Šta je novo?

Company of Heroes, ima da owna!

COH u multiplayeru sa modom 1.3 je odličan, populacija 200/200 :smoke:

Poslednja izmena:
Mozda ja nisam provalio ali meni nedostaje pauza u igri, jer kad pocnu da stizu sa svih strana tesko je to propratiti pa nastaje kurslus, tako da bi pauza bila skros dobra da mozes da pratis na vise strana odjednom.

pa ima pauza... na pause tasteru :)

glup sam, jel kad se pauzira moze da se daju komande i otalo?
Nemogu sad da proverim.

koliko sam ja primetio moze...mrzi me sad da proveravam

Patch

Meni se iogrica iskljucuje redovno. Jel ima neki Patch da se skine, i jel moze da se pauzira a da mogu da izdajem komande?

imash patch, idi na sajt proizvodjaca...

pauziras igricu sa "space" i mozes tada da izdajes komande...

I meni iskace greska posle par minuta igranja, a imam1.2 patch...

probajte najnovije drajvere za graficku.. .smanjite details na nize vrednosti..

Imam 91.47, sertifikovane, a igram na setovanjima koja su prosla test... oko 57 FPS prosek...

Probacu da smanjim detalje, u svakom slucaju...

I meni je izasla iz igre ....91.47 drivere....skinut 1.2 patch....ne znam zasto....

Da li je jos neko imao problem? Mozda su drajveri u pitanju? Moze pomoc, igrica je extra, pogotovo sto mi radi na high bez problema...

Meni nije nijednom izasla iz igre sa tim drajerima. Imam 6600GT AGP. Doduse, nisam siguran da imam ijedan patch.

Presao kampanju meni je jednom pukla a igrao sam je duuugo odlicna igra bez patch-a

Meni je pucala samo kada su latencije na memoriji bile malko jace zategnute.Kad su na default, igra je bila skroz stabilna.

to te nešto opasno baguje.
ja sam je terao na P4 3Ghz, 1GB rama, i X300 grafikom, i sve to bez bagova. sada je teram na high sa GB GF7900GT, i to šljaka maksimalno

Играм је већ пар седмица и није ми пукла нити једном. Иначе на 70% подешавања све ради глатко и на 512 рама мада је систем увијек у савршеном стању.

Meni grafika brljavi nenormalno. Imam 7600gs MSI graficku i bartona 2500+(@2200MHz) i 1,5GB rama

evo slika:
http://img242.imageshack.us/img242/6312/cohbrukaay8.jpg

Sta da radim? Milsim da su mi drajveri najnoviji i cak sam skinuo neki patch sa neta za COH ali posle nisam mogao ni da je pokrem

Pazi ja imam istu tu graficku, 1 Gb rama i sempron 2800+ a igra mi radi ko zmaj. Imas li problema sa drugim igrama? Mozda je graficka karta neispravna.

probao sam Brothers in Arms i Half Life 2 Episode One i rade mi savrseno, imam i 3700 poena u 3DMark05. Ne znam, probacu neke novije igre kao FEAR ili PREY , koje sam inace pre 2 meseca igao na istoj grafickoj i radile su extra, ali onda je i COH radio super, nego se odjednom zablesavio i nece nikako da radi noramalno. Cak sam reinstalirao system i opet isto. Sad da li je to do graficke, ili do drajvera ili do verzije igre, nisam pametan :(

Imam instaliran AutoPatcher iz Digital magazina. Ne znam da li neko koristi jos taj program i da li je nekome pravio probleme?

Ne znam, probacu neke novije igre kao FEAR ili PREY , koje sam inace pre 2 meseca igao na istoj grafickoj i radile su extra, ali onda je i COH radio super, nego se odjednom zablesavio i nece nikako da radi noramalno.

Mislim da ti se odgovor krije u ovome sto si napisao. Sam si rekao da je radilo ranije kako treba, reinstalirao si sistem i opet isto. Cini mi se da je ipak do graficke, reinstalacija bi sigurno resila problem da je drugacije, ne verujem da su upitanju drajveri, jer ti ni na pocetku onda igra ne bi radila kako treba. Ponavljam jos jednom imam isto MSI 7600 gs koju sam kupio letos, skinuo nove drajvere i od tad nisam nista menjao, a COH mi radi ko zmaj :D

Hvala na sugestijama. Probacu sa drugim drajverima i na drugim igrama kako se ponasa grafika pa vam se javljam kasnije

skirmish

Poceo sam da igram coh,odigrao sam par skirmish partija i prve dve misije kampanje,igra mi se veoma svidja kako graficki,tako zanimljivim idejama i gameplay-om.Kampanja je lepo uradjena ali meni je najzanimljive kod ovakvih igara igrati skirmish,a tu nastaje problem.Na normal levelu 1na1 protiv kompa jako se mucim i jos nisam uspeo da pobedim,moze neko da mi da par saveta?Trudim se da zauzmem sto veci deo teritorije ali nema sanse duze vremena da ga zadrzim.Uvek nadju neki cudan put i pridju gde sam najranjiviji,i stalno prave one male golijate(nemam pojma kako da ih ja napravim) koji jure pravo ka bazi,mogu zamisliti kako je na najtezem nivou...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno