Зар је толика разлика између 60хз и 120хз ?
Занимљиво, иначе моји никови у vCoH-u су VVDAPutnik и Dule13.
Pronasao sam problem. Kad se shaderi smanje sa ultra na HIGH (automatski se i teren smanji na HIGH), tada igra radi u DX9 i bez problema ucita max refresh rate (120hz)! Za sada cu je ostaviti ovako posto mi je mukotrpno igrati u 60Hz...
Ako neko jos ima COHO instaliran neka pogleda u opcijama, bas me interesuje da li je to u stvari "isecen" feature.
Kao neki kompromis moze da posluzi windowed mode ali onda skroling na ivicama ekrana postaje nemoguc.
meni zapravo igra izgleda bolje u vCoH-u sa svim izmaxovanim... i onda se zapitas sta koji djavo danas developeri rade kada ova igra izgleda toliko dobro i posle 5 godina...
ma nije problem sto radi glatko, i treba da radi glatkonego sto na nekim mapama izbacuje gorepomenutu gresku (koja se pojavljuje kod mnogih i u dow2)
p.s. os nije nikako tvikovan, zanimljivo pre toga nikada nisam imao ovu gresku
hvala probacu, nije do temp fajlova brisao sve, menjao lokaciju temp-a i nista, isto stalno
ne znam kako si uspeo dva puta da aktiviras istu kopijuali jeste problematicno ako na isti sistem nakon piratske verzije stavljas original, stalno ti prijavljuje i zeli da doda i piratske serijske brojeve... na jednoj masini sam odradio clean install, na drugoj mi je pomogao registry cleaner
inace koristim steam verziju
Sve podatke, sam upisao na drugara na koga se vodi kartica, osim zemlje gde sam stavio Bosna (kod Slovenaca i Hrvata se "valjda plaća PDV"). Neka me neko ispravi.
E ovako konkretno cu napisati sta sam ja napisao i nisam imao problema ,stavis na bosnu ,adresu koju hoces ja sam stavio iz srbije,grad neki iz bosne ja sam stavio Trebinje ,postanski broj za Trebinje je 89000 ,broj telefona sam stavio sa +387 prefiksom jer je to prefiks za sepubliku srpsku ,ukucas e-mail i sifru istog i potvrdis sifru, posle toga sledi kucanje broja kartice i sigurnosnog koda i do kada vazi kartica .
Ja sam igrao sa tobom, e sada da li sa tobom ili protiv tebe veliko je pitanje
U svakom slučaju poznat mi je nick.
Šta znači znak uzvika na barakama ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari