Šta je novo?

Come see our latest creation. Apple event 27. Januar

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Već osećam kako me mnogi doživljavaju kao Apple hejtera ali ne mogu da ne pomenem nešto vezano za Apple i njihove OSe. Jeste stara vest ali sjajno paše uz izjavu da Apple ima velike planove za iPhoneOS.

Izvor

Veliki planovi, indeed!

Ta tehnologija je vec donekle implementirana u iphoneu 3gs. Reklame prekidaju ono sto trenjtno radis - i iskacu u prvi plan - tj pale se fullscreen - ali ne blokiraju telefon - dovoljno je da ih jednom pipnes i nestaju.. Smara malo - ali mala je to cena za ovalav telefon!

Ps. Ne brini se - niko nece pomisliti da si apple hater - vec da si glup
(ovo nije vredjanje korisnika)

Poslednja izmena:
Ta tehnologija je vec donekle implementirana u iphoneu 3gs. Reklame prekidaju ono sto trenjtno radis - i iskacu u prvi plan - tj pale se fullscreen - ali ne blokiraju telefon - dovoljno je da ih jednom pipnes i nestaju.. Smara malo - ali mala je to cena za ovalav telefon!

hah
i to je tebi ok?

i jos je g@w glup??

istina je. radish neshto kad ono - Op! reklama.

apple je rekao da ako zakljuchi da korisnik nije zainteresovan za reklame, da ce vremenom da mu smanjuju broj istih na odredjeni nivo .. koji nije 0

U principu se retko pojavljuju vise od dve dnevno... Eventualno tri ako bas radis dosta, posto on nekako racuna u odnosu na koliko radis - kad da ti prikaze i koliko puta... Sta znam - zanimljive su reklame uvek - uvek neki dobar saljiv stos... Kapiram da bi ovo bilo bas bezveze na nekom drugom telu - ali apple kontrolise sadrzaj reklama - i pusta samo bas kvalitetne... Budu i neke interaktivne - gde klikces okreces telefon itd...

Meni ne smeta preterano - a treba uskoro da izadje jailbreak sa opcijom da se to ugasi... Tako da ne znam sto dizati buku oko ovoga...

Poslednja izmena:

mozda sam i ja glup, ali zar nije to spam? ono kao...
a sto se tice male cene za takav telefon, mozda sam i yopet glup...ali zar ga nisi ti vec platio u nekoj currency...ili si ga dobio za dz, pa kao mala je cena tih par reklama dnevno...

ljubav nema granice - pouka je za Ipad :D:D
kad nekog volis mogu i noge da mu smrde :d

U principu se retko pojavljuju vise od dve dnevno... Eventualno tri ako bas radis dosta, posto on nekako racuna u odnosu na koliko radis - kad da ti prikaze i koliko puta... Sta znam - zanimljive su reklame uvek - uvek neki dobar saljiv stos... Kapiram da bi ovo bilo bas bezveze na nekom drugom telu - ali apple kontrolise sadrzaj reklama - i pusta samo bas kvalitetne... Budu i neke interaktivne - gde klikces okreces telefon itd...

Meni ne smeta preterano - a treba uskoro da izadje jailbreak sa opcijom da se to ugasi... Tako da ne znam sto dizati buku oko ovoga...

pa, ako ce ljudi da pomisle da je G@W glup zbog svog posta, shta li ce onda za tebe da pomisle posle ovog ...

evo, ja pomishljam da ti trebash u zdravstvenu ustanovu, bez zezanja.

Pa skroz je u redu kad su reklame šaljive i od strane epla kontrolisane, još ako možeš da klikćeš i obrćeš... Ihaaj, eto sreće.

pa, ako ce ljudi da pomisle da je G@W glup zbog svog posta, shta li ce onda za tebe da pomisle posle ovog ...

evo, ja pomishljam da ti trebash u zdravstvenu ustanovu, bez zezanja.

zaista ja ne mislim da je ovde bilo ko glup. niti sam rekao G@W da je glup - vec da ispada glup tim svojim postom. daleko od toga da mislim da je glup.

Pa skroz je u redu kad su reklame šaljive i od strane epla kontrolisane, još ako možeš da klikćeš i obrćeš... Ihaaj, eto sreće.

taj zon ;)
mislim realno nekad malo smara - kad nesto treba bitno i hitno da obavim, a bas tad izadje reklama, al dobro kliknem jednom i cao...

ne mogu da verujem da ovo za reklame na apple-u! užas, *****luk, ja sam zgrožen takvim ponašanjem (a zgrožen sam i time da neko opravdava takvo ponašanje!)

da apple deli svoje uređaje za dž, onda bi te reklame bile skroz ok. ovako ne mogu da poverujem u to...

ne mogu da verujem da ovo za reklame na apple-u! užas, *****luk, ja sam zgrožen takvim ponašanjem (a zgrožen sam i time da neko opravdava takvo ponašanje!)

da apple deli svoje uređaje za dž, onda bi te reklame bile skroz ok. ovako ne mogu da poverujem u to...

pa nije da pravdam, nego kazem da nije tolki problem... uostalom ako cu manje da ga platim - a dobicu da eto kliknem na tu reklamu dvaput dnevno, onda mi je to sasvim ok.... jer realno tako vade cenu... ko zna koliko bi kostao da nije toga...

taj zon ;)
mislim realno nekad malo smara - kad nesto treba bitno i hitno da obavim, a bas tad izadje reklama, al dobro kliknem jednom i cao...

http://en.wikipedia.org/wiki/Sarcasm

Nego da ti pojasnim neke stvari. Apple želi da patentira reklame inkorporirane u OS, što je za non-Apple korisnike super dok Apple korisnicima može predstavljati (veliki) problem.

Iako sam alergičan na reklame, mogu da razumem da na telefonu to ne predstavlja veliki problem. Takođe mi je jasno da se to može zaobići (jailbreak). Ali šta ako se Eplu to osladi i tu tehnologiju primeni na OSX. Naravno tebe i većinu ljudi sa foruma baš briga, rešiće to Hackintosh zajednica. Ali šta da radi čovek kome u sred jako bitnog posla iskoči nekakva šaljiva i nadasve kvalitetna, Apple kontrolisana reklama a pritom je svoj Apple kompjuter pošteno platio i uz njega dobio legalni OSX (na kome ne možeš isključiti reklame tako lako)?

Pa *** kliknes jednom na x... Nije toliko komplikovano...

Procitao sam ovo za iPhone i ubedjen sam da je to Lucas izmislio. Jel moze neko drugi to da potvrdi?
Znam da su apple korisnici spremni da trpe sve nedostatke i da ubede sebe da to tako treba, ali verujem da bar jedan deo njih ovo ne bi mogao da proguta :)

Poslednja izmena:

funny that you mention that... :d

Procitao sam ovo za iPhone i ubedjen sam da je to Lucas izmislio. Jel moze neko drugi to da potvrdi?
Znam da su apple korisnici spremni da trpe sve nedostatke i da ubede sebe da to tako treba, ali verujem da bar jedan deo njih ovo ne bi mogao da proguta :)

pa vidi. mnoge stvari jesu nedostatci. recimo sto iphone ne moze da se poveze kao usb hard. to me uzasno nervira. zatim sto ne mogu da saljem fajlove preko bluetootha, ili wifia... realno fali to... i tako.. ima par stvari. mada mnoge stvari apple zaista i uradi bolje, a tu moras probati da bi shvatio. recimo deluje na prvu da je *****ski, a zapravo kad probas skontas koliko je bolje...

zz

btw g@w - jel si procitao onu wiki stranu? probaj i sa ovom http://en.wikipedia.org/wiki/Irony

Poslednja izmena:
ima reklame, al zato nije usb "hdd", niti može da se koristi bt? i košta ko đavo?

i... i dalje postoje ljudi koji to kupuju i hvale? auuu, zona sumraka :D

hoce li jos neki od apple zealota ovo za reklame da prokomentarise?
kovacm, driver... ?
:)

Poslednja izmena:
aahahaha koje ste vi kraljcine :p

eeee... de vam je pamet deco...

pa ti si tek paradoks :) odushevljen si shto si nam preneo vest, za Apple, na koju se svi zgrazavaju. :) a pritom stojish iza toga kao da je neshto super :)

koj ti deo lozim vas nije jasan?

inace nisam vam ja preneo vest - nego G@W, koj doduse i dalje veruje i istu... hm a niste ni vi ostali bolji :p ahaha carevi... ajde bre ne lozite se na price po netu, nego malo mucnite glavom... ne valja da tako verujete u sve sto cujete, neozbiljno je bre majku mu :p

lol.. al lepo me nasmejaste :D hahaha

Poslednja izmena:
vest je istinita. uozbilji se. apple i moj link su ozbiljni u onome shto je napisano - Apple proizvodi ce imati pop up reklame.

Poslednja izmena od urednika:
hoce li jos neki od apple zealota ovo za reklame da prokomentarise?
kovacm, driver... ?
:)

Josh kad bi ovde od shuta moglo neshto da se prochita, kakve reklame ? :)

I dobro je da si zealot kada podrzavash manjinu, ali kada podrzavash djubre kao shto je Microsoft/Windows, onda je to normalno :d

Poslednja izmena:
Aha hoce lol :p da se kladimo? ;p

ti si verovatno jedan od onih koji su mislili da ce i facebook i msn da pocne da se naplacuje ako ovaj mail ne posaljes na sve adrese iz imenika :p haha u stvari ti verovatno mislis da se ne naplacuje posto si slao jel da?

Jeli jel te blam sad... onako malkice? :)

Poslednja izmena od urednika:
Josh kad bi ovde od shuta moglo neshto da se prochita, kakve reklame ? :)

I dobro je da si zealot kada podrzavash manjinu, ali kada podrzavash djubre kao shto je Microsoft/Windows, onda je to normalno :d

ako ne podrzavam apple ne znaci da automatski podrzavam ms :)

Ja govorim generalno, vecina je u fazonu da je Microsoft jedna fina kompanija koja nam je dala najbolje shto je mogla i da to nishta nije loshije od drugih OS-ova :d

A ti si inache na Linuxu ? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno