Šta je novo?

Company of Heroes Online

Igra se svodi na kontriranje jedinica i ko se bolje snađe taj skoro uvek i pobedi.

To je upravo ono sto krasi dobre strategije uz dobar sistem resursa i izvidjanja.

Moracu da instaliram jos jedan windows, na ovom nikako da mi proradi igra :(

Није само оптимална контра, тактика је ипак императив.

Из мог искуства најбољи играчи су они који имају план за сваку ситуацију и могу довољно брзо да размишљају да примене тактику у одређеном тренутку.

Е сад у овој онлајн верзији хероји и остала чуда доста дрмају баланс.

Naravno da drmaju pogotuvo gladijatori i slichne jedinice koje su superiorne u odnosu na ostale ;)

Naravno da drmaju pogotuvo gladijatori i slichne jedinice koje su superiorne u odnosu na ostale ;)

Po meni balans je skoro ok, ako su igraci istog nivoa, jer onda imate slicne heroje, medjutim desi se da me igra namesti sa nekom igracem koji ima dosta veci lvl, e onda je to problem. Ja bio 23lvl amer on skoro 50lvl svaba, izvadio covek neke Volkse koje uopste ne padaju na supperession, pa mi pretrci mg, dodje mu sa ledja i pobije ih. E to je vec problem, jer u ranoj fazi nisam mogao nikako da mu pariram.

:mad::mad::mad: RESETOVALE SE SPOSOBNOSTI!!!!!!!!!! i to sam primetio tek kada sa krenuo partiju :crash: mogu vam reci da je *******o igrati bez njih

:trust: kada je vec tako molio bih iskusnije igrache koji imaju komandire nemce koji su odabrali odbranu da me posavetuju kako da rasporedim bodove koje igrom sluchaja imam oko 20-tak. uzeo sam "contracted reinforcements" i gurao privu liniju (bunkeri) zakljuchno sa FLAK 88. ostalo je josh:
- For the Fatherland
- Reactive Artillry
- Entrench Position
- Aggressive Defense
- Area Heal
- Fatherland Ambush
- Recoup Losses

Da li neko zna: da li Armi items utichu na heroes items? ili samo na obichne jedinice? :eyebrows:

Jel COH online i dalje beta??

Uzeo sam da igram amerikance, čisto promene radi i mogu reći da sam posle 5-6 partija potpuno odlepio. Prvo match making sistem je ****** neviđeno, pošto se u svim partijama u suprotnom timu bili mnoogo jači igrači, a većina američkih igrača su noobovi neopevani. Takođe sa početničkim amerom možeš samo da ga duv** kada igraš protiv jačeg švabe koji ti stalno dovodi nadrkane herojske jedinice. Američka pešadije je osetno slabija i jedino na šta amer može da igra je brzo rokanje sa stalnim zaobilaženjem neprijateljskih pozicija. U 4 partije sam se dobro držao, ali su moje sapatnike oprali samo tako, dok su i mene u preostale dve odvalili bez po muke.

Tek posle patcha niko vise nece igrati sa amerima hahahhaha. Pogledaj koji je odnos kada startujes igru. Upropastili su igru.

Tek posle patcha niko vise nece igrati sa amerima hahahhaha. Pogledaj koji je odnos kada startujes igru. Upropastili su igru.

Trenutno izgleda da stvarno su svabe u maloj prednosti. Juce sam igrao 4 partije kao svaba i score mi je 3 pobede i jedan poraz.

Tu gde sam izgubio pisalo je da su mnogo veci lvl od nas, kao 30lvl Teror na mene se nameracio 50lvl Infranty i odrao me, sa herojima.

Zato sam ostale kao 11lvl Def Svaba drao mnogo jace Amere od sebe, nisu mogli da mi pridju od bunkera i minobacaca :eyebrows:

Generalno kada se Shvaba dokopa jačih tenkova, tu je kraj partije. Jednom mi je lik uparkirao King Tiger-a ispred baze i to je bilo to. Pored njega par pešadija da ga štite i doviđenja. Nema šanse da ga uništiš. Jedino da imaš 5 drugih tenkova pa udri, ali ovako ....

