Šta je novo?

Command & Conquer 3: Kane's Wrath

bas sam sad odigrao jednu misiju gde se pojavljuje Scrin-ova "epic" jedinica, nisam uspeo da ga zaustavim sa 10 avatara (s duplim laserima), 8 bombera...cak sam mu i nuklearku bacio po sred face, oduzeo sam mu sa svim tim jedinicama/oruzjem tek pola...

Sta si ti to igrao ?Pre Scrin epic jedinice imas posla sa GDi epic jedinicom i u kampanji nema Avatara nego Purifier , ukljucio si skirmish?:zgran:

Ma ja sam preko vez uzeo i vec odavno se igram :)

Evo predjoh skoro celu kampanju, i nije bas tolko neuzaustavljiva epic jedinica... Nod-ovska epic jedinica je dosta ranjiva na one nove zone raider-e i naravno nema anti-air... Kampanja je OK, nista preterano bolje, niti losije od prethodnih, skirmish za sada nisam igrao, nove jedinice su super!!!!

Ovako, zapoceo sam campaign i odigrao prvu misiju - ok je I guess. Presao sam conquest tutorial, a zatim odigrao 2 skirmish mecha sa novim GDI frakcijama, nakon toga 2 MP partije u LAN-u. Mogu reci da je ekspanzija odlicna. Svidja mi se sto su resili da objasne sta se desavalo izmedju 2 tib. rata, odn da popune supljinu. Conquest je na prvi pogled odlican nacin igranja! Cak postoji deo samostalnog kreiranja skupina jedinica koje se mogu graditi u toku igre, na 2d mapi sveta. Steta sto ne moze u multiju da se igra :( - bar ne u LAN-u. Nove jedinice su super, a nove frakcije jos bolje - svaka ima svoje posebne sposobnosti, ali i slabosti. Neke upgrade-e su fino premestili (buldozer dodaci za skorpione se ne grade vise u tech lab-u nego u ops centru). Ubacivanje onih elektricnih zidova je pun pogodak (engineer rush ne pali vise ;)). Epic jedinice mi se ne svidjaju, trebali su ubaciti mogucnost iskljucivanja istih pre borbe, ali sta je tu je. Nisu ni blizu jake kao sto je neko u prethodnih par postova spomenuo (da prezivi nuklearku?! lol) - bar sto se tice MP segmenta. Medjutim skupe su, po meni se ne isplate, narocito u 1vs1 mecevima. Primetio sam i par bagova (inzenjer stoji 3 sekunde ispred zgrade pre nego sto je oduzme), verovano ce krenuti vrlo brzo sa patchevima. Sve u svemu odlican dodatak, koji je kompletirao i ovako dobru igru, uneo dovoljno novina i mogucnosti da ga slobodno mogu preporuciti svima kojima se Tiberium Wars (odnosno C&C franshiza) svidja.

Izasao patch Command And Conquer 3 Kanes Wrath Addon to Standalone ;)

isti endzin... bogami, zastareo je :(

Ma dobar je to engine, samo je "kriza" dosta ljudi razmazila :p Sarkazam na stranu, sve radi na max, optimizacija je na nivou TW - odlicna.
@sikili - pravi tiberium wars fanovi nikad igru nisu ni obrisali (myself included :)) Cak stavise dok sam "kupovao" igru (na rate, jelte :p) odigrao sam ponovo obe kampanje iz TW. :d Odn. TRI (bonus Scrin...)

Poslednja izmena:
Uf, zbudzio sam uz pomoc patcha da ne moram imati tiberium Wars instaliran tako da igra radi samo sa Kanes Wrath instalacijom.
Igra je mmmmmm uzivancija, bas mi je ovo trebalo, 2h mi proletelo ko podmazano, nisam sklonio pogled sa monitora. Igra radi tecno na max podesavanjima...

Uf, zbudzio sam uz pomoc patcha da ne moram imati tiberium Wars instaliran tako da igra radi samo sa Kanes Wrath instalacijom.
Igra je mmmmmm uzivancija, bas mi je ovo trebalo, 2h mi proletelo ko podmazano, nisam sklonio pogled sa monitora. Igra radi tecno na max podesavanjima...

Ne znam kako niste videli standalone instalaciju od ~4gb.

Pitajte za red kod čika Skullpture, prodaje najmanji disk, a radi sjajno bez ikakvih zafrkancija ;)

Poslednja izmena:
Ako ćemo o standalone instalacijama ima jedna od 1.7Gb by Skulptura (naravno misli se na rip i to sa svim jezicima) ;)

^^ radi odlično, ja ne vidim nikakvu razliku u odnosu na original.

Ajde ko oce preko hamachi-ja da opegla koju partiju, nek mi sibne PM :)

Ja sam pre koji dan probao, ali mi nesto ne radi. Neigrivo je jednostavno. Imam ADSL 512/64, a hamachi konekcija pobrljavi nakon 10-15 minuta (bez obzira na to da li igram). Probao sam i port forward da uradim. Ili nisam redovno to uradio ili je 64kbit upload nedovoljno za ovu igru :trust:

Ja vidim otprilike 6GB razlike :p
lol :)

Sem veličine, nema nikakve razlike. Skullptura i Dopeman prave najbolje ripove na koje sam naišao, a ništa ne izbacuju iz igara. Verovatno samo dodatno kompresuju video i audio materijal što se skoro i ne primeti u praksi. Otpakovano na HDu je malo preko 4GB.

Poslednja izmena:
Meni odjednom, iz nekog nepoznatog razloga, World Builder ne radi. Neki access violation...
Jeste da je taj WB za prvi C&C 3, ali koliko vidim ovde nema nekih velikih promena.

Kakav je ono mod neko spominjao sa zidovima ili cime vec?

Presao kampanju,extra je igra.
Kane je moj idol :)

Sad idemo malo na skirmish,pa world conquest...

Ja sam trazio konkretne cinjenice u vezi ove igre (tjs. ekspanzije), a ti si nastavio svoju pricu i generalizujes stvari. Znaci moj odgovor i dalje stoji. Cek samo da uradim copy, paste :p

"attempting to give a damn, failed, damn not given"
Pa kako covek da ne generalizuje, kada EA nije nikada napravio igru koja bi zadrzala popularnost vise od par meseci? Sve je nasminkano, sezonski i budjavo... K'o narodnjaci. Blizzardov Star Craft sa prezastarelom grafikom se i dan danas igra. Za vas sto posteno kupujete igre kako ste se sami nazvali, Star Craft, Diablo 2, War Craft 3... U svim hiper marketima ove igre kostaju preko 700 DIN (799 DIN da budemo precizniji), svi EA klasici koji su stari ne vise od dve godine kostaju 599 DIN.

Prvi deo C&C i prvi deo Red Alerta zasluzuju postovanje dok ih je Westwood pravio, od kako je EA uzjasio sve je to postala jeftina zabava.

Meni su Generals i dalje extra igra i chesto opichimo roshtilj na hamachiju:p
I sad ponovo igram TW3 i "kupujem" expanziju, mozda mi nije na nivou generalsa ali mi svakako vishe lezhi nego bilo koji drugi RTS.
EA neshto ukaki, ali nije sve tako crno, TW je sasvim ok.

Meni su Generals i dalje extra igra i chesto opichimo roshtilj na hamachiju:p
I sad ponovo igram TW3 i "kupujem" expanziju, mozda mi nije na nivou generalsa ali mi svakako vishe lezhi nego bilo koji drugi RTS.
EA neshto ukaki, ali nije sve tako crno, TW je sasvim ok.

Apsolutno! C&C zanr je skoro nemoguce upropastiti, naprotiv sa TW je ponovo "oziveo". Jedino sto mi ponekad zasmeta jeste brz tempo igre (istovremeni napad i izgradnja baze, jedinica zna da bude tesko ako su borbe na 2 ili vishe "fronta"), ali citao sam po netu da ce Red Alert 3 imati sporiji tempo, tako da ce biti jos C&C uzivancije.

@Drvodelja: Mene ne interesuje generalizacija o EA igrama u temi za C&C Kanes Wrath! Pogotovo kada se ne moze na istu igru i primeniti! ;)

Sto se tice same igre, presao sam celu kampanju. Izuzetno mi se svidela zaokruzena prica i naravno profesionalna gluma. Igrao sam Tiberian Sun, ali ne i exp. pack - Firestorm, pa sam na netu pogledao cutscene kako bi povezao pricu. Kane's Wrath se odlicno nadovezao i dopunio "prazninu", pritom dajuci odgovor na skoro sva nerazjasnjena pitanja.

Peace through power! :-devil-:

jel postoji neki fix za "out of sync" error koji izbacuje stalno u LAN-u ? :(

Verovatno ce patch morati da adresira taj problem. Interesantno je da se kod mene javlja jedino kad u igru ubacim AI igrace. Player vs Player radi korektno...

Nazad
Vrh Dno