je da neko treba da kordinira, i govori šta da se radi. Isto treba da se koristi i skajp za komunikaciju.

Homeworld 3 (nadam se)! Izvinjavam se COH fanovima, obe igre su mi drage ali mi je Homeworld drazi.

Jedan drugi studio radi trenutno nešto vrlo Homeworldoliko. Kad bih smeo samo jedan concept art shot da postujem... :) Jedva čekam da vidim reakcije ljudi odavde kad budu videli o čemu se radi.

Poslednja izmena:
Što ne bi smeo ? Ja volim KOH, ali ni Homewold mi nije stran. Ipak je to moja prva velika ljubav.

Nazad
Vrh Dno