Šta je novo?

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

umesto što su se zahebavali sa ovom igrom bolje da su napravili Generals 2. meni je generals i zero hour i dalje ne prevaziđen

I nije bas toliko losa, ali ne svidja mi se nesto posebno...

Svidja mi se shto su jedinice krupne i lepo se vide, mogu se razlikovati...

Presao kampanju za oko 3h tako sto samo selektujes sve jedinice i ides...... ovo je katastrofalno. Mora da je bio potreban aktivan trud i napor da ovoliko zaseres serijal. Da ne pricamo daje naravno kraj OPET nedorecen, sve ostalo neobjasnjeno. Uzas....

Instalirao, uzeo lek, igrao, ne pamti misije. sva sreca pa save game radi... mada ne verujem da ce da mi treba u skorije vreme... :/
mislim da cu da nadjem C&C: Red Alert 2 i Yuri's Revenge medju diskovima, pa da se malo prisetim dobre igre.

Necu da sudim prerano jer josh nisma igrao igru, samo sam odgledao malo... Prethodni naslovi Tiberium Wars-a (svi do jednog) su mi se svideli, ali ovaj... Neshto nisam optimista... :(

Posle 2 sata igranja evo i utisaka:
Igra je S****!!!
Nema baze, ima 3 razlichita MCV-a (moguce je imati istovremenio samo jedan) u kojima se proizvode razlichite jedinice ili gradjevine koje budu neupotrbljive prilikom zamene MCV-a... Znachi moguce je uzeti Defencive MCV, izgraditi bunkere i topove i kada zamenimo taj MCV sa Offensive MCV-em, oni prestaju sa radom...
Najveca glupost je ogranichavanje broja jedinica... Prichu i one filmice nisam ni hteo da gledam jer verujem da je previshe plitka, povrshna...

Sledi uninstall na keca... :D

igra je smesna :( uradjena je kao budjavi ra3.jedinice so kao iz stripa.uokvirene su debelom linijom u boji. gledam onog avatara izgleda kao civiluk.definitivno je cnc3 za klasu bolji od ovog smeca.

Moze li neko da mi kaze koliko misija ima? Neshto mi je mnogo kratka igra (na srecu) :)

Ima par uvodnih misija, zatim imash da birash da li cesh da pratish nod ili gdi (ja sam izabrao GDI) preshao nekih 10 misija recimo i to je to... Kraj... Zatim u mission meniju ima da s eizabere kao nod da igram ali ima samo neka pre-order-neshto misija i to je to... da li moram da igram opet tih nekolko uvodnih misija da bih doshao do izbora za GDI ili NOD?

Da li se neko seca koja je zadnja misija sa GDI-em?

tesko da se neko seca. sumnjam da ima nekoga ko je izdrzao do kraja :D

Ma nije ni bitno vishe. obrisao sam igru...

Ako se dobro secam svi C&C naslovi do sada su imali expansione, da li ce i za ovaj fijasko smeti da ga naprave?

Ej ljudi na 3. nivou mi samo nestane slika! Instaliran je "lek", al igra mi stalno "pukne" na 3. nivou (nekad na početku nekad posle mal igranja, jel se to nekom dešavalo? Mada kolko vidim po reakcijama ne vredi se upuštati u igranje....

Meni nije ni jednom pukla... Ali da sam imao bilo kakav problem verovatno se ne bih ni malo potrudio da ga reshim jer igra to ne zasluzuje... ;)

Heheheh pa predpostavio sam pošto čitam post zadnjih par strana... Međutim uspeo sam da nađem pravi lek, offline patcher koji sam imao nije izgleda dobro odrađivao posao tako da mi sada radi ok. Ja sam uglavnom igrao Red Alčrt serijal mada mi ovo na medium noviou težine izgleda stvarno nebulozno lako...

Jel ovo liči na Wrath of Kane? Mislim nisu koristili fore iz RA3?
Prošle godine mi "pozlilo" od razočarenja kad sam video na šta je ličio...
Ovo mi daje zadnju nadu za C and C franšizu ...

Kako srece da lici na Kane's Wrath.

Tek ces sad da vidis sta znaci razocarenje....

Nazad
Vrh Dno