Nekako sam bio u ubedjenju da svi srbi igraju sa shvabama :D Situacija je katastrofalna sto se tice amera, mnogo ih je malo iz nekog razloga..

Руку на срце са Америма је доста лакше играти, не треба ти нека мозголомећа тактика... само раш раш раш, има их у хордама тако и ако се зајебеш није фрка.

Igram i Shvabe i Amere. Da bi bio dobar igrač moraš obe strane da poznaješ.

Mozda neki ne znaju, iako sama igra nema Replay iliti pregled partije, poslednju odigranu igru mozete pregledati sa CoHO Replay Launcher-om...

download:
http://www.chalicegames.com/ReplayLauncher.exe

tutorial:
http://www.youtube.com/watch?v=IjXhw7-SiRU

Did you know? CoHO has replays! And now you can view them with ease using the new CoHO Replay Launcher!

How does it work? Simple! It's a standalone application - just run it from anywhere and it should show you a list of all the replay files in your CoHO playback directory. Double-click one of them to launch it.

If you would like to provide additional arguments with your replay, such as -window or -multiple_instances, simply type the arguments in the textfield before launching. All arguments are completely optional.

You can even associate .rec files with it though Windows, which will allow you to launch replays by simply double-clicking them within Windows explorer.

By default, CoHO stores its replay files in as:

C:\Users\<your>\Documents\My Games\Company of Heroes Online\playback\temp.rec</your>

Between games, you can go rename temp.rec to something else to prevent it from being overwritten by your next game. Alternatively, you can change the line:

* PostGameBehavior = skippostgamestats

to

* PostGameBehavior = showpostgamestats

in your RelicCoHO.module file in order to enable the post-game stats screen. This screen, which shows up after each game, has a handy "Save Replay" button on it, which will make it a bit easier to manage your replay files.

Burazer i ja smo otkinuli nivo 35 amere i to sa zakasnjenjem od 1min posto sam isao po pivce, bio mi rodja. Toliko o patch-u i snazi amera koji samo spamom mogu nesto vise da urade i to samo oni pro ograči. Upropastili su igru, a i BF2 Vietnam je izasao tako da zapostavljam ovo za sada:)

Ok, uspeo sam da dobijem zadnjih 5 od 6 partija sa amerima. Ono što sam uočio kao nedostatak amerikanaca u početku je jako slaba osnovna pešadija i neophodni odabir između barracks-a i weapon support centra. Trenutno sam 14 lvl i sve se preokrenulo kada sam nabudžio combat engineers i rangere. Za razliku od obične pešadije za koju moraš da razvijaš i bombe i sticky bombs, nabudženi combat eng ima sve to u startu + može da gradi sva utvrđenja, a i artiljeriju koja kida poprilično.

Jedinice gradim po sledećem redosledu:
1) Engineer x 4 kom - sa 3-ćim gradim weapon support centar
2) Herojski HMG team (košta 200 umesto 240)
3) Snajperista
4) Mortar team

Uglavnom tada dostignem 3 nivo exp-a, pa mogu da pozivam combat engineers-e i rangers-e. Od tada nemam potrebe za drugim pešadijama osim za po kojim snajperistom za izviđanje i zaštitu od protivničkih snajpera.

Jedinice gradim po sledećem redosledu:
1) Engineer x 4 kom - sa 3-ćim gradim weapon support centar
2) Herojski HMG team (košta 200 umesto 240)
3) Snajperista
4) Mortar team

Ja slicno startujem samo zavisi od mape koliko mi inzenjerca na pocetku treba.
Snajper pod obavezno, odlican je na pocetku, a kasnije kao izvidjac.

Sinoc smo kao ameri jedva, posle sat i nesto borbe 3x3, pobedili. Spamovao sam Rangere koliko sam god mogao, samo zovem i bacam u borbu, nema povlacenja :)

Al kad vidim Ostvind, muka me vata, znaci satire pesadiju samo tako. Dok mu pridjem nema mo pola pesadije :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno