Šta je novo?

Command & Conquer Generals 2

-buhaha, mozga bez...

S kim god da sam pričao na temu dobrih starih igara, posle par naslova bi spomenuo i Generale. Bukvalno bacaju kovčeg krcat blagom na dno okeana.

"Wherever possible, we are working to help these talented people find other opportunities within EA." da da....

Sve iz C&C svijeta sam do sad igrao osim ove Alpha verzije, RA2 i Generals:ZH su mi najbolji + kad se tu ubaci koji mod tipa Shockvawe ili jos bolja Contra, igra postaje cudo od RTS-a. Sta se desava sa EA ne znam ali ponasaju se kao debelo razmazeno deriste, jos od Westwooda...

Žalosno ako se gleda na Generals kao ime i na EA kako za****vaju ljude i ne znaju ni sami šta hoće. Što se tiče ovog projekta i treba ga prekinuti, igrao sam closed alpha i konstatujem da je djubre.

Poslednja izmena:
citam po netu u glavnom kazu ljudi koji su igrali ovu alphu da je tesko djubre bilo
mislim f2p(p2w) ?!?

Kako god, mogli su da prodaju IP i studio nekome, na primer Wargamingu. Bolje nego što su ih otpustili. Od kako su kupili Westwood, trude se da unište taj legendarni studio i konačno su uspeli u tome.

citam po netu u glavnom kazu ljudi koji su igrali ovu alphu da je tesko djubre bilo
mislim f2p(p2w) ?!?

Iako i ja smatram Generale i Zero Hour jednom od najboljih RTS igara ikada (uz Red alert 1 & 2), dobro je da ovo nisu ni napravili. Svi kazu da je igra bila masivan pay 2 win.

A skirmish kakav je bio ?

Totalni fail. I neka su je ugasili onda.

E sad ce valjda da naprave box verziju igre,a ne da se glupiraju sa Free to play naslovom.

A i bio bi red da Starcraft 2 dobije konkurenciju...Vec godinama nema dobrih RTS igara.

A onoliko dobrih periferija napravljeno od strane poznatih proizvodjaca u duhu rts-a ... Greota da propadne :

E sad ce valjda da naprave box verziju igre,a ne da se glupiraju sa Free to play naslovom.

Ko će da je napravi? Igra možda jeste bila krš ali za F2P politiku je odgovoran jedino i isključivo EA. Svaka EA F2P igra ima užasne penale za free igrače, pa nije valjda zavera od strane svih developera na nivou kompanije? Naravno da bord akcionara i top menadžeri odlučuju o tim stvarima.

Jedini koji treba da propadnu jesu Electronic Arts i njihovo rukovodstvo a da svi studiji koji su pod njihovom okrilju ponovo postanu nezavisni.

"Your feedback from the alpha trial is clear: We are not making the game you want to play," a rep for developer Victory Games wrote in a blog post published this afternoon. "That is why, after much difficult deliberation, we have decided to cease production of this version of the game."

lazljiva bagra. Kao da se ne moze promeniti alfa verzija igre, pa "ne pravimo igru kakvu zelite". Onda napravite kakvu zelimo, u alfi je, nije urezana u kamenu
nego verovatno su izracunali da im f2p nece doneti dovoljno zelenog. Niko ne voli pare vise od njih

Pa i bolje sto je ne prave - zamislite koliko biste vremena potrosili na igranje, a ovako cete raditi nesto korisno :d

Cudno kako nisu otkazali Red Alert 3 i 4, a ovo sasekli u korenu. Dzabe im izgovori kad je ocigledno o cemu se radi.

Cek, ček Red Alert 4 je u izradi :trust: ... ja sam mislio da je Command & Conquer 4: Tiberian Twilight maximalno unakaženje serijala i najveće smeće softvera koji EA može da isporuči, a oni hoće da naprave još veće !
Sa razlogom ovo kažem je i RA3 je bio solidan crap.

Više para bi zaradili kad bi prodali IP nekom drugom. :d

Ko će da je napravi? Igra možda jeste bila krš ali za F2P politiku je odgovoran jedino i isključivo EA. Svaka EA F2P igra ima užasne penale za free igrače, pa nije valjda zavera od strane svih developera na nivou kompanije? Naravno da bord akcionara i top menadžeri odlučuju o tim stvarima.

Jedini koji treba da propadnu jesu Electronic Arts i njihovo rukovodstvo a da svi studiji koji su pod njihovom okrilju ponovo postanu nezavisni.

EA je jos od cim city-ja povukla par dobrih poteza,pocev od besplatne igre za sve koji su kupili cim city i nisu mogli da igraju.
Mislim da ponovo postaju gamer-friendly,i u skladu sa tim su povukli ovaj FTP naslov koji su igrači kritikovali u alfi. Mislim da je ovo dobar potez.

Mateja90, otkad je nadoknada kupcima usled nedostatka servisa za igranje nesto sto nije podrazumevano? To uopste nije dobar potez, nego treba da bude zakonski-primoran potez posto su goveda, da prostite. Mozes li da navedes jos jedan primer gde je EA "gamer-friendly" ponovo? Ne racunam ovo sa C&C Generals 2, posto je ocigledno otkazano zato sto im F2P sistem nije bio dobro isplaniran. Nista ih nije sprecavalo da ugase katastrofu od Red Alert 3 i novih C&C, tako da ne treba biti u zabludi zasto je ovo otkazano.

Ma de ces da pravis RTS u F2P sistemu...box igra, multi i skirmish bar da uzmu pare na staru slavu, ovako propast.

Mateja90, otkad je nadoknada kupcima usled nedostatka servisa za igranje nesto sto nije podrazumevano? To uopste nije dobar potez, nego treba da bude zakonski-primoran potez posto su goveda, da prostite. Mozes li da navedes jos jedan primer gde je EA "gamer-friendly" ponovo? Ne racunam ovo sa C&C Generals 2, posto je ocigledno otkazano zato sto im F2P sistem nije bio dobro isplaniran. Nista ih nije sprecavalo da ugase katastrofu od Red Alert 3 i novih C&C, tako da ne treba biti u zabludi zasto je ovo otkazano.

Ne mislim da su imali ikakvu obavezu jer Sim city nije mogao da se igra oprilike dve nedelje,a ne vecno,i jos ti daju besplatno igru koja vredi 60$.
Koliko puta nisam mogao da igram wow zbog održavanja servisa ili svakakvih gluposti,nikad mi nisu ni sat nadoknadili.
Śto se tiče drugih poteza:
-ukidanje online pass
-kad kupis igru preko origina mozes da je vratis u roku od 7 dana ili 2 od kad je aktiviras
-sve boji popusti na originu

Bilo je jos par al se ne sećam

Ne mislis da su imali ikakvu obavezu da osposobe normalan rad igre posle njenog launcha? Jel' ti ozbiljno? Inace, mogu da nadjem bar mesec i 14-15 dana koje sam dobio besplatne igranjem WoWa u toku 6 godina, daleko od toga da Blizzard nikad nije nadoknadjivao.

- Sta znaci ukidanje online passa?
- Ovo je apsolutno jedina stvar koja ide na ruku kupcima i to su bili primorani, ironicno, Sim City slucajem
- Popusti su im jos uvek u 90% slucajeva katastrofalni

Navedi jedan RTS naslov koji je to uspeo da odradi.

Ne mislis da su imali ikakvu obavezu da osposobe normalan rad igre posle njenog launcha? Jel' ti ozbiljno? Inace, mogu da nadjem bar mesec i 14-15 dana koje sam dobio besplatne igranjem WoWa u toku 6 godina, daleko od toga da Blizzard nikad nije nadoknadjivao.

- Sta znaci ukidanje online passa?
- Ovo je apsolutno jedina stvar koja ide na ruku kupcima i to su bili primorani, ironicno, Sim City slucajem
- Popusti su im jos uvek u 90% slucajeva katastrofalni

Normalno da su imali obavezu da osposobe normalan rad igre,ali da ti daju jos jednu igru besplatno,to je izraz dobre volje.I jos su davali dobre igre poput Mass Effect,Dead space 3....

Ali necu dalje da ulazim u diskusiju,poenta je da je dobro sto su ukinuli ovaj FTP naslov jer su poslusali savete onih koji su igrali alfu,i da je to + za EA.

Bilo bi dobro da zavrse nove generale, pa i neka mora igrica da se kupi. Ali neka ima sp,mp i skirmish... Iskreno, to bi bila jedina igrica koju bih kupio.. Volim generale i mislim da bi mnogo ljudi kupilo tu igricu i igralo duzi vremenski period...

Da me neko pogresni ne shvati, iskreno mislim da je F2P jedini nacin da se RTS igre vrate staroj slavi, ali niko nije odradio niti izgleda da planira da odradi kako treba. Da Blizzard kompaniju ne vodi Activision, mogli bi da ponovo budu ime broj jedan u eSports sa Starcraftom, samo da ubace microtransactions u igru i da izbace nenormalne cene koje drze godinama posle izlaska. Vecina bi se trebala ugledati na to kako Riot Games posluje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno