Šta je novo?

Company of Heroes Online

E ja obozavam Ostwinde :p

Jesu li oni to uklonili opciju da se iskljuci P2P download ili sam ja oslepeo?
Ide bednih 40-50KB/s bice za dva dana skinuto. Ima li negde da se skine instalacija mimo onog njihovog instalera?

ja sam se ubio trazeci i nisam nasao nigde nista... ocaj zivi... ako iskopas neke rs linkove ili nesto baci na pm

Takodje su dodali mogucnost da imate svih 6 komandera al su izbagovali one trening misije, vise ne mogu da se preskoce, a ako ne idete redom ima neki bag pa je moguce da vam skine lvl.

Ja sam prvo uradio drugu pa prvu trening misiju, cisto onako i posle druge sam bio lvl 3 a kad sam odigrao prvu trening misiju lvl 2 ????

Ko bude morao da skine nek samo zapocne sa onim njihovim klijentom i nek onda ubaci torrent file u program koji koristi za torrente, mnogo je brze.

Na win7 mi radi pa sam danas malo igrao trening misije da se podsetim igre.

jel zna neko u chemu je razlika izmedju ovih sa strelicama i ovih drugih :trust:

Prilozi

• Razlika.jpg
    Razlika.jpg
    72.2 KB · Pregleda: 46
:d prijatelju to znam ali zashto neke imaju strelice koje ukazuju na reciklazu a druge nemaju? kakve to ima veze? at top mi se sam jednom dopunio :trust: kako to

Jednostavno takve ih dobijah kao nagradu, i meni se desavalo da kao nagradu dobijem neku moc koja je skoro potrosena.:p

I ne bi trebalo da moze sami da se dopunjavaju, da nisi dobio isti top!?

Poslednja izmena:
NP, samo ovih dana bas slabo igramo...

E, da li iko zna kako se desi da nestane herojska jedinica :/? Kupio sam neki flamer halftruck, igrao 2 partije sa njim, i kad sam krenuo da ga dopunum, uopste ga nije bilo u slotu! Neki bug, ili...

E, da li iko zna kako se desi da nestane herojska jedinica :/? Kupio sam neki flamer halftruck, igrao 2 partije sa njim, i kad sam krenuo da ga dopunum, uopste ga nije bilo u slotu! Neki bug, ili...

Meni se ovo nije desilo do sad, da mi nestane neki heroj, al zato mi se desavalo da mi se dopune za bonuse malo izbaguju, tipa neki se potrose, neki se ne potrose, totalno nevezao dal ih kortisim ili ne, taj deo im jos uvek izgleda baguje.

Nego cisto da vas pitam, kada vam neki team member ode, zameni ga AI, e sad meni se uvek desavalo da ga zameni Normal Computer i naravno razbijunas jer Normal slabo igra, a desavalo mi se nekoliko puta da kad ode neko iz protivnickog zameni ga Hard Comp pa nas razbiju ni krivi ni duzni. Pa me zanima, dal znate na osnovu cega to zavisi?

Хмм и мени се дешавало да се комп другачије понаша.

У ритејл COH-u, комп је слушао пингове играча, типа заузми ово, нападни оно.

Можда може и у COHO-u...

Хмм и мени се дешавало да се комп другачије понаша.

У ритејл COH-u, комп је слушао пингове играча, типа заузми ово, нападни оно.

Можда може и у COHO-u...

Mislim da i ovde ima naredi, al nisam siguran, 2x je 100% preuzimao Hard Copm, jer sam gledao replay. Vidim kojom brzinom izvodi jedinice i kako me uvek napada na nebranjenoj strani i lagano me sabijao do baze, dok je igrac koji je igrao, napravio 2 snajper i samo mu davao podrsku.

Имају пингови ал не знам да ли утичу на комп.

Комп је глуп, он нема друге тактике до стихијског напада, тежи нивои АИ ја имају само јаче једнице и више ресурса.

Hehe, ne mogu da verujem koliko malo interesovanje na forumu za ovako genijalnu igru.
Ne znam da li igrate, ali u poslednje vreme mi se cini da Ameri malo cheat-uju. Neke jedinice prebrzo regrutuju, primera radi ja jedva napravio Volks-e a on vec izveo mortare i gadja me njima. A ima neki Tobdzija (igra kao nacista) koji na chat-u uvek pita oces li neki hack za Amere, pa predpostavljam da je to to... da li je moguce, ili tripujem. A desava mi se najcesce kad mi kaze easy match da me neko osuri i izuje iz cipela, dok mi je na balanced ili chalenging match ishod pola-pola.

Takodje me zanima kako bi ja mogao da u Srbiji u BG-u dodjem do CoHO cash-a? Kupio bi one suply bonuse, posto od kada sam presao kampanju kuburim opasno sa suply-om. Gledao sam u Game-s u na sajtu nemaju Game card-ova, ne znam gde bi jos moglo biti. Ako bi mi neko ko ima tu kreditnu karticu hteo kupiti nek me kontaktira na PM, bio bih mu jako zahvalan (iz BG-a naravno, ja bi to refundiro licno u kešu, a plus bi i imao 200-300 din za trud - za pivo ;) )

Hehe, ne mogu da verujem koliko malo interesovanje na forumu za ovako genijalnu igru.
Ne znam da li igrate, ali u poslednje vreme mi se cini da Ameri malo cheat-uju. Neke jedinice prebrzo regrutuju, primera radi ja jedva napravio Volks-e a on vec izveo mortare i gadja me njima. A ima neki Tobdzija (igra kao nacista) koji na chat-u uvek pita oces li neki hack za Amere, pa predpostavljam da je to to... da li je moguce, ili tripujem. A desava mi se najcesce kad mi kaze easy match da me neko osuri i izuje iz cipela, dok mi je na balanced ili chalenging match ishod pola-pola.

Igra je stvarno genijalna i zarazna. Do sada nije mi se desilo da poslumnjam da neko cheat-uje, jer nigde nisam uocio neku toliku prednost. Ameri na pocetku biraju izmedju 2 gradjevine, u Barakama se prave Rifle i Jeep, a u WSC Snipwer, MG i Mortar, tako da ako amer krene sa WSC prva jedinica moze da mu bude mortar, tako da nije bilo Cheata :)
Kad naletis na prvu jedinicu kod amera odmah mozes da vidis sa cim je krenuo i da na osnovu toga pravis strategiju, naravno zavisi i od mape.

Matching po meni jos uvek ne radi kako treba, desavalo mi se da i da gubim od navodno mnogo slabijih i da lagano dobijam navodno teze protivnike. Po meni je najgora stvar kad recimo nekog pocetnika stavi da igra protiv iskusnijeg igraca, toliko ih brzo sabijemo da mi je zao :) , a moze i da ih obeshrabri pa batale igru.

Skoro sam poceo da igram i imam dva pitanja. Da li Army Items imaju efekta na heroje ili sluze samo za obicne jedinice? Na primer imam Army Item za Jeep jedinicu "Acceleration is increased by 30%", kod Jeep heroja ne vidim da to pise na onim malim kvadratima kao kada napravim "obicnog" Jeep-a?

I interesuje me kako se lvl-uje eng heroj? Napravio sam ga desetak puta i xp bar na nuli?

Army Items - nemaju efekta na heroje samo na jedinice
engineer heroji se leveluju u borbi, opremi ih bacacima plamena i salji u borbu, mada ih onda moras paziti

Ne uticu na heroje, samo na obicne jedinice. Heroji leveluju kada ubijaju protivnicke jedinice. Pise ti u opisu kakav je leveling speed (slow, average, fast). Recimo inzinjere najlakse levelujes postavljanjem mina, tada dobijaju vise exp zato sto ubijaju jace jedinice...

Advanced Defenses Eng heroj nema mogucnost upgradea flejmera. Ne znam za onog drugog repair heroja...

Taman sam se zarazio kad ono... :zgran:

Company of Heroes Online Beta Closing 03/31
Tue, 02/01/2011 - 08:48 AM | by Thunder

On behalf of the entire Company of Heroes team, we want to thank everyone for participating in the Company of Heroes Online Open Beta program. After an exciting period of operating and testing, we will be closing Open Beta on March 31, 2011 to evaluate the next steps for the Company of Heroes series. As of today, you can no longer purchase COHO Cash from the website, but you will be able to spend any purchased COHO Cash in the game until March 31, 2011. We will also honor any COHO Cash Card redemptions on the website until March 1, 2011. For additional information regarding COHO Open Beta, visit the FAQ section.

wtf, pa dobro zavrsavaju betu sto ne najavljuju ono zavrsetak testiranja i zvanican izlazak igre :)

ili sto ne najave coh2 :p

edit: ONU U STVARI UKIDAJU COHO OD 31. MARTA.... wtf ? igra nije ni izasla

Poslednja izmena:
Бар су нешто паметно извукли из свега овога а то су печеви за COH. Сад ће велики део играча да се прелије у COH, поготово са овом понудом за COH Gold за 4 долара.

COH би сад требало да је друга игра после свих нових печева.

To je fora, koliko sam shvatio odustaju od projekta! Ono sto je interesantno takodje je da igra ima mogucnost kupovine Cash itema koje su neki verovatno pazarili i moci ce da ih koriste do 31. marta. LOL. Inace u ponudi je za sve one koji su se registrovali pre prvog februara COH Gold Edition (CoH i CoH Opposing Fronts ) po ceni od 4.99$.

Nadam se da ovo znači da će se fokusirati na neke druge franšize...

Homeworld 3

Vrh Dno