Floumaster
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 169
shta koristite protiv eng koji bljuju vatru :trust:
jel zna neko u chemu je razlika izmedju ovih sa strelicama i ovih drugih :trust:
Prakticno nicemu, samo da okupi ljude koji se znaju, dobija se poseban chat kanal samo za guild...
E, da li iko zna kako se desi da nestane herojska jedinica :/? Kupio sam neki flamer halftruck, igrao 2 partije sa njim, i kad sam krenuo da ga dopunum, uopste ga nije bilo u slotu! Neki bug, ili...
Хмм и мени се дешавало да се комп другачије понаша.
У ритејл COH-u, комп је слушао пингове играча, типа заузми ово, нападни оно.
Можда може и у COHO-u...
Hehe, ne mogu da verujem koliko malo interesovanje na forumu za ovako genijalnu igru.
Ne znam da li igrate, ali u poslednje vreme mi se cini da Ameri malo cheat-uju. Neke jedinice prebrzo regrutuju, primera radi ja jedva napravio Volks-e a on vec izveo mortare i gadja me njima. A ima neki Tobdzija (igra kao nacista) koji na chat-u uvek pita oces li neki hack za Amere, pa predpostavljam da je to to... da li je moguce, ili tripujem. A desava mi se najcesce kad mi kaze easy match da me neko osuri i izuje iz cipela, dok mi je na balanced ili chalenging match ishod pola-pola.
Company of Heroes Online Beta Closing 03/31
Tue, 02/01/2011 - 08:48 AM | by Thunder
On behalf of the entire Company of Heroes team, we want to thank everyone for participating in the Company of Heroes Online Open Beta program. After an exciting period of operating and testing, we will be closing Open Beta on March 31, 2011 to evaluate the next steps for the Company of Heroes series. As of today, you can no longer purchase COHO Cash from the website, but you will be able to spend any purchased COHO Cash in the game until March 31, 2011. We will also honor any COHO Cash Card redemptions on the website until March 1, 2011. For additional information regarding COHO Open Beta, visit the FAQ section.
Nadam se da ovo znači da će se fokusirati na neke druge franšize...
Homeworld 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari