Šta je novo?

Command & Conquer 3: Kane's Wrath

Slucajno sam obrisao "setup.bat" fajl u onoj skullptura verziji.

Ajd' molim vas neka neko okaci, samo par kilobajta ima.

Hvala u napred. ; )

Poslednja izmena:
predjoh veceras kampanju :( nekako mi proletelo a i kraj je neocekivano glup

Koliko bagova,ovo je strasno!
Jeste primetili koliki damage pravi BlackHand Purifier sa vatrom na tenkove? Ubija sve sto mu pridje za manje od sekunde! Takodje,Scrin Devastator warship isto na tenkove.U Tiberium Warsu je bio good vs infantry,structures.Sad isto tako pise i isto kosta a sabija i tenkove-bag rekao bih.Kao i drugi brojni bagovi tehnicke prirode,imam osecaj kao da nisu ni testirali igru.
Patch mora jako brzo da izadje i resi sve to.

Znaci da sacekam sa igranjem iste da se nebih razocarao?!

Ne moras da cekas,igra je odlicna.
Patch ce izaci sigurno i to ne jedan.Originalni C&C3 Tiberium wars je doziveo brojne patch-eve ne samo za ispravljanje bagova vec i za balansiranje.
Igra je sada zaokruzen i zreo RTS i mislim da ce biti voma popularna u multiplejeru.

Ne moras da cekas,igra je odlicna.
Patch ce izaci sigurno i to ne jedan.Originalni C&C3 Tiberium wars je doziveo brojne patch-eve ne samo za ispravljanje bagova vec i za balansiranje.
Igra je sada zaokruzen i zreo RTS i mislim da ce biti voma popularna u multiplejeru.

Da, patchevi za TW su uglavnom bili za balansiranje igre. Tacno 9 patcheva je izaslo do sada, a novi je bio najavljen. Kane's Wrath je i sada odlicna igra, uglavnom izbalansirana korektno (sem vec navedenih propusta) i treba joj samo jos "poliranje", odn. par patcheva i to je to.

Mislim da su neke pod-rase bespotrebno ojadjene.Na primer:

-Black Hand:eek:slanjaju se na vatru,a napustili su stealth tehnologiju i samim tim izgubili dosta jedinica:stealth tank,vertigo bomber,shadow team,spectar nije nevidljiv itd.Ovde mi nije jasno zbog cega su izgubili Venoma.Ne spada u stealth jednice a to sto nemaju laser upgrade moze da se resi tako sto bi i venoma uvrstili u particle beam upgrade(slicno kao kod Marked of Kane).
S druge strane Marked of kane nema neki veliki drawback-nemaju flame tank,black hand...
-Steel Talons:slicno kao i black hand,nejasno je zasto su im skinuli zone troopere kad su oni naoruzani rail gunovima na koje se Steel talons i oslanjaju.Mislim da bi cak trebali da dolaze sa prvim cinom.Dalje, titan je apsolutno isti kao i predator tank koga zamenjuje a skuplji je za 200 kredita.Wolverine kosta dosta a brzo gine.Nepostojanje sonic tureta ne moze da se nadoknadi upgradeom obicnog tureta sa railom.Rail upgrade kosta previse(5000,mislim da ne sme vise od 3000).Nemaju ni jednu advanced pesadiju.
Slicno je i ovde ZOCOM nema veci drawback-nemaju rail upgrade,juggernauta..

Ima tu jos stvari koje smatram da nisu izbalansirene(izmedju ostalom one koje sam naveo u prethodnom postu).Npr. MARV prolazi kroz tiberium i automatski harvestuje ceo-mislim da bi trebao makar da trosi vreme pri harvestovanju kao i obican harvester(naravno,ne mora da ga vraca u rafineriju :) ).

Poslednja izmena:
Imali neko crack za ovu igricu ,meni ostecen cd pa ne mogu da ga iskopiram .

Predivna igra!
Jos neke izmene koje bih uveo u patchu: :)
-Firehawk-pise good vs. structures,vehicles,airplane - tenkovima ne skida nista
-Vertigo bomber - pise samo good vs. structures a ubija i tenkove.
-Spectar mislim da je previse jeftin.Ako ga uporedimo sa Juggernautom,imamo:
-Spectar je nevidljiv,ima veci range i duplo manje helta.Damage ima veci Jaggernaut ako racunamo da metu pogode sva tri 'metka',ali onda Spectar ima veci splash,tako da moze da se kaze da su tu negde po ovome.Jaggernaut moze da se koristi i u standardnom kombatu a ne samo za bombardovanje jer moze da puca i neposredno pored sebe i mnogo brze mu 'metak' dolece do cilja.I konacno Jaggernaut skuplji za 1000 kredita-mnogo velika razlika.

Krenuo sam da igram kampanju. Ok je za sada. Kao i uvek mana je pathfinding ali dobro de to je normalno za C&C ;)

I am a member of Brotherhood of Nod. :-devil-:

Poslednja izmena:
@MagicMaster: Jel' "skulptura" izdanje?

Ovo je bolje od originala jer bar igras kao nod a ne kao gej amer :)

I da black hand i purifieri ( upgrejdovani avatar sa unapredjenim flamesom ) boga oca gazi !

Poslednja izmena:
Obrnuo igru. Dobra je! Jedino kraj nije bas, tj. ostavlja se za nastavak...
Ameri stvarno smaraju, uvek sam gotivio vise crvendace :smoke: ali mnogo su mi gotivni mamut tenkovi.

Poslednja izmena:
i ja sam presao TW i KW i kampanje su zanimljive.
za nod imam zamerku sto nemaju nacin(ili ja nisam nasao) da osvetle napu.
npr. dogadja mi se da u skirmisu ustane jedna zgrada od neprijatelje i da je trazim dugo.desavalo se cak da je i nenedjem. u igru je trebalo ubaciti da moze da se osvetli mapa bar na par sekundi ili neku drugu foru da nemoram da bavuljam po mapi trazeci zaostalu zgradu:(
nego jel izasao patch za KW.ako moze neki link do njega jer ja nemogu da nadjem.

poz!

i ja sam presao TW i KW i kampanje su zanimljive.
za nod imam zamerku sto nemaju nacin(ili ja nisam nasao) da osvetle napu.
npr. dogadja mi se da u skirmisu ustane jedna zgrada od neprijatelje i da je trazim dugo.desavalo se cak da je i nenedjem. u igru je trebalo ubaciti da moze da se osvetli mapa bar na par sekundi ili neku drugu foru da nemoram da bavuljam po mapi trazeci zaostalu zgradu:(
nego jel izasao patch za KW.ako moze neki link do njega jer ja nemogu da nadjem.

poz!

Ali zato sve nod frakcije (sem Black hand) imaju odlicne nevidljive jedinice koje postavis na takticka mesta kao scout-ove. Za tu namenu su odlicni Shadow Team.

jel se to meni cini ili su izostavili opravku civilnih zgrada?
inzenjer udje unutra ali ne opravlja.

Imam problem sa kampanjom, ne znam tacno koja je misija po redu, moguce da je prva ili druga u ACT II... na pocetku se dva shadow tima spustaju iza neprijateljske odbrane i zadatak je da obelezim elektrane kako bi ih spektra aljtiljerije sredile. Gde god da krenem svi mi razbiju stealth i dodju oni novi GDI helikopteri da me srede. Kako da predjem ovu misiju?

Nazad
Vrh Dno