Ovako, zapoceo sam campaign i odigrao prvu misiju - ok je I guess. Presao sam conquest tutorial, a zatim odigrao 2 skirmish mecha sa novim GDI frakcijama, nakon toga 2 MP partije u LAN-u. Mogu reci da je ekspanzija odlicna. Svidja mi se sto su resili da objasne sta se desavalo izmedju 2 tib. rata, odn da popune supljinu. Conquest je na prvi pogled odlican nacin igranja! Cak postoji deo samostalnog kreiranja skupina jedinica koje se mogu graditi u toku igre, na 2d mapi sveta. Steta sto ne moze u multiju da se igra 🙁 - bar ne u LAN-u. Nove jedinice su super, a nove frakcije jos bolje - svaka ima svoje posebne sposobnosti, ali i slabosti. Neke upgrade-e su fino premestili (buldozer dodaci za skorpione se ne grade vise u tech lab-u nego u ops centru). Ubacivanje onih elektricnih zidova je pun pogodak (engineer rush ne pali vise 😉). Epic jedinice mi se ne svidjaju, trebali su ubaciti mogucnost iskljucivanja istih pre borbe, ali sta je tu je. Nisu ni blizu jake kao sto je neko u prethodnih par postova spomenuo (da prezivi nuklearku?! lol) - bar sto se tice MP segmenta. Medjutim skupe su, po meni se ne isplate, narocito u 1vs1 mecevima. Primetio sam i par bagova (inzenjer stoji 3 sekunde ispred zgrade pre nego sto je oduzme), verovano ce krenuti vrlo brzo sa patchevima. Sve u svemu odlican dodatak, koji je kompletirao i ovako dobru igru, uneo dovoljno novina i mogucnosti da ga slobodno mogu preporuciti svima kojima se Tiberium Wars (odnosno C&C franshiza) svidja.